The End Of Divinity II - Ego Draconis

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
The End Of Divinity , The End Of Betrayer

سرانجام divinity 2 با تمام سختیها و راز و رمز ها و quest های بیشمارش تموم شد . بله بنده ساعت 1:30 بامداد این بازی رو به اتمام رسوندم . باید بگم شاید این اولین تجربه من در سبک RPG بود که وقتی این بازی رو شروع کردم هرگز فکر نمی کردم که بتونم حتی یک QUEST اون رو هم انجام بدم .کلا این طور بازی ها و اون هم به گستردگی این یکی با اون نقشه های وسیع و تو در توش واقعا من رو به مرز جنون رسوند اما تموم شد.

اسامی که شما در DIVINITY می بینید طوری نیستن که بشه اونها رو به خاطر سپرد باید بگم به قدری این اسامی زیادن و به قدری QUEST ها زیاد و به هم مربوط شده و گره خوردست که شما رو سردرگم و کلافه می کنه من تجربه بازی OBLIVION و DRAGON AGE رو هم داشتم نه اینکه تمومش کرده باشم اما تو هر کدوم 10 ساعت گیم پلی داشتم . اما به شما بگم این یکی رو من 1 ماه و اندی روزه که دارم بازی می کنم اونم نه 1 یا 2 ساعت روزی 5 الی 7 ساعت پس می بینید که حالا حالا ها باید برید جلو .

ی توصیه دارم به اونهایی که هنوز شروع نکردن یا اصلا طرف این بازی نرید یا بازم طرفش نرید و اونهایی که مثل دوست بنده با کمک SAVE ها و پرس و جو از بنده ی حقیر تا نصفه و نیمه های اون پیش رفتن بگم که بازم حالا حالا ها باید برید جلو .

باید بدونید که بازی دارای قسمتی به اسم ACHIEVEMENT هست که کلا نزدیک به 30 تا می شه و برای کامل کردن هر کدوم از اون ها باید چندین MAIN QUEST رو انجام بدید با ACHIEVEMENT COMPLETE هر کدوم به شما امتیازاتی برای UPGRADE خودتون SKILL ها تون و HERO در نظر گرفته می شه البته وقتی جلوتر برید و به درجه DRAGON SLAYER برسید میبینید که نحوه برخورد دیگران با شما متفاوت می شه و همه به شما ادای احترام ویژه می کنند و به شما به چشم یک مبارز طراز اول و یک قهرمان نگاه میشه و چشمتون روز بد نبیند که اون وقت برسه که خدای ناکرده بال در بیارید و از این جور چیزا دیگه مهنت و قدرت و احترامه که از در و دیوار چکه می کنه رو سر شما و همه تبدیل به خدمتگزار دربار پادشاهی شما میشوند و بیا و ببین که چه می شود که هر چه قصر و مهنت و ملک تو اون سرزمینه می شه خاک پای DRAGON KNIGHT که با تصرف BATTLE TOWER شما می شوید آقا و سرور و امپراتور کل اون سرزمین و از حوری و پری گرفته تا شیطون و شیطونک و جک و جانور با ی ضزبه شمشیر شما نقش بر زمین می شوند.

تا اینجای داستان رو نگه دارین بقیه اش رو خودتون برید ببینم کیا این کاره ان .

البته در توضیح تکمیلی عرض کنم تمام تلاش شما برای به اتمام رسانیدن بازی منوت به پیدا کردن HALL OF ECHO و فعال کردن و باز کردن اون قسمت می شه که شما رو مستقیما به دنیای بینا بین مرگ و زندگی می بره و سپس ورود به BLACK RING و اونجاست که دوباره هر چی کشتید به مدد ایزد منان زنده می شه و خراب می شه رو سرتون حا لا نزن کی بزن ! خلاصه از اونجا تا پایان بازی چیزی کمتر از 10 دقیقه بیشتر طول نخواهد کشید و سرانجام با خیانت نا خاسته شما و جلو گیری از قطع سر همسر امپراتور قدیم و در ادامه قتل دوستانتان خیانت می کنید و زن هرزه هم بر می گردد پیش همسر پدر سوخته شان و در دموی پایانی بازی هر چه اژدهاست حمله می کند به کشتی ها و امپراتوری و آن را نیست و نابود می کند.

این خلاصه ای بود از ماجرا .

به سلامتی شوالیه اژدها .

آخرین ویرایش:
سلام اگر میشه سیو بازی رو برام بذارید البته اگر تا نصف بازی باشه بهتره !:love:

خوب این رو میشد توی تاپیک خودش گفت.بهتر بود همون جا میگفتید و درست کردن یه تاپیک فقط باعث بر هم زدن نظم تاپیک های بخش PC میشه

این بازی خودش تاپیک داره...
برای تعریف کردن خاطرات خودتون هم میتونید ازش استفاده کنید.
+
کاربر darkwish توجه داشته باش در صورت تکرار این عمل، دسترسی شما به سایت قطع خواهد شد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or