نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025 - [جمعه 4:00 صبح]

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• مجموع رای دهنده‌ها
    178
  • نظرسنجی بسته شده است .

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
2025.jpg
برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
با احترام به همه بازیها و کل این مراسم اما GTA 6 خیلی خیلی بزرگتر از این حرفاس که بیاد تو این مراسم. یکجورایی برای GTA افت داره بخواد نمایش بازی جدیدش را که خودش ارائه میده و بالای ۲۰۰/۳۰۰ میلیون ویوو میخوره رو بیاره تو یه کنفرانس.
پارسال هم اینکارو نکرد و بعدا هم نمیکنه.
از کمپانی تیک-تو احتمال داره مافیا و بوردرلندز نمایش داشته باشند

GTA نداریم. من همچین سابقه ای از راک استار سراغ ندارم.
قراره کلی اذیت و ترول کنه، بعد تریلر بده حالا!

معرفی شدن HL3 تو گیم اواردز یکم دور از ذهن نیست؟ چون ولو هم مثل راکستار فک کنم خودش یه معارفه چیزی بزاره...

بهرحال، اگر این اتفاق بیوفته رکورد سریع ترین پیش فروش، پرفروش ترین بازی و در آینده رکورد بیشترین تعداد پلیر رو همزمان رو استیم میزنه چون خیلیا منتظرشن

این گوریلا گیمز بیشعور هم که گفت با کیلزون کاری نداریم، برو انقدر هورایزن بساز تا پاره بشی بدبخت...

من کلا دوتا بازی هست معرفی کنن دیگه با بقیه کار ندارم: 1. اسپلینتر سل (ریمیک نه) 2. فورزا هورایزن 6

خودم البته مطمئن نیستم بتونم اون تایم بیدار بمونم ولی احتمالاً خیلیامون صبح جمعه متوجه میشیم چه بازیایی معرفی شده :دی

معرفی شدن HL3 تو گیم اواردز یکم دور از ذهن نیست؟ چون ولو هم مثل راکستار فک کنم خودش یه معارفه چیزی بزاره...

بهرحال، اگر این اتفاق بیوفته رکورد سریع ترین پیش فروش، پرفروش ترین بازی و در آینده رکورد بیشترین تعداد پلیر رو همزمان رو استیم میزنه چون خیلیا منتظرشن
معرفی HL3 که قطعا از GTA بمب تره (حداقل GTA قبلا معرفی شده) ولی هایپ برای HL بعدی اصلا تعریف نشدست:دی
و خب آره احتمالا حضور نداره ولی میشه یک درصدی شانس براش قائل شد.
خودم فکر میکنم 2025 معرفی میشه ولی از valve هیچی بعید نیست.

یهو دیدی گیبن رفت روی سن و بالاخره از زبونش شماره 3 دراومد :))

این گوریلا گیمز بیشعور هم که گفت با کیلزون کاری نداریم، برو انقدر هورایزن بساز تا پاره بشی بدبخت...

من کلا دوتا بازی هست معرفی کنن دیگه با بقیه کار ندارم: 1. اسپلینتر سل (ریمیک نه) 2. فورزا هورایزن 6

خودم البته مطمئن نیستم بتونم اون تایم بیدار بمونم ولی احتمالاً خیلیامون صبح جمعه متوجه میشیم چه بازیایی معرفی شده :دی
احتمال معرفی HL3 هم هست اتفاقا. ولی اسپلینتر رو دورش یه خط قرمز بزرگ بکش :D

• Like
Reactions: Helghast
معرفی HL3 که قطعا از GTA بمب تره (حداقل GTA قبلا معرفی شده) ولی هایپ برای HL بعدی اصلا تعریف نشدست:دی
و خب آره احتمالا حضور نداره ولی میشه یک درصدی شانس براش قائل شد.
خودم فکر میکنم 2025 معرفی میشه ولی از valve هیچی بعید نیست.

یهو دیدی گیبن رفت روی سن و بالاخره از زبونش شماره 3 دراومد :))
خیلی بعیده، محاله به نظرم 😁. HL3 رو برای این مراسم ها منتظرش نمیشم دیگه😁.
عنوان بعدی ناتی هم میتونه واقعا پشم ریزون باشه، اینا کنار راکستار پیشرو ترین تکنولوژی هارو در اختیار دارن، احساسم میگه اگر انونس کنن عنوان بعدی رو احتمالا همه کف و خون قاطی کنن.

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• PXG
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or