The Last Guardian کنسل نشده است

.Evanescence.

کاربر سایت
The Last Guardian هنوز در حال ساخت است

آقای Shuhei Yoshida اعلام کردند بازی The Last Guardian کنسل نشده و هنوز مشغول ساخت و توسعه می‌باشد. آنها تیمی دارند که به سختی بر روی آن مشغول به کار می باشند. هنوز هیچ تاریخ دقیقی از بازی مشخص نشده است.

آخرین ویرایش:
شاخ نبود : یه کم بی منطقیه ! :دی Team ICO کلآ دو تا بازی ساخته که هر دو هم عنوان های AAA و بزرگی بودن و خیلی ها ازشون لذت بردن. اولین نمایش The Last Guardian هم انصافآ فوق العاده بود و کمتر کسی بود که ببینه و باهاش حال نکنه !
شاخ نیست : این رو هنوز نمیشه با اطمینان گفت ولی الآن دیگه خودمم شک دارم چیز شاخی بشه ! :دی بازی ای که کارگردانش وسط کار استودیو رو ول کرده (البته مثل اینکه هنوز روی بازی کار میکنه ولی دیگه مثل قبل عضو Team ICO نیست) و این همه مدت خبری از بازی نشده ، احتمالآ چیز خیلی جالبی از آب درنیاد.
تنها زمان هست که نشون میده چی به سر این پروژه میاد ! :دی کنسل میشه ؟ رکورد Duke Nukem Forever رو میشکونه ؟ میره نسل بعد ؟ بهار 2013 عرضه میشه (!!!) ؟ بعد از عرضه تجربه ای عالی برای گیمرها رقم میزنه ؟ یه بازی پر از باگ و مشکلات تکنیکی و ... از آب درمیاد ؟ باید صبر کرد و دید ! :دی
زمان روی هرچیزی تاثیر میزاره. ممکنه این بازی با اون گرافیکش و مشخصات فنی و ایده هاش و ... برای سال 2009-2010 جالب باشه ولی با گذشت زمان ارزشش رو از دست میده. نه TLG، هرچی.
درمورد اون بخش قرمز. کدوم یکی از بازیهای سونی پرباگ و مشکلات بوده تا الان؟ :دی.
یا TGS یا هرگز !
هیـــــــچ جائی بزرگتر از E3 نیست. اگرم قراره ملت رو با این چیزا توی TGS سولپرایز کنن نهایت حماقتشون رو میرسونه.

کیان کو؟ کیان کجاست؟ اون عکست راجع به TLG رو سریع بذار!:d
چی شد؟ من کجام؟ اینجا کجاست؟؟:d خبر بسیار خوبی بود! من دیگه رسما قطع امید کرده بودم از بازی که دوباره کورسوی امیدی در دلم ظاهر شد!:) از همین تریبون برای همه منتظرین این بازی صبر و شکیبایی از خداوند بزرگ مسئلت می نمایم!:d
اون عکسه خدایش بیامرزد! در اعماق تاپیک اخبار و حواشی E3 دفن شده! اگه کسی پیداش کرد اینجا بزارتش!
یه عکس نسبتا قدیمی پیدا کردم که از مراحل ساخت بازی یواشکی به بیرون درز پیدا کرده! اینطور که به نظر میاد تو بازی شاهد مراحل مختلف زندگی ، رشد و بزرگ شدن این جونور Trico خواهیم بود!>:d<

78whm3emgwisajn05w.jpg

هیـــــــچ جائی بزرگتر از E3 نیست. اگرم قراره ملت رو با این چیزا توی TGS سولپرایز کنن نهایت حماقتشون رو میرسونه.

چه ربطی داره آخه ؟ بازی یه بار توی E3 رونمایی شده الانم که بیات شده چه سورپرایزی می تونه باشه خدا می دونه !!!!

شاخ نبود : یه کم بی منطقیه ! :دی Team ICO کلآ دو تا بازی ساخته که هر دو هم عنوان های AAA و بزرگی بودن و خیلی ها ازشون لذت بردن. اولین نمایش The Last Guardian هم انصافآ فوق العاده بود و کمتر کسی بود که ببینه و باهاش حال نکنه !
شاخ نیست : این رو هنوز نمیشه با اطمینان گفت ولی الآن دیگه خودمم شک دارم چیز شاخی بشه ! :دی بازی ای که کارگردانش وسط کار استودیو رو ول کرده (البته مثل اینکه هنوز روی بازی کار میکنه ولی دیگه مثل قبل عضو Team ICO نیست) و این همه مدت خبری از بازی نشده ، احتمالآ چیز خیلی جالبی از آب درنیاد.
تنها زمان هست که نشون میده چی به سر این پروژه میاد ! :دی کنسل میشه ؟ رکورد Duke Nukem Forever رو میشکونه ؟ میره نسل بعد ؟ بهار 2013 عرضه میشه (!!!) ؟ بعد از عرضه تجربه ای عالی برای گیمرها رقم میزنه ؟ یه بازی پر از باگ و مشکلات تکنیکی و ... از آب درمیاد ؟ باید صبر کرد و دید ! :دی
بی منطقی نیست، خیلی بزرگ شد به یکباره، اونم تو ایران به نظر خیلی بهش بها دادن، یک جوری شد انگار سبک و گرافیک رو متحول کرد بازی های قبلی Team ICO هم بازی های نسبتن خاص پسند بودن :دی.
شاخ که نیست، کارگردانش اگر میخواست واقعن روی بازی کار کنه، بلند نمیشد از استودیو بره.
خیلی کلن تو ایران این بازی بزرگ شد :دی.

پ.ن : این قسمت آخر نوشتت منو یاد برنامه شما و سیما انداخت :))

تا زمانی که مفهوم خبر به درستی انتقال داده بشه(که اینجا داده شده)، خبرنگار هر جور دلش بخواد می تونه خبر رو منتقل کنه.
داشتن یه منبع به معنی اون نیست که شما باید خط به خط و کلمه به کلمه از اون منبع ترجمه کنین. این مورد رو یادمه قبلا هم امیر توضیح داد، چندین صفحه هم داد ولی متوجه نشدین. بنده هم دیگه توضیح اضافه ای نمیدم.

خب اصلاً اون خبری که گفته با خبر اصلی زمین تا آسمون فرق میکنه.تو عنوان زده کنسل شد بعد تو تاپیک میگه کنسل نشده،بلکه به تاخیر افتاده؟! این دیگه چجورشه؟!
بعدشم جناب خبرنگار منبعشون کو؟ نه منبع معتبر نه چیزی؟!

راست میگه دوستمون خبر رو چپونده یه جورایی.اول باید بره به منابع معتبر سر بزنه بعد بیاد خبر رو قرار بده و تا اونجایی که میدونم یوروگیمر یکی از معتبرترین سایت های خبررسانی هستش.

هیچ چیز خیلی شاخی نبود و نیست.

از نظر من دقیقا شاخ ترین بازی این نسل میشد (فعل ماضی بعید میارم چون شک دارم منتشر بشه!)! حرفیه؟:دی یعنی میخوای بگی نظر شخصی خودت از نظر شخصی من ارزشش بیشتره؟:دی خوب نیست دیگه!:دی

ببین این ICO و SOtC که ملت این همه ازش تعریف میکنن چقدر فروختن؟ در اینجا فروش برابر با بخشی از جامعه گیمرهاست که این سبک بازی رو میپسندن که با توجه به این رقم حدس زدن اینکه چقدر اقلیتن کار چندان سختی نیست. در نتیجه طبیعی هست که از نظر عموم گیمرها TLG هم چیز شاخی نباشه اما ان گروه اقلیتی که این مدل بازی هارو دوست دارن اتفاقا تاکید دارن که بهترین بازی نسل شاید همین TLG میبود (اگه منتشر شده بود تا الان).

الان تنها بحث این هست که فامیتو اودا از دور روی پیش رفت بازی نظارت داره و دیگه تمام ایده و تمرکزش در خدمت بازی نیست. زمان هم داره به ضرر بازی طی میشه. در نتیجه نمیشه روی کیفیت بالاش (مثلا در حد SotC) شرط بست. اما با این حال اگه منتشر بشه قطعا خاص ترین بازی بزرگ این نسل میشه! منظورم از بزرگ بازی هست که غیر از PSN و Live منتشر میشه، یعنی بزرگ به لحاظ عرضه و مارکتینگ.

زمان روی هرچیزی تاثیر میزاره. ممکنه این بازی با اون گرافیکش و مشخصات فنی و ایده هاش و ... برای سال 2009-2010 جالب باشه ولی با گذشت زمان ارزشش رو از دست میده. نه TLG، هرچی.

در مورد گرافیک صد در صد اما در مورد ایده؟ به هیچ وجه! وگه شوتر هست که ایده هاش در طول زمان خز بشه؟ هرچند به واقع ایده هیچ وقت خز و یا تکراری و یا قدیمی نمیشه! مگه اینکه توسط بقیه بازی ها هی تکرار بشه!

هیـــــــچ جائی بزرگتر از E3 نیست. اگرم قراره ملت رو با این چیزا توی TGS سولپرایز کنن نهایت حماقتشون رو میرسونه

بحث وسعت نمایشگاه و حماقت سونی و دار دسته هاش نیست! بحث آماده بودن بازی هست! من تو مصاحبه این یارو خوندم گفته بود بازیشون فعلا مشکلات فنی داره آماده نمایش نبوده! درست یا دروغ دلیل موجهی هست! ضمن اینکه بازی قبلا معرفی شده و دیگه سورپرایزی در کار نیست. هرچند انقدر نمایش بعدیش کش داده شده که نمایش کامل و تاریخ انتشارش خودش یه سورپرایز محسوب میشه! اما خوب TGS هم بد نیست! تازه GC هم هست! (اسمش راستی عوض شد، نه؟)

بزرگ از نظر تعداد بسیار زیاد مخاطب و پوشش رسانی و بیزنس و تبلیغات نه وسعت.

حالا مگه من گفتم منظورت متراژ سالن کنفرانس هاس؟ منم منظورم از وسعت، وسعت تبلیغاتیش بود!

حرفت درسته، خصوصا تو این اوضاع بی بازی و اینا سونی اگه میتونست و امکانش رو داشت حتما TLG رو نمایش میداد و رسما منفجر میکرد اما خود سازنده داره میگه بازی آماده نبوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or