The Game Awards 2015

بهترین بازی سال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
4gxgzu9hzunov49bkvec.jpg

3 دسامبر 2015 / 12 آذر 1394

همایش TGA که حکم اسکار (:d) دنیای بازی رو داره، قراره برای دومین بار توسط Geoff Keighley برگزار بشه. تا پیش از این میزبان این برنامه Spike TV و اسم برنامه Video Game Awards بود که بنا به دلایلی جف جدا میشه و برنامه خودش رو در سال 2014 درست میکنه.

همونطور که میدونید، نامزدهای بازی های مختلف در ژانر های مختلف انتخاب و اعلام میشن و به زودی نظر سنجی براشون در نظر گرفته میشه (ما نه، اونا در نظر میگیرن که میریم و رای میدیم:p). بازی سال یا همون گوتی (Game of The Year حالا هر چی:d) هم توی این مراسم انتخاب میشه. مهم ترین چیزی هم که خیلیا در مورد این همایش دوست دارن -علاوه برا انتخاب بازی سال- معرفی بازی های جدید هست که طبق رسم هر ساله شاهدشون بودیم و خواهیم بود.

همایش توی لس آنجلس و تئاتر مایکروسافت اجرا میشه. میشه انتظار داشت که بتونیم مثل پارسال، برنامه رو به صورت زنده از Xbox Live و PSN و Steam ببینیم.

هیئت مشاور:

• Activision (Eric Hirshberg, CEO)
  • Electronic Arts (Peter Moore, COO)
  • Hideo Kojima
  • Microsoft Xbox (Phil Spencer, Head of Xbox)
  • Nintendo of America (Reggie Fils-Aime, President)
  • Rockstar Games
  • Sony Computer Entertainment America (Shawn Layden, CEO)
  • Telltale Games (Steve Allison, SVP Publishing)
  • Ubisoft (Yves Guillemot, CEO)
  • Valve
  • Warner Bros. Interactive Entertainment (David Haddad, President)

نامزدهای منتخب:

Game Of The Year

Bloodborne
Fallout 4
MGSV: TPP
Super Mario Maker
The Witcher 3

Developer Of The Year
Bethesda Game Studios
CD Projekt Red
From Software
Kojima Productions
Nintendo

Best Independent Game
Axiom Verge
Her Story
Ori And The Blind Forest
Rocket League
Undertale

Best Mobile/Handheld Game
Downwell
Fallout Shelter
Lara Croft GO
Monster Hunter 4: Ultimate
PAC-MAN 256

Best Narrative
Her Story
Life is Strange
Tales From The Borderlands
The Witcher 3
Until Dawn

Best Score/Soundtrack
Fallout 4
Halo 5
Ori And The Blind Forest
The Witcher 3

Best Performance
Ashly Burch as Chloe Price : Life is Strange
Camilla Luddington as Lara Croft : Rise Of The Tomb Raider
Doug Cockle as Geralt :The Witcher 3
Mark Hamill as The Joker : Batman: Arkham Knight
Viva Seifert : Her Story

Games For Change
Cibele
Her Story
Life is Strange
Sunset
Undertale

Best Shooter
Call of Duty: Black Ops III
Destiny: TTK
Halo 5
Splatoon
Star Wars Battlefront

Best Action/Adventure
Assassin's Creed Syndicate
Batman: Arkham Knight
Ori And The Blind Forest
Rise Of The Tomb Raider

Best RPG
Bloodborne
Fallout 4
Pillars of Eternity
The Witcher 3
Undertale

Best Fighting Game

Guilty Gear Xrd -SIGN-
Mortal Kombat X
Rise of Incarnates
Rising Thunder

Best Family Game
Disney Infinity 3.0
LEGO Dimensions
Skylanders: Superchargers
Splatoon
Super Mario Maker

Best Sports
FIFA 16
Forza 6
NBA 2K16
Pro Evolution Soccer 2016
Rocket League

Best Multiplayer
Call of Duty: Black Ops III
Destiny: TTK
Halo 5
Rocket League
Splatoon

Best Art Direction
Batman: Arkham Knight
Bloodborne
Ori And The Blind Forest
The Witcher 3

اجرای موسیقی مراسم:

Deadmau5
Chvrches

به وقت ایران فکر کنم میشه جمعه 13 آذر ساعت 5:30 صبح. اگر اشتباه میکنم بگین تا تصحیحش کنم.

آخرین ویرایش:
ایشالا چند تا سایت باحال پیدا بشن که Goty رو بدن Rise of the Tomb Raider که زحمات سازنده یه جورایی جبران بشه :دی خیلی خوبه این بازی، خیلی :دی

پ.ن: گویا تاپیک رو اشتباهی اومدم :دی

تو خوب بودنش که شکی نیست ولی میشه بهترین بازی که هیچکس بازی نکرد ! :)) :دی

ایشالا چند تا سایت باحال پیدا بشن که Goty رو بدن Rise of the Tomb Raider که زحمات سازنده یه جورایی جبران بشه :دی خیلی خوبه این بازی، خیلی :دی

پ.ن: گویا تاپیک رو اشتباهی اومدم :دی

ما که نفهمیدیم این بازی کی اومد کی رفت.یکم هایپی تبلیغی چیزی...:d

خب رسیدیم به انتخاب برترین های سال :d
به شخصه امسال 2 تا بازی بود که کلا زد لیست Top5 منو به هم زد!

شاهکار میازاکی:
هنوزم اتمسفر ورای تصوره بازی تو ذهنم هست، به نظرم لیاقت بازی سال برازنده Bloodborne هست

دست پخت CD Projekt:
کامل ترین بازی این نسل تا الان، اصلا هنوزم باورم نمیشه همچنین گیمی هم وجود داره
زندگی کردم باهاش، GOTY کمترین عنوانی هست که میشه به The Witcher III داد

دوستان خوب تیکه ها و گیف هاتون رو انداختین ؟
اولا بگم که من اصلا چیزی رو پایین نکشیدم از اول پستم تا آخرش یک کلمه در مورد این که BB , بد (!) نزدم دوما بحث من سر پروسه ساخت بازیا میازاکی در مقابل بازیی مثل ویچر و بحث اینکه FS خیلی خفنه که هر دو سال یک بار عنوان خفن تر میده ولی CDP چلاق بوده و نمیتونسته چند تا بازی بالای متای نود بیرون بده و الان تازه آدم شده (!) بود . CDP که با شماره سه چنین کرد ینی نمیوتنست همون شماره 2 رو گسترش بده و ضعفاش رو رفع کنه و یـ بازی بالا متای نود بده دست ملت ؟ چرا به آسون ترین شکل ممکن میتونست ولی باز اومد ریسک کرد ! حرف من همینه . اون پارگراف دوم بعله یکم زیاده روی کردم ولی منظورم به هیچ وجه پایین کشیدن دارک سولز یا BB نبود با یـ نگاه ساده میشه فهمید کاری که رو W3 به مراتب دو برابر کاری که مثلا رو DS2 (ادامه ی سری) صورت گرفته و در نتیجه پروسه ی ساختش بیشتر طول کشیده پس همینه که ارزش کار CDP دو برابر میکنه (در کنار کیفیت بالای بازیش با اون همه ریزه کاری و روایت و شخصیت پردازی عالیش) و از نظر بنده لایق بهتر بودن ـه ! کلا من تهش میخواستم به این برسم که DS2 تکرار مکررات + یـ سری نکات مثبت بود و این کاملا فکته و هیج جوره نمیتونید ردش کنید منتحی خود به خود پای BB هم وسط کشیده شد که من اصلا کاری به اون نداشتم (اگه اولین پستی که نقل قول کردم رو ببیند من فقط تیکه ای که مربوط میشد به اینکه متای ویچر کمتره , CDP بجا دو تا بازی بالای نود یکی داره بود و اصلا کاری به کیفیت خود بازیا نداشتم)

دوست عزیز شما فقط واسه این حرفت که داستان و گیم پلی و سیستم آر پی جی تو بازی میازاکی وجود خارجی نداره دلیل بیار تا یه بار با دیدگاه شما به بازی نگاه کنیم:دی بگو شاید ما اشتباه میکنیم و یه چیزی یاد گرفتیم ازت.
واسه چیزایی که مینویسی دلیل داشته باش تا اگر دوباره درباره بازی دیگه نظر دادین حرفاتون رو جدی تر بگیرن.

همه چیزی رو تصور میکردم جز اینکه یه روزی گفته بشه BB گیم پلی نداره !!!!!!

کامبت سیستم BB بهترین و دقیق ترین و سرگرم کننده ترین سیستم مبارزه ای هست که تا حالا تو یه بازی RPG بازی کردم. خدا رو شکر از این سبک هم کم بازی نکردم و تاپ لیست سبک مورد علاقمه.
من خودم عاشق ویچر 3 هستم ولی سیستم مبارزاتش رو میخواست شبیه همین سری سولز و بلاد دربیاره ولی تو این مسئله بدجور ریپ زده بود، در واقع کامبت سیستم ویچر تنها نقطه ضعف بازیه.

بگذریم خودم جز کسایی هستم که بیشتر دوست دارم ویچر 3 گوتی بشه ولی این ایراد های به بلاد بورن بخصوص گیم پلی خیلی خنده دار و مسخرست و حتی اگه بلادبورن گوتی بشه نه تنها ناراحت نمیشم بلکه خوشحالم میشم
هر دو بازی شاهکارن

به جون خودم احمد نگفت که بازیای میازاکی گیم‌پلی ندارن! :d
منظورشو بد متوجه شدین.
جزئیات گرفته تا گرافیک و نمیدونم نحوه روایت و کات سکانس و گیم پلی و سیستم RPG بازی همه همه تو ویچر روشون به شدت کار شده در عوض خیلی از اینا تو بازیای میازاکی وجود خارجی ندارن که نمونه بارزش میشه به نحوه روایت بازی اشاره کرد که فک کنم سرجمع 1000 خط دیالوگ و Voice Acting هم نداشته باشه بازی و خیلی از مثال های دیگه !
منظورش این بود که بعضی چیزایی که تو ویچر خیلی بهشون پرداخته شده و وقت زیادی پاشون صرف شده اصلاً توی بلادبورن وجود ندارن! (همون چیزایی که بازیای میازاکی رو خیلی خاص کرده؛ نبود نقشه، نبود Pause و...در حالی که توی ویچر خیلی با جزئیات ساخته شدن) نمی‌دونم چجوری از کامنتش نتیجه گرفتید که گفته بلادب‌ورن گیم‌پلی نداره:d

یک چیزی بگم من بعنوان کسی که همون اول ورژن زاپنی DeS رو گرفتم و بعد دارک سولز( دارک سولز 2 رو بخاطر چیزایی که میگن نرفتم هیچ وقت) و بلاد بورن رو هم3 بار تا الان تموم کردم عقیده دارم که این بازی بر خلاف نظر دوستان بسیار با بازی های قبلی میازاکی تفاوت داره. در ظاهر بله همون مشخصه های کار های میازاکی و سول ها به چشم میاد ولی encounter های بازی و مکانیزم های مبارزه بازی به شدت tune شدن و بولد و تاکید روی اونها بیشتر شده، یک چیزی مثل کاری که میکامی با رزیدنت اویل 4 کرد یعنی یک بازی رو حول encounter design , moment to moment game play , enemy placement حساب شده وسیستم مبارزه طراحی کرد البته در مقیاس کمتر چون که باید توی این بازی لول دیزاین مخصوص from software هم بهش اضافه می شد و لول دیزاین اهمیتش بسیا بسیار زیاده توی فلسفه میازاکی. در واقع به نظر من اگر این بازی 60 درصد سول باشه 40 درصد هم RE4 هستش. حداقل برای من این بازی خیلی تازه بود و به نظرم تغییرات لازمه رو میازاکی اعمال کرده بود

من از همینجا به نوبه خودم از CDPR بابت pause پر جزئیات و کارشدشون تشکر میکنم. واقعا بدرد بخور بود و ضربه ای محکم به تیم های تنبلی که برنامه نویس هاشون حتی یه pause هم بلد نیستن در بیارن.

نحوه روایت داستان = تعداد خط های دیالوگ
مودب پور > شکسپیر

تو بازیسنتر روز هم شب جلوه داده میشه
کسی اگه اعلام کنه نظرش روی فلان بازی مشکلی نداره.....ولی وقتی میاد بحث رو با اینکه کارای میازاکی تکراری شده و بازی جدیدشو به بسته مکمل بازی قبلیش شبیه میدونه و طرفدارای منتقدا ازش رو هم مسخره می کنه(غش و ضعف) و میگه کلا داستان و .... نداره و با وجود یه عنوان سونی فلان بازی بیشتر رای آورده(اخرشم یه جاست کیدینگ خز میذاره که مثلا فن بازی نمی کنه;)) و آخرشم میگه صد در صد ویچر لایق بهتر بودن هست(ماشاله همشم فکت)
کجای این طرفداری از ویچر و حرف زدن از عظمت و زیبایی های ویچر؟؟؟فقط مسخره کردن بازیهای میازاکی و نشان از درک نکردن دنیای بازیهای میازاکی هست.

بعدم انتظار دارن همه بگن نظر شخصی بود و...... کم مونده تو بازیسنتر فحش دادن های خانوادگی رو هم جای نظر شخصی قالب کنن.:d
به کدوم موفقیتی این بازی رسیده که بلادبورن تا حالا نرسیده؟؟متاش بیشتر از بلاد بورن؟(که نیس)تا حالا از طرف منتقدا جزو بهترینای نسل شده که اصلا بلاد بورن جزوش نبوده یا خیلی شوت بوده؟(که نیس)فروشش کمتر بوده؟(که نیس)
اره دیگه تنها جاییه که بدون اطلاع همینجوری حرف زده میشه یه سرچ ساده کنی میبینی فروش ویچر تو همون هفته ها اول 6 میلیون نسخه بوده تا الانم ملوم نی چقد شده اما بلادبورن نهایتا تا الان 2.5 میلیون فروخته وقتی اینجور رو هوا حرف میزنی ملومه شبم میشه روز جلوه داد:d در مورد موفق تر بودن ویچر تو نقد و جایزه ها و...تو همین vga بلادبورن چنتا نامزد شده؟ ویچر چنتا؟:d اخر سال بشین خیلی راحت جایزه ها گوتی که ویچر بردرو مقایسه کن با تعداد نامزدیایه گوتی که بلاد داره گوتیایی که برده نه ها فقط تعداد نامزد شدناش:d
در مورد چشم به دیدن موفق شدن یه بازیم که کسی با بازیی مشکلی نداره اینجا(البته غیر سونی فنا که با هرچی غیر سونیه مشکل دارن و دعوا:d) با میازاکی بلاد و سری سولم مشکلی نداره تا اونجاییم که یادمه تموم نسخه ها سری غیر دیمون سولز بازی کردم( البته اونم تا اون باس تو قلعه و تیر اندازا رفتم اون زمان:d) اما این تعصب افراطی طرفدارا همین بلاد و میازاکیه که حال ادمو بهم میزنه وگرنه کسی با بازیا میازاکی مشکلی نداره یه حرف خیلی ساده زدم که امسال حق ویچره و همین نظر سنجی بازیسنتر اینو نشون میده که اون واکنشا و اتفاقا پیش اومد ینی یکی که بلادبورنم دوس داشته باشه شاید با دیدن این حرکتا حالش بهم بخوره:d البته کلا یه عده اید که اینجوری همه چیو بزرگ میکنید و مقدس و حال مارم بعضا از بازیا مورد علاقمون بهم میزنید همونایی که پا پستات لایک میزننو چنتا دیگه :dاینکه بازیای میازاکی همشون دارن از یه مکانیزم تکراری تو روایت داستان گیم پلی طراحی مبارزه ها باسا و دشمنا حتی انیمیشناشون طراحی هنری و شخصیت پردازی و خیلی چیزا استفاده میکننم فک میکنم خیلی واضح و مشخصه درسته خیلیا باهاش حال میکنن اما قرار نی همه تاییدش کنن نمیشه ام خورده گرف به میازاکی چون طرفدارا راضین اما نقد بهش وارده و خیلی راحت میشه گفت این الگو بعد هف سال تکرار شدن داره تکراری میشه حالا چون شما خیلی با این تم حال میکنی و میازاکی برات خداست کسی نباس بگه حقه ویچره امسال و بازیا میازاکی دارن از یه الگوی به شدت تکراری و شبیه به هم استفاده میکنن:-/:d
و میگه کلا داستان و ....نداره
ای بابا اینجام که باز شبو روز جلوه دادی :dدقیقا اونجا پستمو که گفتم بازی میازاکی کلا داستان نداررو بیار وگرنه ملوم میشه ارزش نگاه کردنم نداره پستات چه برسه جواب دادنشون باقی پستتم که نیازی به جواب دادن نی انقه تعصبو حرص داری که کلا داری شبم روز جلوه میدی :d و پستت حتی ارزش نقل قول نداشت کاش اینهمه نمینوشتم:dاما یکم شفاف سازی لازم بود:d
[

آخرین ویرایش:
جالب این طرز فکر دوستانه،این که یه «نفر رو بزرگ میکنید حال آدم بهم میخوره»،یعنی اینجا یک نفر ک تنها و تنها منطق تو پستاش فقط تک جمله «پدر سبک ترس»ـه همون قدر برای این دوستان بزرگوار حال به هم زنه که یه نفر با دلیل و منطق و اثبات(حالا از نظر خودش) بیاد بازی مورد علاقه‌ش رو بالا ببره.اینکه شما این دو حرکت رو برابر میبینید نشون میده مشکل از شماست،نشون از تک بعدی بودن شماست.به شما باشه همه باید لال بمیرن،این گروه از خودشون هیچ نظری ندارن که(که مبادا مث این سری گندش در بیاد:دی)،وظیفه‌شون فقط اینه که مبادا کسی از چیزی که هست بیشتر بزرگ نشه(حالا این چیزی که هست و بیشتر بزرگ کردن رو فقط اینا میتونن تشخصی بدن :دی).

نکته جالب تر این که حرف های بی پایه اساس،که هر چی میگی آقا دلیل بیار واسش انگار نه انگار(یکی دیگه از نکات مثبت دنیای مجازی:دی)،میشن یک انتقاد و کسی که به این حرفا جواب میده میشه متعصب و حال به هم زن :دی

مثلا صدبار این بحث داستان تو سولز مطرح شده،و هر بار یه سری اشخاص اومدن اثبات کردن که آقا شما اشتباه میکنید،اما فایده داشت مگه؟:دی بهتون قول میدم اینکه بازی های میازاکی داستان نداره دو سه ماه دیگه باز تو تاپیک های این چنینی تکرار میشه،چون اصلا پستا رو نمیخونن انگار،چون اینا برای «نقض» کردن اومدن فقط،نه برای بحث کردن :دی

اره دیگه تنها جاییه که بدون اطلاع همینجوری حرف زده میشه یه سرچ ساده کنی میبینی فروش ویچر تو همون هفته ها اول 6 میلیون نسخه بوده تا الانم ملوم نی چقد شده اما بلادبورن نهایتا تا الان 2.5 میلیون فروخته وقتی اینجور رو هوا حرف میزنی ملومه شبم میشه روز جلوه داد:d در مورد موفق تر بودن ویچر تو نقد و جایزه ها و...تو همین vga بلادبورن چنتا نامزد شده؟ ویچر چنتا؟:d اخر سال بشین خیلی راحت جایزه ها گوتی که ویچر بردرو مقایسه کن با تعداد نامزدیایه گوتی که بلاد داره گوتیایی که برده نه ها فقط تعداد نامزد شدناش:d
:d
ای بابا اینجام که باز شبو روز جلوه دادی :dدقیقا اونجا پستمو که گفتم بازی میازاکی کلا داستان نداررو بیار وگرنه ملوم میشه ارزش نگاه کردنم نداره پستات چه برسه جواب دادنشون باقی پستتم که نیازی به جواب دادن نی انقه تعصبو حرص داری که کلا داری شبم روز جلوه میدی :d و پستت حتی ارزش نقل قول نداشت کاش اینهمه نمینوشتم:dاما یکم شفاف سازی لازم بود

اولا از خدامه از نظر شما پست من بی ارزش باشه و ارزش نقل قول نداشته باشه.....اصلا شما منو بلاک کن تا وقتت بیشتر از این هم تلف نشه

دوما در مورد فروش هم اون رو3 تا پلتفرم 6.5 تا اون زمان فروخته این روی تک پلتفرم 2.5 فروخته(بازی انحصاری هست).... هر وقت آمار اومد که مثلا روی ps4 ویچر 3 چقدر فروخته و محسوس بالاتر از بلادبورن بود میشه روش بحث کرد و گرنه اصلا نمیشه اداعا کرد که فروش ویچر3 روی PS4 بیشتر بوده

در مورد داستان و ..... نداشتن هم :

جزئیات گرفته تا گرافیک و نمیدونم نحوه روایت و کات سکانس و گیم پلی و سیستم RPG بازی همه همه تو ویچر روشون به شدت کار شده در عوض خیلی از اینا تو بازیای میازاکی وجود خارجی ندارن
که نمونه بارزش میشه به نحوه روایت بازی اشاره کرد که فک کنم سرجمع 1000 خط دیالوگ و Voice Acting هم نداشته باشه بازی و خیلی از مثال های دیگه !
که البته منم تو پستم نگفتم شما اینو گفتی گفتم کلا اینو میگن که نقلم کردم.

+

در مورد ویچر3 و اینکه در آینده انشالله GOTY میشه و همه چی رو درو می کنه ما از خدامونه همینطورم بشه ولی فعلا بحث ما تا اینجاس.........
در مورد میازاکی و بازیهاشم بازیهاش هنوز هم از لحاظ منتقدا و هم گیمرجماعت در اوج و بالاترین نقطس و اگر کسی نمیتونه تحمل کنه این نکته رو (البته انتقاد صحیح به کنار منظور ترول و مسخره بازی هست) میتونه از یخچال یه لیوان اب سرد برداره بخوره:d:d

در مورد سونی فن و مایکرو فن هم فقط شما و فرشاد360 در موردش ایجاد مساله کردن(بماند که همین چند ماه پیش یکی عکس گیرز رو تو پروفایلم دیده بود می گفت مایکرو فن:dهنوزم پستش هست)و کلا بچه گانس این حرفا.....

.

آخرین ویرایش:
من از همینجا به نوبه خودم از CDPR بابت pause پر جزئیات و کارشدشون تشکر میکنم. واقعا بدرد بخور بود و ضربه ای محکم به تیم های تنبلی که برنامه نویس هاشون حتی یه pause هم بلد نیستن در بیارن.

نحوه روایت داستان = تعداد خط های دیالوگ
مودب پور > شکسپیر

میشه دقیقاً بهم نشون بدید کدوم قسمت از کامنتم گفتم که بازیای میازاکی به دلیل نداشتن Pause اَخ‌ـن و FS تبله و CDP به دلیل ساختن یه منوی درست حسابی برای Pause بازیش باید کارت تبریک بگیره؟
خوبه خودمم نوشتم نکاتی که بازیای میازاکی رو خااااص می‌کنه! دفعه بعدی که خواستید یکی رو ترول کنید حداقل بفهمید منظورش چی بوده. دارک سولز یکی از بهترین تجربه‌های گیمی من تا به الان بوده...

باز هم پیشنهاد می‌کنم اول بفهمید منظور طرف چی بوده، زود قضاوت نکنید.

خطاب به هف لایف جی:d
دوما در مورد فروش هم اون رو3 تا پلتفرم 6.5 تا اون زمان فروخته این روی تک پلتفرم 2.5 فروخته(بازی انحصاری هست).... هر وقت آمار اومد که مثلا روی ps4 ویچر 3 چقدر فروخته و محسوس بالاتر از بلادبورن بود میشه روش بحث کرد و گرنه اصلا نمیشه اداعا کرد که فروش ویچر3 روی PS4 بیشتر بوده
نه دیگه نشد اینجوری هیچوقت مقایسه نمیکنن فروش دوتا بازیرو خیلی ساده فروششونو مقایسه کردی رو حرفت باش;):d:
که البته منم تو پستم نگفتم شما اینو گفتی گفتم کلا اینو میگن که نقلم کردم.
بازم نشد:d پستت از اول تا اخر در مورد پسته منه و تک تک جمله هامنو نقل کردی بعد میگی ازون یکی پست اون قسمتشو اوردم:|:d
در مورد میازاکی و بازیهاشم بازیهاش هنوز هم از لحاظ منتقدا و هم گیمرجماعت در اوج و بالاترین نقطس و اگر کسی نمیتونه تحمل کنه این نکته رو میتونه از یخچال یه لیوان اب سرد برداره بخوره
والا کسی نگف نمیتونه تحمل کنه گفتم شماو طرفداراش تحمل انتقادو داشته باشید وقتی کسی میگه حقه ویچر گوتی برید اب خنک بخورید بجا حرص زدن ;):d
در مورد ویچر3 و اینکه در آینده انشالله GOTY میشه و همه چی رو درو می کنه ما از خدامونه همینطورم بشه ولی فعلا بحث ما تا اینجاس.........
منم بحثم تا اینجا بود دیگه:d گفتم ببین همینجا بلاد چنتا نامزد شده ویچر چنتا یه نگاهم برو به تعداد گوتیایی که جفتشون تا الان بردن بنداز (البته میدونم بلاد تا الان هیچی نبرده) بعد چجو هرچی میشه میگید تا اخر نسل صبر کن تا ببینید تو همه ی لیستا بلاد جزو بهترینا نسله اما من نمیتونم بگم تا اخر همین امسال صبر کن خیلی خوبید:d همین :dبحثم خیلی خارج شد از موضوع تاپیک انصافا بلاد بهترین بازیه تاریخه و توانایی درک میازاکی برای ما موجود نیس:d برید همون تاپیک بازیاش به ادامه ی پرستشتون برسید این تاپیکم مسیر خودشو بره البته من مدیر یا ناظم نیسم اما به عنوان کسی که اومده تاپیک vga ببینه این خواهشو داشتم همین;):d

از اول داشتم پست ها رو میخوندم این 1 ساعته. واقعا پست هایی جالبی دیده میشه. یه سمت بحث رو شروع کرد و سمت دیگه اومدن ازشون دلیل خواستن، بعد حالا جوری جلوه داده میشه که شروع کننده بحث، اونایی هستن که دلیل خواستن! الانم که نم نم بحث داره به سمت تمسخر میره. ببینیم آخرش چی میشه.

یه چیز که واقعا گفتنش واجبه اینه که آقا اون plot لامذهب با narrative فرق میکنه :دی نکته مهم اینه که پلات حجیم تر و پر شاخ و برگ تر اصلا و ابدا به عنوان یک پُهن نمیتونه حساب شه،هرمان ملویل یه رمان داره «بارتلبی محرر»،60 صفحه بیشتر نیست،اما فقط به اندازه دو برابر حجم رمان،جورجو آگامبن و ژیل دلوز تحلیلش کردن،وگرنه باید یه داستان عاشقانه بین دو بورژوا،یه کنت و یک مادموازل که هشتصد صفحه شرح حال اشک و غم و شادی هاشونه اثر برتری باشه :دی

نرتیو هم همین طور،اینکه تو یک بازی crpg کلیک میکنی رو یه کتیبه بعد کرکترت خرامان خرامان و شلنگ اندازان میره سمتش بعد کنترلر میزاری کنار و ده دقیقه متن میخونی،و بعدش میگی وای عجب داستان خفنی(در واقع داری رمان میخونی)،باز هم نکته برتری بازی حساب نمیشه،دارک سولز میخواد همین طور که کنترلر دستته داستانش رو بگه،کاری که راکستار هم تو RDR بهترین استفاده رو ازش کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or