نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
anderson.jpg 993215-700x465-1.jpg

Major General​

Marcia Anderson​

2011: The Army's first-ever female African-American reserve officer to obtain the rank of major general

fontes (1).jpg robin-l-fontes-1500w-8961861d.jpg

Major General​

Robin L. Fontes​

2017: First female deputy commanding general of Combined Security Transition Command-Afghanistan

Raney.jpg Della-Jackson.jpg

Major​

Della H. Raney​

1942: First black chief nurse commissioned as a lieutenant in the Army Nurse Corps

dunwoody_2.jpg

General​

Ann E. Dunwoody​

2008: The first female four-star general in the U.S. Armed Forces

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

این لیست رو میشه همینطور ادامه داد؛ تفاوت در درجه با مردان نیست، تفاوت فقط در زن بودنشونه، وگرنه درجه همونه، اینا به صورت قاطع و فکت، بد اس هستند، حرفه ای هستند، فیت هستند، زشت هم هستند معمولا.، زیباییشون جور دیگری هست در واقع... دنیاشون متفاوت هست...

هر کدوم از اینا n تا انتی ووک رو حریفه، نسل جدید و امروزیشونم همچین حالتی هستند (فارغ از مدلینگ و مد روز و شیک بودنشون)

download.jpg 4713da6b700e23717e1b94a00e9106e8.jpg

بازو بازو هست، چه برای بلوند مورد علاقه تو چه برای اسیایی چه افریقایی.... مهم زن بودنشونه هم چنان... و دیدگاه و سلیقه و ظن هر کسی متفاوت....

حداقل میشه رو این معترف باشه ادم که "سلیقه اش" با محتوا جور نیست، نه اینکه خودش رو مرکز و صاحب جهان در نظر بگیره و سلیقه اش رو مرجع تقلید شرعی....

اتفاقا من با قاطعیت میگم که اینها تصادفی نیست ، یعنی حجم مواردی که تو بازیهای این استودیوها (چه سونی و چه باقی کمپانی/ناشرها) تیک میخوره رو که میبینیم و لیست میکنیم به همون قاطعیت 4=2+2 میشه گفت که اینها حتما نتیجه یک رونده.

چرا وقتی این خط قرمزها رو تو یک اثر میبینم باید برام بیتفاوت باشه و نخوام که بهش اشاره کنم؟

خب من پلیر چرا نباید علیه این هجمه فرهنگی یا اشاعه فرهنگ ، نمیدونم اسمش رو چی بزارم ــ که اجازه بده بگم بین استودیوهای داخلی سونی تبدیل به روند شده ــ اعتراضی داشته باشم؟
چرا نباید در موردش حرف زد؟
مگه این همون هدفی نیست که اشاعه دهندگان این موارد میخوان؟
من اصلا به این که تصادفیه یا یه جریان هدایت‌شده‌ست کاری ندارم. ولی چون شما رو جز کاربرهای خوب و قابل احترام اینجا میدونم، صادقانه ازتون میپرسم: چرا این که کارکترها خوشگل باشن یا زشت امر انقدر مهمیه؟ دیگه کریه‌تر از کارکترهای امثال Skyrim و Morrowind و Gothic نداریم؛ اونها نتونستن تبدیل به بهترین تجربه‌های گیمینگ یه جماعتی بشن؟ و در مورد فرهنگسازی، یا به قول اشاعه فرهنگ، وقتی فرهنگی که داره تبلیغ میشه چیز مثبتیه، وقتی باعث میشه نسلهای آینده افراد بهتری از ما باشن، چه اشکالی داره؟ چرا باید چنین چیزی خط قرمز باشه؟​

من دیشب یعنی صبح دووم نیاوردم و آخرش خوابیدم.
الان بخوام بشمرم بازیهای خوبی که نمایش داشتن لیستم اینهاست:

• Solasta 2 هرچی از اینها برسه روی چشم بنده جا داره و الان هم تقریبا سبک CRPG دوباره زنده شده.
    چی بهتر از این؟
    این رو تو Pre-Show دیدم و دلم براش سوخت:D
    مطمئنم که به راحتی تعدادی از بازیهای پایین رو 10 هیچ میزنه.

• Witcher 4
    قطعا بهترین نمایش رو داشت.
    اولین نمایش CDPR از یه بازیش بود که CG نبود و داخل انجین بازی رندر میشد.
    همه چیش رو دوست داشتم ، از طراحی شخصیت ، اتمسفر و رنگبندی بازی و...
    امیدوارم بازی نهایی حتی بیشتر از این سورپرایزم کنه.

• Intergalactic
    جدای از بحثهایی که هست ، میشه گفت بمب خبری نمایش بود ، اینکه ND چه چیزی میتونه به این سبک اضافه کنه واقعا جذابه.
    اینکه بازی خطیه یا جهان باز؟
    از لحاظ فنی مخصوصا تو فضا یه تجربه یکپارچه رو ارائه میده یا مثل استارلود باید لودینگ ببینیم ؟
    جدای از این خیلی منتظرم ببینیم با این تم چه سطح از داستان رو با چه نوع روایتی میخوان بازگو کنن.

• Outer worlds 2
    این بازی رو قبلا خیلی دوست داشتم چیزی ازش ببینم ولی اصلا انتظار نداشتم قبل از انتشار Avowed نمایش داشته باشه!
    اینکه آبسیدین بخواد فضای شاد و آرت دیرکشن مفرح رو طراحی کنه و تو بازیهاش استفاده کنه رو میفهمم ولی اینکه چرا بطور همزمان این در Avowed و OW2 داره اتفاق میفته رو نمیفهمم!
    نمایشش کاملا در ادامه نسخه قبل بود و خب حرکت جدیدی نبود ولی خب چیزی که انتظار داشتم نبود (دوست داشتم کمی فضا و تم بازی دارک تر بشه).
    فقط امیدوارم حالا که میگن بزرگتر شده مشکلات گیم پلی ، پیشرفت و دنیای بازی رو کاملا رفع کرده باشن.

• Onimusha
    همون اول که اون گوی‌های قرمز معلق رو نشون داد گقتم آنیموشاست ، پارسال سر نمایش ایکس باکس که Kunitsu-Gami رو نشون دادن فکر کردم آنیموشاست ولی بعدش که ناامید شدم پیش خودم گفتم وقتی همچین چیزی رو میشه ساخت چرا آنیموشا رو نسازه؟
    که خب مثل اینکه تو برنامشون بوده.

• Split Fiction
    خیلی جذاب بود ، مخصوصا اونجایی که گفت هم تم فانتزی داره و هم تم علمی-تخیلی رو صندلیم جابه‌جا شدم :D

• Project Century
    این که احتمالا اسم نهاییش نیست رو واقعا دوست داشتم.
    به نظر میرسه این بازی پایه ای میشه برای نسخه های بعدی سری یاکوزا.
    RGG چندتا چندتا داره بازی میسازه؟

• Turok Origins
    این یکی رو واقعا انتظارش رو نداشتم که دوباره زنده بشه ، اولش فکر کردم از این مولتی پلیرهاست ولی وقتی اسم Saber رو دیدم امیدوار شدم که به احتمال زیاد بخش سینگل پلیر داستانی جذابی هم باید داشته باشه.
    امیدوارم همینطور باشه و Saber مثل اسپیس مرین 2 دوباره کل صنعت رو خوشحال کنه.

• The First Berserker Khazan
    با هر نمایش رو دست نمایش قبلیش بلند میشه ، خیلی خیلی خوبه.
    این کره‌ای ها مثل اینکه تازه شروع کردن و باید از این به بعد عادت کنیم که سالی یکی دوتا بازی فوق العاده ازشون تو لیستمون قرار بگیره.

• Dying Light The Beast
    که رسما باید گفت این ادامه اصلی شماره اوله ، همه چی درش به بهترین شکل پیاده شده.
    اولش برام سوال بود که چرا همین رو برای نسخه دوم بازی منتشر نکردن ولی بعد دیدن تریلر جوابم رو گرفتم ، کار درستی کردن که بازی کامله و نیاز به نسخه دوم نداره.

• Mafia: The Old Country
    که ورای تصور خوب بود ، حداقل از لحاظ ویژوال.

• Okami
    در این مورد هیچی نمیشه گفت.
    احساسم اینه که باید صبر کنیم ببینیم کیمیا و تیم قدیمش رو که جمع کرده هنوز بازیسازی یادشون مونده یا باید انتظار بازی متوسطی رو داشته باشیم.

• Project Robot از فامیتو اودا که طبق معمول هیچی نفهمیدم:D
    ولی همینکه همچنان داره تو صنعت فعالیت میکنه و کنار نکشیده باید خوشحال بود.
    به شدت کنجکاوم از بازی خبرها و نمایشهای بیشتری بخونم و ببینم.
نمیدونم چیزی رو جا انداختم یا نه ولی حتما اونقدری مهم نبوده که تو ذهنم بمونه.

آخرین ویرایش:
من خیلی دوست داشتم FF VII Rebirth بشه و ناراحت شدم ولی هم خبر ریلیز FF VII Rebirth رو PC اونم همین دی ماه و هم اینکه اون کارت بازیه تو تعقیب آستروبات بود شست رفت:دی
نمیدونم اون گزینه دوم چی داشت واقعا. خدا رو شکر باز Astro Bot شد که به جد یکی از نامزدها به شمار میومد.

"دسیسه های رسیدن به سریر قدرت(WTF)" تو متافور دقیقا چه ربطی به لجن خطاب کردن "آ"ستروبات (مجددWTF) داره؟ یا بالا رفتن از دکل سفیروث؟

کلا موقع ترول کردن از بازی هایی که نه بازی کردید و نه اصلا میدونید چی هستن استفاده نکنید. و کلا کسی که استروبات رو بخواد ترول کنه کلا تو یه دنیای هپروتی سیر میکنه و باید رها بشه به حال خودش.

من
در مورد اجراها بیشتر باید صحبت بشه بنظرم مخصوصا این تیکه:
View attachment 360066
منم برام عجیب بود که چطور آخرش تلپورت شد پشت کیبورد/پیانو؟
اما عجب موزیک و اجرای خفنی بود :x
من خیلی دوست داشتم FF VII Rebirth بشه و ناراحت شدم ولی هم خبر ریلیز FF VII Rebirth رو PC اونم همین دی ماه و هم اینکه اون کارت بازیه تو تعقیب آستروبات بود شست رفت:دی
نمیدونم اون گزینه دوم چی داشت واقعا. خدا رو شکر باز Astro Bot شد که به جد یکی از نامزدها به شمار میومد.
Balatro رو بازی کنی متوجه میشی.
فقط همین رو بدون که من برای خرید این بازی دوتا از اکانتهای استیمم ریجنشون عوض شد و تبعید شدم یه جای داغون که دیگه راه برگشتی هم نبود.
حالا به نظرم خیلی خوب شد که Astro بود وگرنه رقابت میشد Balatro علیه مابقی که در اونصورت خیلی دارک میشد :D
Astro اومد و این رو تعدیل کرد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: majidred2011
Witcher 4
قطعا بهترین نمایش رو داشت.
اولین نمایش CDPR از یه بازیش بود که CG نبود و داخل انجین بازی رندر میشد.
همه چیش رو دوست داشتم ، از طراحی شخصیت ، اتمسفر و رنگبندی بازی و...
امیدوارم بازی نهایی حتی بیشتر از این سورپرایزم کنه.
پری رندر بود:دی عملا با cg تفاوتی نداشت:دی یک چیز تو مایه های تریلر اولی هلبلید 2019 بود:دی
یا از این فیلم و انیمیشن هایی که با آنریل می سازن
IMG_20241213_205919.png

• Like
Reactions: PC MR and m.d.makan
پری رندر بود:دی عملا با cg تفاوتی نداشت:دی یک چیز تو مایه های تریلر اولی هلبلید 2019 بود:دی
یا از این فیلم و انیمیشن هایی که با آنریل می سازن
View attachment 360068
میگم دیگه داخل انجین رندر شده بود که میشه همون پری رندر.
ولی خب CG خالص نبود ، اینکه یه چیز کاملا جدا از بازی باشه و آینکه بخواد مدلها ، تکنیکها و کلا بازی نهایی خیلی متفاوت از این باشه که خب این اولین باره برای CPDR.
به لطف UE5 سنت شکنی کرده.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
به نظرم ولی از دور بعد باید یه جایزه برای بازی ایندی بذارن همونو ببره و تموم مگر اینکه چقدر چیز خاصی باشه
کارت بازی هیچ جوره چیزی نیست بخواد نامزد گوتی بشه!
اعصابم از رتبه دوم خرده! الان با چه پارامتری بالاتر از FF VII Rebirth ه!
میخوان به بازی ایندی اهمیت بدن راهش این نیست

حرفم مرتبط بود و شدیدا واضح، بازی ای که داستان داره ایگنور شده به خاطر یه عملیات نجات قطعات پلی5 :D و بازم درباره دکل نوردی اونم گفتم اگه آسترو نبود :D

اینکه شما دسیسه های موجود فضایی ملعون برای رسیدن به سریر قدرت CPU ـه سفینه فضایی رو نمیبینی که مشکل ما نیست. یا رشادت های ربات کوچک و جان افشانی که در راستای خنثا کردن این دسیسه ها کرد.

بازی ای که هیچی نیست و رسما و شرعا فقط پروموت cpu gpu پلی فایوه

من بهت پیشنهاد میکنم عوض اکانت ساختن و هیت ورزیدن بری اول همه این بازی هایی که اسم بردی رو یدور بزنی. قطعا نظرت عوض میشه، چون تو نه FFVIIR رو بازی کردی که بخوای از سفیروث و زک حرف بزنی، نه عمرا از ده کیلومتری متافور رد شدی و نه حتا همین استروبات. میگم هرکی بگه استرو بات پروموت CPU و GPU ـه PS5 ـه یعنی حتا ویدئو از گیم پلیش هم ندیده، چه برسه بازی کردن. و انقدر تنفر اصلا چیز خوبی نیست.

من اصلا به این که تصادفیه یا یه جریان هدایت‌شده‌ست کاری ندارم. ولی چون شما رو جز کاربرهای خوب و قابل احترام اینجا میدونم، صادقانه ازتون میپرسم: چرا این که کارکترها خوشگل باشن یا زشت امر انقدر مهمیه؟ دیگه کریه‌تر از کارکترهای امثال Skyrim و Morrowind و Gothic نداریم؛ اونها نتونستن تبدیل به بهترین تجربه‌های گیمینگ یه جماعتی بشن؟ و در مورد فرهنگسازی، یا به قول اشاعه فرهنگ، وقتی فرهنگی که داره تبلیغ میشه چیز مثبتیه، وقتی باعث میشه نسلهای آینده افراد بهتری از ما باشن، چه اشکالی داره؟ چرا باید چنین چیزی خط قرمز باشه؟​
البته بین اینکه یکسری بازی تو زمانی ساخته شدن که امکان خلق یک کرکتر زیبا با استاندارد امروزی وجود نداشت در مقابل اینکه از عمد یک شخصیت رو حتی از مدل و بازیگر واقعیش زشت تر طراحی کنی واقعا تفاوته.
برای محکم کاری کچلش هم میکنی که هیچ راه برگشتی وجود نداشته باشه :D

با این حال من واقعا مشکلی بابت طراحی کرکترهای زیبا یا زشت ندارم.
بیشتر برام نوربالاهایی هست که اینطور معرفی ها میزنن.
اینکه قطعا فقط منوط به این نوع طراحی ها نمیشه و احتمال داره که سر ریز بیشتری از افکار به نظر من عجیب و غریب یکسری که به قول خودشون مدردن هستن رو تو بازی شاهد باشیم.

من مشکلم واقعا اون موارده که باعث میشه به نشونهای جزئی مثل طراحی کرکتر مشکوک بشم و بهش بگم خط قرمز یا همچین چیزی.

View attachment 360044View attachment 360045

Major General​

Marcia Anderson​

2011: The Army's first-ever female African-American reserve officer to obtain the rank of major general

View attachment 360046View attachment 360047

Major General​

Robin L. Fontes​

2017: First female deputy commanding general of Combined Security Transition Command-Afghanistan

View attachment 360048View attachment 360049

Major​

Della H. Raney​

1942: First black chief nurse commissioned as a lieutenant in the Army Nurse Corps

View attachment 360050

General​

Ann E. Dunwoody​

2008: The first female four-star general in the U.S. Armed Forces

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

این لیست رو میشه همینطور ادامه داد؛ تفاوت در درجه با مردان نیست، تفاوت فقط در زن بودنشونه، وگرنه درجه همونه، اینا به صورت قاطع و فکت، بد اس هستند، حرفه ای هستند، فیت هستند، زشت هم هستند معمولا.، زیباییشون جور دیگری هست در واقع... دنیاشون متفاوت هست...

هر کدوم از اینا n تا انتی ووک رو حریفه، نسل جدید و امروزیشونم همچین حالتی هستند (فارغ از مدلینگ و مد روز و شیک بودنشون)

View attachment 360051 View attachment 360052

بازو بازو هست، چه برای بلوند مورد علاقه تو چه برای اسیایی چه افریقایی.... مهم زن بودنشونه هم چنان... و دیدگاه و سلیقه و ظن هر کسی متفاوت....

حداقل میشه رو این معترف باشه ادم که "سلیقه اش" با محتوا جور نیست، نه اینکه خودش رو مرکز و صاحب جهان در نظر بگیره و سلیقه اش رو مرجع تقلید شرعی....

رفیق من تو سنگر خودتم نظراتم راجع به Woke هم توی تاپیک Avowed هست که اتفاقا خودتم تاییدش کردی :دی خواستم بگم به نظرم داری مثالای اشتباهی میزنی :دی از امروز صبح هم CJ رو هی داری مثال میزنی. بابا به خدا فرق دارن اینا :دی

اینکه شما دسیسه های موجود فضایی ملعون برای رسیدن به سریر قدرت CPU ـه سفینه فضایی رو نمیبینی که مشکل ما نیست. یا رشادت های ربات کوچک و جان افشانی که در راستای خنثا کردن این دسیسه ها کرد.

من بهت پیشنهاد میکنم عوض اکانت ساختن و هیت ورزیدن بری اول همه این بازی هایی که اسم بردی رو یدور بزنی. قطعا نظرت عوض میشه، چون تو نه FFVIIR رو بازی کردی که بخوای از سفیروث و زک حرف بزنی، نه عمرا از ده کیلومتری متافور رد شدی و نه حتا همین استروبات. میگم هرکی بگه استرو بات پروموت CPU و GPU ـه PS5 ـه یعنی حتا ویدئو از گیم پلیش هم ندیده، چه برسه بازی کردن. و انقدر تنفر اصلا چیز خوبی نیست.
سالهاست این اکانت خودمه. منو با کی یکی گرفتی؟
هم فاینال 7 ریمیک رو بازی کردم(کرکی و بزودی میخوام همراه با ریبرث تو باندل استیمش بگیرمش اوریج) و متافور هم مدتهاست منتظرش بودم و البته بازم منتظر تخفیفشم(و یکی از دوستام هم ریویوشو رفته و بیشتر از اینا مشتاقشم شدم، منتهی از سابقه اتلوس با نسخه کامل دادن بازیاش کمی میترسم و ترجیح میدم یکمی صبور باشم کاملشو توی تخفیفات بگیرم). و این آستروبات هم همون ویدیو پلات کردنش کاملا کافی بود. تروفی برای صعود از سفینه پلی 5 :D دقیقا کامل دیدمش. دیدم چندین سیاره مختلف داره و حتی میدونم جین ساکای هم مخفیه و بامزه است پیدا کردنش، اما در نهایت آشغاله. میخواین قبولش کنین میخواین نکنین و مطلقا برام مهم نیست که بخواین قبولش کنین یا نکنین. بازی آشغال، آشغاله و اتفاقا اینوری و اونوری هم نداره.

• Cool
Reactions: gamer1998y
رفیق من تو سنگر خودتم نظراتم راجع به Woke هم توی تاپیک Avowed هست که اتفاقا خودتم تاییدش کردی :دی خواستم بگم به نظرم داری مثالای اشتباهی میزنی :دی از امروز صبح هم CJ رو هی داری مثال میزنی. بابا به خدا فرق دارن اینا :دی
ببین هر بازی ستینگ خاص خودش رو داره، دنیای خودش رو داره، هر دنیایی قوانین خودش رو داره،

دنیای تازه ناتی داگم یک دنیای فیکشن هست که با فرم واقعگرا به نمایش در میاد؛ سبک و ستینگ مخصوص خودش رو داره..

میخواستم این منظور رو برسونم با مثال سی جی،

سی جی برای ما عادیه چون دنیای راک استار برامون پذیرفته شده و عادیه،

جردن برای خیلی ها غیر عادیه چون با دنیای خلق شده ناتی مشکل دارند،

نظر من این هست که باید درک کنیم هر دنیا، قوانین خاص خودش رو داره، فارغ از مورد پذیرش بودنش برای ما یا نبودنش....

اگرم سلیقه مون نیست، یعنی اون بازی برای ما نیست....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or