The Final Hours of Tomb Raider شماره معکوسی تا عرضه بازی

FLAWL3SS

کاربر سایت
The Final Hours of Tomb Raider شماره معکوسی تا عرضه بازی

tomb-raider-art-063012-280x80.jpg

Square Enix و Crystal Dynamics شمارش معکوس عرضه بازی رو با ساخت یک سریال از پشت صحنه های بازی و مراحل توسعه اون شروع کردند.
اسم این سریال رو هم The Final Hours of Tomb Raider گذاشتند.

در قسمت اول این سریال که در زیر میتونید ببینید Camilla Luddington روی ضبط حرکات و صدای Lara Croft کار میکنه.
قسمت دوم هم در مورد ویژگی های نویسندگی در مورد بازی خواهد بود.

تمام این ویدئو ها سریال رو تشکیل میدن و به طور کامل در مارچ 2013 برای PC و Ipad عرضه میشن.
خود بازی هم در 5 مارچ 2013 عرضه خواهد شد.

Vg247

آخرین ویرایش:
در قسمت اول این سریال که در زیر میتونید ببینید Camilla Luddington روی ضبط حرکات و صدای Lara Croft کار میکنه.

اگه گفتيد بنظر شما چيكار كنه ؟؟ :d

دو ليوان اب ميخوره و شروع ميكنه به جيغ زدن و ايشالا تا اونجا كه نفس ياري بده همينجور ادامه ميده و بعد هم ضبط ميكنند و صدا ( شما بخونيد جيغ رو ) ميزارن رو بازي :d اين بود اسپويل اين سريال :d

لارا می ره e3 جیغ می زنه
بارون میاد جیغ می زنه
یکی می خواد کمکش کنه جیغ می زنه
بارون بند میاد جیغ می زنه
حوصلش سر رفته جیغ می زنه
من موندم این ها صدا گذار نمی خواستن که می رفتن یکی از کارکنان زن رو می اوردن جیغ می زد خرجشون هم پایین می رفت
اسم جدید لارا
لارا جیغ جیغو

بابا این همه کاراکتر مرد تو بازی های مختلف عَر عَر میکنن چه گیری دادین به جیغ و ناله های این بدبخت ؟ البته چون مونث هستش اینقدر به چشم میاد طبیعیه :d

بابا این همه کاراکتر مرد تو بازی های مختلف عَر عَر میکنن چه گیری دادین به جیغ و ناله های این بدبخت ؟ البته چون مونث هستش اینقدر به چشم میاد طبیعیه :d
ما از عر عر مردها در بازی استقبال می کنیم ولی لارا خیلی جیغ می زنه یک بار دو بار سه بار نه انقدر

مطمئنم حتی 2 نفر هم از این دوستانی که دارن نظر میدن اصلا این اپیزود رو ندیدن :دی نه جیغی داره و نه اوفی :دی

اول از همه اینکه از اینکار به شدت استقبال میشه ( همیشه از پشت صحنه بازی ها خوشم میومده مخصوصا اگه بخواد به این زیبایی نشون داده بشه ) ، اجرا کننده این اپیزود ها کسی نیست جز بازیگر معروف و محبوب سریال چاک، Zachary Leviـه که اتفاقا مجری VGA سال گذشته هم بود

زکری با بازیگر نقش لارا صحبت میکنه در مورد احساسش وقتی نقش لارا رو بهش دادن ، اینکه اهل کجاست ، در مورد خود شخصیت لارا صحبت میکنند ، اولین ادم کشتن لارا رو میبینیم با مسئولای استدیو حرف میزنند و .... خلاصه به همه توصیه میکنم این اپیزود رو بگیرن ( کاشکی Capcom هم برای DmC یه همچین کاری میکرد )

معلوم نیست قسمت بعدیش کی منتشر میشه ؟!

آقا یکی بیاد دقیقه 1:35 رو بررسی کنه ببینه من درست شنیدم یا نه؟؟؟؟؟ اصلا شایدم خراب دانلود شده...:d

(اگه درست شنیدم منظورش کیه آخه تو بیوگرافی این دختره که از این خبرا نبود...)

از وقتی که این بازی معرفی شده یه سری ها هیچ نظری در مورد بازی غیر از آخ و اوخ لارا ندادن.ظاهرا آخ و اوخش جذابتره از خوده بازی.
به عنوان یه جوک هم دیگه بیش از حد lame شده . بکشید بیرون

آقا یکی بیاد دقیقه 1:35 رو بررسی کنه ببینه من درست شنیدم یا نه؟؟؟؟؟ اصلا شایدم خراب دانلود شده...:d

(اگه درست شنیدم منظورش کیه آخه تو بیوگرافی این دختره که از این خبرا نبود...)

منم همینو شنیدم :dشاید توی بیوگرافیش روشون نشده بنویسن یا شاید هم یه فیلم کوتاه بوده دیگه حسابش نکردن:d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or