نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2023

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
k401947_.png
z672844_.png

2023555 (1).png
گیم اواردز ۲۰۲۳ در 8 دسامبر (17 آذر) در سالن بزرگ Peacock برگزار خواهد شد. هنوز اطلاعات تکمیلی مشخص نشده، اما امسال دهمین سالگرد برگزاری گیم اواردز است و احتمالا شاهد سورپرایزهایی خواهیم بود
The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاورد صنعت بازیهای ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش نمایش بازی های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده اند می باشد، نمایش ها توسط ژورنالیست حرفه ای کانادایی جف کیلی که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می شود

نامزدهای بهترین بازی سال
IMG_5776.jpeg

آخرین ویرایش:
جداََ دیابلو جلوی بازیهای امسال هیچی به حساب نمیاد.
تو سبک خودش هم فقط هایپ بود رسما.
خوشحالم این پست رو دیدم.خودم با این که از زمان نسخه ۲ فن بازی بودم و همیشه هم بیش از حد براش هایپ بودم نچسب ترین نسخه دیابلو نسخه ۴ بود.هر جا ولی اینو گفتم همه مخالف بودن و فکر میکنن خصومت شخصی دارم با این بازی.نسخه ۳ هم حتی خوب نبود ولی باز بیشتر از این ۴ بازیش کردم.دیابلو ۲ ریمیک رو رسما از نسخه ۴ بیشتر بازی کردم و بنظرم همین الانش خیلی بهتر از همشونه.به جرات میگم diablo ۴ بعد از گذشت این همه سال حتی یک نو آوری نداره.خوشحالم که کلا حسابش نکردن.

کاش این نظر رو همیشه داشته باشید. نه فقط وقتی یکی که سلیقش پلی استیشنه و جواب یکی که هیلو رو موفق تر از سایبرپانک میدونه رو میده.

اگه دارید نخ میدید که هشتگ فلان ترند شده و میخواید شروع کننده بحثش شما نباشید تا بقیه رو ارشاد کنید، باید بگم اینجا کسی دعوا نداره با کسی و اصلا بحث اکس باکس یا پلی استیشن نیست و فقط داریم در مورد نامزدهای گیم آوارد که موضوع اصلی تاپیک هم هست بحث میکنیم. نمیخواد خودتونو آدم خوبه جلوه بدید چون جایزه ای با عنوان بهترین ارشاد کننده بازی سنتر توی گیم آواردز به کسی نمیدن.
نمیدونم چقدر من رو میشناسید . اما از زمان vs به اندازه ای که به طرف X انتقاد داشتم از PS ها هم داشتم.
چه وقتی مورد تصاویر فوق العاده سلیقه ای از فورتزا میومد جلو که سعی داشت واقعیت رو طور دیگه ای جلوه بده
چه وقتی که بعد از مشخصات پلی استیشن 5 از از دی از از دی های فنای سبز شروع شده و بود من داشتم خودم رو میکشتم تا حالی کنم طرف رو که اصلا کلمه دیتا استریمینگ یعنی چی
چه وقتی که با کوروش کبیر تو تاپیک vs یا 5 داشتم تبادل نظر میکردم و از اون چیز یاد میگرفتم و چه وقتی که تو تاپیک اکتیویژن داشتم به میس اسنفورمیشن هاش میخندیدم

و اگه با این ارشاد من مشکل پیدا کردید باید بگم نمیتونم.... از کثافتی که تو چند تا تاپیک اخیر به بار اومد متنفرم.... از به بیراهه بردن تاپیک ها متنفرم... ما میایم راجع اون موضوع بحث و گفتمان کنیم میبینم صفحه 1 و 2 فقط راجع همونه بقیه داره میره که بشه شعبه جدید vs .
نمیتونم بشینم و نگاه کنم.
و اون هشتگ توییتر.... اتفاقا هدفش نه نخ دادن که جلوگیری از وقوع اون تو بازی سنتر بود. هدفش این بود که قبل از اینکه شروع بشه درجا تموم بشه.
خداروشکر از وقتی که من نیمودم تاپیک همش 1 صفحه رفته جلو... این امیدوارم میکنه که بحث ها درجا خفه شده باشن.

ما اومدیم بازی سنتر راجع بازی ها صحبت کنیم. امیدوارم این رفتار اگرسیو منو درک کنید.
الانم اینا رو تو اسپویلر گذاشتم تا فقط شما بخونید و حواس کس دیگه ای پرت نشه.
و بریم برای the Game awards

دارم بالدورزگيت اين روزا بازى ميكنم و به عنوان كسى كه اصلا سمت اين سبكا نميرفت و علاقه ايي نداشت جورى جذبم كرده كه كم پيش مياد.
الن ويك ٢ هم ازون تجربه هايي بود براى من كه سالها از ذهنم پاك نميشه.
در مورد زلدا نظرى ندارم ولى اين دو تا هر كدوم برنده بشن به نظرم بى عدالتى نشده.

دارم بالدورزگيت اين روزا بازى ميكنم و به عنوان كسى كه اصلا سمت اين سبكا نميرفت و علاقه ايي نداشت جورى جذبم كرده كه كم پيش مياد.
الن ويك ٢ هم ازون تجربه هايي بود براى من كه سالها از ذهنم پاك نميشه.
در مورد زلدا نظرى ندارم ولى اين دو تا هر كدوم برنده بشن به نظرم بى عدالتى نشده.
یه نکته ای این وسطه که فکر کنم خودت هم بهش رسیدی.
هیچکدوم اعتیاد BG3 رو ندارن ، یعنی گیم پلی برات روتین بشه یه طوری تو رو تو خودش جذب میکنه که متوجه نمیشی چند ساعت پای بازی بودی.

البته TOTK هم این ویژگی رو داره ولی بنظرم تنوع BG3 رو نداره.
مدیونی اگه فکر کنی دارم میگم BG3 لیاقت بیشتری برای Goty شدن داره :D

یه نکته ای این وسطه که فکر کنم خودت هم بهش رسیدی.
هیچکدوم اعتیاد BG3 رو ندارن ، یعنی گیم پلی برات روتین بشه یه طوری تو رو تو خودش جذب میکنه که متوجه نمیشی چند ساعت پای بازی بودی.

اين همون جور جذب كردنيه كه گفتم كم پيش مياد :D
تازه مشخصا اين بازيا رو بايد رو پيسى بازى كرد ولى من رو كنسول بازى ميكنم و انقد خوبه.
خيليم با ترديد رفتم سمتش و منتظر بودم كه همون اول كار دراپش كنم ولى رفته رفته ديدم نه واقعا محصول خاصى تحويل دادن.

از لحاظ ساپورت و میزان کانتنت رو دست Genshin نداریم. :-"
و همینطور بخس کامیونیتی!
یعنی خیلیییی رو میخواد نخوان رابطه سازنده و فن ها، یا مراسم های هویوفیر رو ببینند! :D

پ.ن: طبق معمول برای بخش موسیقی هم که به نظرم باید باشن، ولی خوب... قبول نمیکنند ملت چون بازی GAASه:D ولی حداقل تو بخش خودش نامزدش کنند:|

من اصلا حال نکردم با صداش
خیلی ادا بود و رو مخ و مصنوعی.
بهع!

خفن ترین کاراکتر بازی از همه نظر این بشر بود:-"
و اصلی ترین دلیلی که بازی رو انگلیسی زدم:دی
صداپیشه این بشر فوق العاده بود:x

بهع!

خفن ترین کاراکتر بازی از همه نظر این بشر بود:-"
و اصلی ترین دلیلی که بازی رو انگلیسی زدم:D
صداپیشه این بشر فوق العاده بود:x

صدا هم تصویر سلیقه س دیگه 🙂
میگم همون اول که شنیدم حس خوبی نداد و برام یجورایی غیرعادی بود.
حالا ممکنه خیلی ها دوست داشته باشن.

ولی میگم تو مود من این مدل صدا مصنوعی میزنه و کلا صدای انسان با همچین اوایی برام غیرعادی بود.

• Like
Reactions: Alireza_j
صدا هم تصویر سلیقه س دیگه 🙂
میگم همون اول که شنیدم حس خوبی نداد و برام یجورایی غیرعادی بود.
حالا ممکنه خیلی ها دوست داشته باشن.

ولی میگم تو مود من این مدل صدا مصنوعی میزنه و کلا صدای انسان با همچین اوایی برام غیرعادی بود.
این بنده خدا صداش کلا همینه مصنوعی نیست یا تغییر نمیده. امسال صداپیشه Lorath تو دیابلو 4 هم بود
اتفاقا صداش خوبه خوراکه واسه بازی های همین سبک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or