The Last Guardian همچنان برای این نسل

Behrooz

کاربر سایت
lastguardian.png

The Last Guardian قرار بود تا آخر 2011 به بازار عرضه شود. اما دقیقا چه اتفاقی افتاده که باعث شده این عنوان انحصاری PS3 که همه‌ی نگاه‌ها به آن دوخته شده است حتی نتواند خود را به 2012 برساند؟

یوروگیمر در طی جلسه‌ی پرسش و پاسخی که با رئیس جهانی سونی، آقای یوشیدا در طی همایش GC امسال صورت داده، به نکاتی در این مورد پرداخته است.

یوشیدا درباره‌ی TLG اذعان داشت: "تیم بازی هنوز به شدت در حال کار بر روی آن می‌باشد. در حال حاضر یک سری مشکلات فنی خاصی وجود دارد که تیم پروژه در حال حل کردن آن‌هاست. طی یک دوره ای خاصی از زمان وقتی که از بیرون به قضیه نگاه می‌کردی به نظر می‌آمد که بازی پیشرفت چندانی نداشته است. اما به هر حال کارهای خیلی زیادی برای ساخت یک عنوان باید انجام بدهید."

TLG نتوانست خود را به همایش GC 2012 که دیروز برگزار (کنفرانس مطبوعاتی سونی) شد برساند. این موضوع برای TGS 2011 و E3 2012 هم صادق بود و بازی در تمام همایش‌ها تاکنون غایب بوده است. همچنین خبری که چندی پیش منتشر شد و گفته شد که یودا، کارگردان بازی تنها به صورت قراردادی بر روی بازی کار می‌کند و بعد از پروژه نیز از Team ICOخداحافظی می‌کند نگرانی در مورد سرنوشت پروژه را دوچندان کرد.

خوب به چه دلیل ساخت بازی این‌‎‎قدر به طول انجامیده؟ به گفته‌ی یودا، Sony Japan مجبور شد تا بعضی از کارها را کاملا از دوباره انجام بدهد تا بازی بتواند دوباره به وضعیت "قابل بازی بودن" برسد.

"با این که در یک دوره‌ای TLG قابل بازی بود که ما در یک مقطعی حتی این احساس را کردیم که بازی می‌تواند به مرحله‌ی تولید نهایی وارد شود و حتی زودتر از موعد در مورد زمان عرضه‌ی بازی نیز صحبت کردیم، اما در نهایت معلوم شد که مشکلات فنی بدتر از آن است که بشود آن‌ها را حل کرد. به همین دلیل مهندسان ما مجبور شدند به عقب برگردند و یک سری کارها را کاملا از دوباره انجام دهند."

با این‌که بعضی شواهد نشان می‌داد که بازی به نسل بعد منتقل شده و قرار است به همراه لانچ PS4 در اواخر سال آینده به بازار عرضه شود، اما یودا در این مورد قاطعانه و مصر است که بازی برای PS3 عرضه می‌شود. وی گفت: "بازی [همچنان] بر روی PS3 در حال توسعه و ساخت می‌باشد."

Source

آخرین ویرایش:
باو دیگه خسته شدیم انقدر اینا امروز فردا کردن...مسخره ها
ولی خدایی من بی صبرانه منتظرشم :d

i432300_folder.jpg

Last edited by a moderator:
با این‌که بعضی شواهد نشان می‌داد که بازی به نسل بعد منتقل شده و قرار است به همراه لانچ PS3 در اواخر سال آینده به بازار عرضه شود،

بهروز جان این قسمت خبر رو درست کنید، لانچ PS4.

----------------------------------------------------------------

اینا هم شل کن سفت کن درآوردند :| بالاخره منتظر باشیم یا نه؟!

آقا از بازی خبری ندید
بذارید فراموش بشه
اینطوری فشار و توجه روی سازنده و بازی کم میشه !!
با ارامش و تمرکز بیشتری کار کنید روش و زودتر تمومش کنید !!
یروز میگی کنسل شد، یروز میگی نه نشد، اسمش عوض شد، یه روز دیگه نه اسمش عوض شد نه کنسل شد، یروز اخر 2012 میاد، نه 2013 میاد، یروز رفت واسه نسل بعد، نه همین نسل میاد !!!!!
هر موقع اماده ارائه شد بکید اقا بازی امادست دیگه !!!

آخرین ویرایش:
خیلی وقته منتظرشم درواقع مورد انتظارترین بازی واسه من همینه! خود سونی هم گفته بود که این بازی با همه عناوین دیگر متفاوت است,شاید بازی آماده باشد اما اونی که سونی میخواد نباشه,به قول دوستمون احتمالا با این بازی میخواد خداحافظی باشکوهی با ps3داشته باشه

همین که سونی مجبورشون کرده که بازی رو بعضی بخش ها رو دوباره بسازن خودش خبر عالی هستش و نشون میده سونی روی این عنوان نگاه خاصی داره .

یا امام موسی صدر .خدا به داد این آژغال برسه ...

منظور بُعد ساختاری بازی بوده که پُر از باگ و اشکال بوده همین طور که خود یارو هم تو متن خبر اشاره کرد..

آخرش هم از این TLG بازی در نمیاد!:دی حالا باز نیما گرل فرند بگه چرا بهش دادی 7!:| کمتر هم باید میدادم:دی

اخه وقتی امتیاز پرت به بازی میدی حق دارم بیام انتقاد کنم دیگه :دی من که میدونم امتیازدهی تو هدفدار بود :| البته به تو باشه به امثال Blacklist و Conviction حتما 10 میدادی :|:d

پ.ن : به کوری چشم تو ، خیلی هم بازی عالی میشه ;;):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or