sas_l3oy
کاربر سایت
قراره امروز عزضه يشه براي 360 و pc.دوستان اگه كسي به live دسترسي داره چك كنه ببينه اومده يا نه.آپدیت بازی اومده؟
دوستان كساني كه به لايو دسترسي ندارن هم ميتونن از اين آپديت استفاده كنن؟؟
قراره امروز عزضه يشه براي 360 و pc.دوستان اگه كسي به live دسترسي داره چك كنه ببينه اومده يا نه.آپدیت بازی اومده؟
اگه منظورتون staf of magnus هست كه بايد روي اون گوي ازش استفاده كنين نه اون جادوگره اين اصلا باگ نيست من بدون پچ اونجارو رد كردمسلام
منم دقیقاً همین مشکل رو دارم . جادو رو میزنم ولی عکس العمل نشون نمیده .
دوستان من اصلا با Role Playing میونه خوبی ندارم - ولی خیلی وسوسه شدم برای خرید این بازی - ولی میترسم بگیرم بعد از یه مرحله بندازمش کنار...
با زبان انگلیسی مشکل ندارم - مشکلم با RPG ها اینه که انقدر تو بازی دمو و دیالوگ داره اعصابم خورد میشه ... آیا تو این بازی صحنه هایی وجود داره که انقدر جذاب باشه و ... که این موردی که اعصابه بنده رو بهم میریزه رو نادیده گرفت؟
پیغامی نمیده. ورژن بازی رو نگاه کن. پایین صفحه اونجا که بازی می خواد شروع بشهآپدیت رو با همون روش استفاده از فلش Move کردم، ولی پیغام آپدیت نداد! نمیدونم من اولین باره اینجوری آپدیت میکنم، باید اصلا پیغام آپدیت بده یا نه؟!
من دقیقا همین کارو کردم ولی به جای انداختن شکوندم(ملت تو قرن 21 از چه بازیایی خوششون میاددوستان من اصلا با Role Playing میونه خوبی ندارم - ولی خیلی وسوسه شدم برای خرید این بازی - ولی میترسم بگیرم بعد از یه مرحله بندازمش کنار...
با زبان انگلیسی مشکل ندارم - مشکلم با RPG ها اینه که انقدر تو بازی دمو و دیالوگ داره اعصابم خورد میشه ... آیا تو این بازی صحنه هایی وجود داره که انقدر جذاب باشه و ... که این موردی که اعصابه بنده رو بهم میریزه رو نادیده گرفت؟
ورژنش رو زده 1.00.4.0
درسته؟ یادم نیست قبلا چند بود! رفتم تو بازی چیز خاصی احساس نکردم، تکستچرها همونطوری مثل قبل بود به نظرم حالا شما هم امتحان کنید ببینید فرقی کرده؟
اپدیت رو نریزین من که ریختم نیومد بازی پیغام دیسک رو نمی تونه بخونه داد.من ظهری ریختم ولی وقت نکردم بیام بهتون بگم حالا اگه کسی ریخته بیاد بگه که براش اومده یا نه