The Last Guardian زمانیکه کاملا اماده باشد عرضه می شود

Augustus

Caesar
کاربر سایت
Scott Rohdeمدیر PlayStation software development در گفتگویی که با سایت گیم اسپات داشته عنوان کرد "من قصد ندارم اطلاعات بروزی را در اختیار شما قرار بدم ولی یک چیز را میگویم و ان تلاش ما برای نواوری چه برای گیمر ها چه در جهت افزایش سطح کیفی بازیها است . The Last Guardian زمانیکه کاملا اماده شده باشد عرضه خواهد شد . این بازی زمانی عرضه خواهد شد و ان وقتی است که بازی به شرایط امادگی برای عرضه رسیده باشد . من فکر میکنم این نکته ی مهمی است که بیاد داشته باشیم که عرضه ی یک بازی وقتیکه که به سطح امادگی نرسیده باشد کار اسانی است چون در ان موقع فقط کار ما جنبه ی تجاری بخود خواهد گرفت . گیمر ها در درجه ی اول قرار دارند و تجربه ای که برای انها فراهم میشود هم اهمیت بسزایی برخوردار است . و بهمین دلیل است که ما زمانی در مورد یک بازی صحبت میکنیم که اماده ی صحبت کردن در این مورد باشیم."
منبع
متن کامل گفتگو با سایت گیم اسپات

آخرین ویرایش:
بله اما اونا سازندگان داک بودن !!!
بازی کوچیکی نیست که بخوان با عجله بیرونش بدن امیدوارم زودتر کارشون تمام شه مردیم از انتظار#:-s

مگه duke nukem عنوان کوچیکی بود؟؟؟!!!

نهایت این جور بازی ها عموما می شه یک افتضاح، هر چند وقت یک بار یه خبری ازشون میاد که امیدوار کننده هم نیست

گیمر ها در درجه ی اول قرار دارند و تجربه ای که برای انها فراهم میشود هم اهمیت بسزایی برخوردار است

اوه ه ه ه ه ه ه ه ه ه #:-s

با این حرف ، چند درصد از خشم و عطش آدم برطرف میشه :yes:...

به نظر میرسه که تو 2013 عرضه میشه و سال آخرِ ps3 تبدیل به یک سال رویایی میشه (؟)

زمانی که حاضر باشد عرضه میشود ؟؟؟؟
di-GC5N.png

-----------
این بازی به این نسل نمیکشه !

The Last Guardian زمانیکه کاملا اماده باشد عرضه می شود
کسی نگفته بازی غیر آماده تحویل ملت بدید باو. چیزی که این وسط اعصاب و روان من رو ریخته بهم اینه که اینا از E3 2009 به اینور یه تریلر جدید یا حتی یک screenshot خشک و خالی ندادن بیرون دل ما خوش شه:| یعنی بازی هیچ پیشرفتی نداشته؟؟؟ ... اصلا معلوم نیست تو این 3 سال چه غلطی داشتن میکردن...

87061286098649235595.jpg

والا به نظر من که با رفتن اودا این بازی کیلومتر ها با چیزی که اول قرار بوده باشه فاصله میگیره ! میگن رو پروژه هست و میاد و میره ولی عمراً !
زمانی که حاضر باشد عرضه میشود ؟؟؟؟
di-GC5N.png

-----------
این بازی به این نسل نمیکشه !
12357603567541063219.jpg
(شکلک خنده)

مگه duke nukem عنوان کوچیکی بود؟؟؟!!!

نهایت این جور بازی ها عموما می شه یک افتضاح، هر چند وقت یک بار یه خبری ازشون میاد که امیدوار کننده هم نیست

Duke Nukem استودیوش تعطیل شد و کلی جابجا کردن و ... تا در اومد که مسلما جالب نمیشه
اینا استودیوشون عوض نشده ! Team Ico سطح کاریش از قبل معلومه. بیس یه بازی هم اگر خوب باشه با مشکلات تکنیکی و اینا زیاد مشکلی نمیبینه و قابل حله. اما بیس بازی های یه شرکت مورد داشته باشه، یه دفعه تو یه عنوان یه جهش میکنه و دوباره برمیگرده به همون حالت سابقش ! اما Ico از روز اول بازیاش خوب بوده، بیس درست و حسابی هم داشتن. من به شخصه فکر نمیکنم با تاخیر خوردن بخواد مثل اونا بشه ! نهایتش اینه که نسبت به چیزی که اول قرار بوده باشه، افت کنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or