نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2022

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما از انتخاب بهترین بازی در گیم‌آواردز امسال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    243
  • نظرسنجی بسته شده است .

Nima

مدیر انجمن
Faxt9NqWAAEQ_s7.jpg

مهم‌ترین مراسم انتخاب بهترین‌های ویدیوگیم، امسال هم در تاریخ 8 دسامبر برگزار خواهد شد.
  • مکان : Microsoft Theater, Los Angeles
  • زمان : 8 دسامبر 2022 ساعت 16:30 بوقت لس‌آنجلس (جمعه 18 آذر 1401 ساعت 04:00 بامداد)
youtube-logo-png-picture-2.png twitch-app-logo-png-3.png
Game of the Year
  • A Plague Tale: Requiem
  • Elden Ring
  • God of War Ragnarok
  • Horizon Forbidden West
  • Stray
  • Xenoblade Chronicles 3
بهترین کارگردانی
  • Elden Ring
  • God of War Ragnarok
  • Horizon Forbidden West
  • Immortality
  • Stray

بهترین داستان
  • A Plague Tale: Requiem​
  • Elden Ring​
  • God of War Ragnarok​
  • Horizon Forbidden West​
  • Immortality​

بهترین طراحی هنری
  • Elden Ring
  • God of War Ragnarok
  • Horizon Forbidden West
  • Scorn
  • Stray

بهترین موسیقی
  • A Plague Tale: Requiem​
  • Elden Ring​
  • God of War Ragnarok​
  • Metal: Hellsinger​
  • Xenoblade Chronicles 3​

بهترین طراحی صدا
  • Call of Duty: Modern Warfare 2​
  • Elden Ring​
  • God of War Ragnarok​
  • Gran Turismo 7​
  • Horizon Forbidden West​

بهترین صداپیشگی
  • Ashley Burch - Horizon Forbidden West
  • Charlotte McBurney - A Plague Tale: Requiem
  • Christopher Judge - God of War Ragnarok
  • Sunny Suljic - God of War Ragnarok
  • Manon Gage - Immortality

بهترین پشتیبانی
  • Apex Legends
  • Destiny 2
  • Final Fantasy XIV
  • Fortnite
  • Genshin Imapct

بهترین بازی مستقل
  • Cult of the Lamb
  • Neon White
  • Sifu
  • Stray
  • Tunic

بهترین بازی اکشن
  • Bayonetta 3
  • Call of Duty Modern Warfare 2
  • Neon White
  • Sifu
  • Teenage Mutant Ninja Turtles

بهترین بازی اکشن / ادونچر
  • A Plague Tale Requiem
  • God of War Ragnarok
  • Horizon Forbidden West
  • Stray
  • Tunic

بهترین بازی نقش آفرینی
  • Elden Ring
  • Live A Live
  • Pokemon Legends: Arceus
  • Triangle Strategy
  • Xenoblade Chronicles 3

بهترین بازی مبارزه‌ای
  • DNF Duel
  • Jojo;s Bizarre Adventure
  • The King of Fighters XV
  • Multiversus
  • Sifu

بهترین بازی خانوادگی
  • Kirby and the Forgotten Land
  • Lego Star Wars: The Skywalkers Saga
  • Mario + Rabbids Sparks of Hope
  • Nintendo Switch Sports
  • Splatoon 3

بهترین بازی استراتژی
  • Dune: Spice Wars
  • Mario + Rabbids Sparks of Hope
  • Total War: Warhammer 3
  • Two Point Campus
  • Victoria 3

بهترین بازی ورزشی / مسابقه‌ای
  • F1 22
  • FIFA 23
  • NBA 2K23
  • Gran Turismo 7
  • OlliOlli Worlds

بهترین بازی چند نفره
  • Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Multiversus
  • Overwatch 2
  • Splatoon 3
  • Teenage Mutant Ninja Turtles

مورد انتظارترین بازی
  • Final Fantasy XVI
  • Hogwarts Legacy
  • Resident Evil 4
  • Starfield
  • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

متاسفانه جنگ ستارگان چنگی به دل نمی زد مخصوصا گرافیکش . شماره قبلی خیلی بهتر بود مخصوصا مناطق پوشش گیاهی (قشنگ حس آنچارتدی و یک بازی گرافیک دار منتقل می کرد)

امیدم به Star wars Eclipse هست از داوود قفس که واقعا گیم پلی و گرافیک و داستان بازی هاش عالی هستند
من همین الان دارم فالن اردر رو روی ps5 میرم و به نظرم پیشرفت گرافیک توی تریلر سروایور مشهود بود.

• Like
  • Poker Face
Reactions: porfesor and Taha75
محسن شکاری عزیز، هم وطن من، در اوج جوانی زندگیت به دست ضحاک گرفته شد. شنیدیم از جامعه گیمر ها بودی و حتی در زندان هم از دنیای گیم صحبت میکردی و علاقه مند به داستان های اساطیری هم بودی. رویا پردازی با god of war ragnarok میکردی که رزوی بتونیش بازیش کنی. نشد؛ متاسفانه نشد و زندگیت به دست این خون خواران که دشمن سرزمین ایران و مردمانش هستن گرفته شد.

جان های بسیاری در این 44 سال گرفته شد و زندگی ها بر باد. من به نوبه خودم تا روزی که زندم هر کاری برای به زیر کشیدن این ضحاک ماردوش میکنم و هر کاری از دستم بر بیاد تا حد توانم به عنوان یک انسان انجام میدم به عنوان یه ایرانی و یک شهروند ایرانی که مسئولیتی در قبال این سرزمین و مردمانش داره تا روزی که نفس میکشم انجام میدم. روزی این سفاکان تقاص تک تک جنایت هاشون رو باید پس بدن.

من تونستم GoW R رو با قرض گرفتن کنسول دوستم تموم کنم. البته خیلی عجله ای و فقط main quest ها... قطعا وقتی برای pc بیاد مشابه نسخه ۲۰۱۸ می‌گیرمش و کامل با خیال راحت explore اش میکنم و ازش لذت می‌برم :x
بازی فوق‌العاده بود واقعا...
میشه گفت بیشتر مشکلاتی که من با نسخه اول داشتم بنظرم اینجا رفع شده بود و برای اینکه چیزی اسپویل نکنم وارد جزییات نمی‌شم.
اما از اینکه الدن رینگ گوتی شد راضیم. الدن رینگ واقعا جایگاه‌ خاصی برای من داره و بنظرم مستحق این‌جایزه بود.

آقا بعد چند سال که ژانر اکشن ژاپنی که مرده بود، چه کامبکی در این چند ساله زد.
چه DMC5 با اون بودجه کم فروش عالی داشت و چه Bayo3 که با اینکه فروشی هم نداره با توجه به امتیازات و همین جایزه حداقل از لحاظ پرستیژی که داره نینتندو میتونه موفقیتی بازی رو ببینه که در آینده هم روی سری سرمایه گذاری کنه.

امیدوارم اسپین اف سری هم خفن باشه، هرچند 60 دلار زیاده.:(
و یک چیز دیگه هم امیدوارم چه نینتندو و چه کپکام برای قسمت بعدی دو سری بودجه های بیشتری بدند. باز بایو کار گرافیکی خفنی نداشت. هرچند کلا سوییچ هم محدودیت های زیادی داشت.
DMC5 با کل بودجه 30 میلیونی جدا ظلمه!:|:دی

چقدر سخته دیدن پیر و شکسته شدن کسایی که دوستشون داری از پدر و مادر بگیر تا افراد مورد علاقت در هر زمینه ای(گیم-ورزش-فیلم-موسیقی):sad:
به شخصه از این دو استاد بزرگوار خیلی ممنونم بخاطر هنرشون و کارهایی که کردن

Fjl4vQlVUAArYQ9.jpg

چقدر سخته دیدن پیر و شکسته شدن کسایی که دوستشون داری از پدر و مادر بگیر تا افراد مورد علاقت در هر زمینه ای(گیم-ورزش-فیلم-موسیقی):sad:
به شخصه از این دو استاد بزرگوار خیلی ممنونم بخاطر هنرشون و کارهایی که کردن

View attachment 278755

یکی به کوجیما بگه یه مقدار از پول های جیمبو رو خرج خرید مسواک و خمیر دندون بکنه. خیلی هم دور ریز محسوب نمیشه

1671028866054.png

این یه مطلب رو اگه به عنوان تنها فن زنوبلید انجمن کار نمی کردم خوابم نمی برد.
مطلب جالبیه ولی :D درسته بهترین جایزه موسیقی سال رو نبردیم ولی یه چیز بهتر گیرمون اومد :D

قصه از این جا شروع میشه که از 2017 به بعد هر سال جف کیلی و تیمش یه گروه حرفه ای ارکسترا ترتیب می دادن که قبل از معرفی بهترین بازی سال موسیقی تک تک نامزدها رو تو قالب ارکسترا و به صورت زنده پخش کنه. حرکتی که طبیعتا اجرا و ریهرسال اش و دنگ و فنگ هاش خیلی زیاده و البته نتیجه اش هم لحظات خفنی مثل ارکسترای سال 2018 بود که هنوزم بین گیم اواردزهای چند سال اخیر ماندگاره.
امسال ولی حتی یه اتفاق باحال تر افتاد

موقع پخش ارکسترا نوبت که به Xenoblade Chronicles 3 میرسه ترک Weight of Life پخش میشه که یه ملودی خفنیه از فلوت و گیتار برقی. این جاست که ارکسترا میترکونه تیکه فلوت رو و با زوم به موقع دوربین روی فلوتیست گروه، پدرو یوستاچ (Pedro Eustache) این بشر که تا الان کسی خیلی تو جامعه گیمینگ نمیشناختت اش، از بس انرژی اش تو فوتیج این اجرا بالا بوده که یهو به Flute Guy معروف میشه و اسمش تو کل اینترنت پخش میشه و یکی از ترند های بزرگ توییتر بعد اجرای مراسم میشه.

View attachment flute-guy-goes-hard-at-the-game-awards.mp4

Flute Guy معرف شدنش همانا و پرسش های زیاد در موردش همانا. طولی نمی کشه که بر وبچ جامعه موزیسین ها. شروع می کنن در رابطه اش نوشتن
اسم این مرد Pedro Eustache ـه. یکی از اساتید دستگاه های موسیقی بادی که با رامین جوادی و هانس زیمر و... رو پروژه های گنده زیادی کار کرده و سابقه اش تو موسیقی ویدیو گیم هم کم نیست. از سال 2017 تو ارکستری گیم اواردز بوده.
محبوبیت این بشر تو همین مدت کوتاه تا جایی پیش میره که نه تنها به یه افسانه تو فن بیس زنوبلید تبدیل میشه بلکه جف کیلی میاد توییت میزنه که "آقا ما این بشر رو یه بار دیگه هم موقع Summer Game Fest میاریمش" :D

1671029071409.png

در مورد پدرو همین دو روز اخیر Verge یه مقاله کامل کار می کنه که در مورد مسیر زندگیش و علاقه اش به موسیقی میگه. یه جاش هم از فن های زنوبلید حتی عذرخواهی میکنه که به جای فلوت اصلی بازی (که یه مدلی از شینوبوئه است) یک مدل دیگه برداشته بوده و قول میده دفعه بعد جبران کنه براشون (Hell Yeah, There is a next time \m/ )
مقاله Verge هم بخونید حتما. خیلی چیزای جالبی در موردش نوشته و کلا خیلی قصه خوندنی ای داره این مرد

Pedro Eustache opens up about video game music and becoming the Flute Guy

The Man was truly an off-seer

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or