The GodFather 2

از لحاظ گرافیک ، گاهی اوقات اهمیتی هم نداره. اگه گیم پلی خوب باشه دیگه هیچ کس ایرادی ار گرافیک نمی گیره. در مورد نسخه ی اولش هم ، به نظر من بازی قشنگ و جذاب بود به خصوص روند مراحل که خیلی درگیر کننده بودن، من تا آخرش رفتم، انکار نمی کنم که ایراداتی داشت ولی هیجان و جاذبه ی خاصی هم داشت.

به نظر من شماره یک این بازی یک افتضاح بیش نبود .
از همه نظر بد بود !
آمار فروش و استقبال جهانی هم اینو نشون داد !
شماره 2 هم نمیدونم چرا قراره بیاد وقتی شماره اول افتضاح بوده
به نظر من به جای این تاپیک به Mafia IIبرسید بهتره !:)

به نظر من شماره یک این بازی یک افتضاح بیش نبود .
از همه نظر بد بود !
آمار فروش و استقبال جهانی هم اینو نشون داد !
شماره 2 هم نمیدونم چرا قراره بیاد وقتی شماره اول افتضاح بوده
به نظر من به جای این تاپیک به Mafia IIبرسید بهتره !:)

دوست عزيز نظر شما در مورد بازي قابل احترام است . ولي اين بازي قراره تا 1 ماه آنده بياد ولي مافيا 2 هنوز زمان انتشار تو بسياري از سايت هاي مهم بازي Tba نوشته شده . و هنوز از اون بازي اطلاعاتي زيادي در دسترس نيست . پس اگه تاپيك براي مافيا 2 الان بزنيم زياد جالب نيست :laughing:

دوست عزيز نظر شما در مورد بازي قابل احترام است . ولي اين بازي قراره تا 1 ماه آنده بياد ولي مافيا 2 هنوز زمان انتشار تو بسياري از سايت هاي مهم بازي Tba نوشته شده . و هنوز از اون بازي اطلاعاتي زيادي در دسترس نيست . پس اگه تاپيك براي مافيا 2 الان بزنيم زياد جالب نيست :laughing:

تاپیک برای مافیا 2 الان هم موجوده و این عنوان به قدری بزرگه که
الانم داره روش بحث میشه
ولی فرمایش شما هم صحیح هست
از قدیم گفتن : آسیاب به نوبت;)

نسخه اولش متوسط بود با چند تا نوآوری کم!
اما انصافا با تاخیر که افتاد این بازی امیدوار شدم که بازی بهتر شه مخصوصا گرافیکش من خودم چند دمو از بازی دانلد کردم ودیدم مثلا فن های جدید!! که میزنه یکیش این بود که چوب بیسبال رو میکرد تو حلق یارو!!یا رشوه گرفتن و ساخت شخصیت به سلیقه ی خود!:evil: خرید ملک و ملاک که جی تی ای خذفش کرد!ایناش ارزش بازی کردن داره برای من.

اما انصافا با تاخیر که افتاد این بازی امیدوار شدم که بازی بهتر شه مخصوصا گرافیکش

تا خیر بازی فقط به اندازه 2 الی 3 ماه هستش. فکر نمی‌کنم تغییری چندانی توی گرافیک انجام بشه.:d

EA اعلام کرده که این بازی در 7 آپریل برای آمریکا و 10 آپریل برای اروپا عرضه میشه.

تا خیر بازی فقط به اندازه 2 الی 3 ماه هستش. فکر نمی‌کنم تغییری چندانی توی گرافیک انجام بشه.:d

EA اعلام کرده که این بازی در 7 آپریل برای آمریکا و 10 آپریل برای اروپا عرضه میشه.

حداقل باگ هاش رو که میتونن کمتر کنن مشکلات pop up داره تو دموش هم یه جاش تو شهر تابلو بود .به هر حال بیاد ببینیم چی میشه!:laughing:

نسخه اول بازی به نظر من در حد متوسطی بود ولی باز هم سرگرم کننده بود!
یه چیزی هم که توی نسخه 1 خیلی رو اعصاب بود این بود که باید میرفتی و تمام قسمتهای شهر رو میگرفتی! که خیلی تکراری و خسته کننده شده بود! حالا ببینیم این چی از اب در میاد:-"

دوستان از اون لينكي كه دوستمون دادن ميشه بازي را دانلود كرد ؟ اگه ميشه چه چوري ؟ در اين قسمت از بازي هم شما علاوه بر انجام ماموريت به مديريت هم مي پردازيد .

من چند تا اسکرین دیدم انگار سبکه بازی یک جورایی فرق کرده؟!! نه؟
زاویه دید شخصیت رو میگم سوم شخص نیست انگار!

سوم شخصه...یه حالت داره که مثل استراتژیکه...کنترل منابع از این جور چیزا که بهش میگن...یادم نمیاد اسمش چی بود!:دی
یه جور دید که همیشه قابل دسترسه...فکر کنم با دکمه ی back در 360 بشه این حالت رو اورد...
مثلا میبینی چه جاهایی از شهر ذر انحصار تو هستش یا چه مغازه هایی رو گرفتی...

البته اگه منظورت اون دوربین باشه...که فکر کنم همینه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or