بالاخره بازی رو تموم کردم ولی خیلی کم بود!!
مرسی ولی نمیشه. یه قیدرت یخی هستش. همه کار میکنم ولی رو اون نور ها هیچ تغییری ایجاد نمیشه.خب من همین امشب این مرحله رو رفتم.
اون بالایی که دایره ها رو میگردونید یه چند تا کتاب هست.اون ها رو take کن که برن توی اینونتوری.بعد برو تویitem هات و توی بخش book برو کتابی که frostbite هست رو read کن.
بعد توی magic هات یه قابلیت توی قسمت distruction باز میشه که اسمش frostbite هست.بعد این رو انتخاب کن و برو وسط میدون و اون رو بگیر روی اون نور ها تا جاشون درست بشه.برای فهمیدن جاهاشون هم این تصویر رو ببین.
اول یخ رو استفاده کن بعد آتش درست میشهمرسی ولی نمیشه. یه قیدرت یخی هستش. همه کار میکنم ولی رو اون نور ها هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
مرسی ولی نمیشه. یه قیدرت یخی هستش. همه کار میکنم ولی رو اون نور ها هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
فکر کنم اشتباهی اومدی اینجا در مورد Skyrim بحث میشه نه NFS: The Runبالاخره بازی رو تموم کردم ولی خیلی کم بود!!
smithing لول 100 که آموزشش رو توی پست 515 گفتم (http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=36566&p=1724234&viewfull=1#post1724234)درود
دوستا کسی می دونه برای ساختن زره اژدها چه موادی لازمه؟
با staff magnus بزن روی eye باید eye رو absord کنی با staff به جاش جون ancano کم میشه .بچه ها برای کویست THE EYE OF MAGNUS برای شکست Ancano چیکار باید بکنیم؟! چون من هر کاری می کنم یکذره از خونش کم نمیشه؟! از جادوی خاصی باید اسفاده کنیم؟!
اول اين كه ببخشيد دير نقل قول ميكنم چون اين پست رو نديده بودم دوم اين كه take it easy سوم اين كه من اين متن رو يه سايت خارجي پيدا كرده بودم يعني هنوز خودم تست نكرده بودمشما با 15000 طلا لول رو از 15 رسوندي 24 epic lol .بنده با 9 هزار خورده اي رسوندم 100 نتها كاري كه بايد بكنيد خريد iron ignot و leather strips كه خيلي ارزونن بعد باهاشون پشت سر هم iron dagger بسازي در هر 5 ثانيه يك بار لول اپ ميكنه البته رفته رفته كندتر ميشهخب دوستان بالخره تونستم با این آتاشغال هایی که از دراگون ها بدست میاد زره بسازم.3 ساعت وقت من رو گرفت.زرهی است بسیار قوی ولی وقتی با زره های daeratic که نیاز به smithin لول 90 داره مقایسه کردم دیدم که 10 تا از اون کم میاره.البته یه مزیت داره زره دراگون که استخوان های اژدها همه جا پیدا میشند ولی برای ساختن زره daedric باید هم Ebnoy ore داشته باشید و هم daedra Heart که این یکی اصلا معلوم نیست باید کجا گیربیاد(البته هنوز توی ویکی بازی نگشتم).
ولی اگه میخوای قویترین زره رو توی بازی داشته باشید باید daedric رو انتخاب کنید.در ضمن زره های dragon ،اسلحه و ... ندارند که باز مجبورید برای داشتن سلاح های قوی به daedric روی بیارید.
این از این که خیلی از دوستان میخواستند بدونند که چجوری هست قضیه.
برای آموزش اینکه smithing رو برسونید به 100 این آموزش هست که چند پست پایین تر ترجمه ی فارسیش هم هست.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=36566&p=1716629&viewfull=1#post1716629
البته این دوستمون که گفتند با 5 هزار سکه باید بگم خیلی (...) بوده این یارو.من 15000 طلا به بالا مصرف کردم که واقعا وقت گیر هم بود.ولی واقعا میارزید این کار.لولم هم از 15 رفت 24 که به لطف 100 کردن smithing بود.
------------------------------------------------------------
ولی چند تا سوال دارم دوستان لطف کنند کمک کننید
1. من میرم whiterun اما گروه companions رو پیدا نمیکنم تا ماموریت هاش رو برم و werewolf بشم!باید چیکار کنم؟
2. من یه نفر دارم که بادی گاردم:d هست ولی من بادی گاردهای بیشتری میخوام.باید چه جوری برای خودم بادی گارد بگیرم؟
نه عزیز فکر کنم منظور ایشون لول کلی باشه. نه فقط smithing . درضمن خود smithing رو هم اگه بخوای به 100 برسونی(برای یکی مثل من که از 0 شروع می کنه) بالای 11000 تا می خواد.اول اين كه ببخشيد دير نقل قول ميكنم چون اين پست رو نديده بودم دوم اين كه take it easy سوم اين كه من اين متن رو يه سايت خارجي پيدا كرده بودم يعني هنوز خودم تست نكرده بودمشما با 15000 طلا لول رو از 15 رسوندي 24 epic lol .بنده با 9 هزار خورده اي رسوندم 100 نتها كاري كه بايد بكنيد خريد iron ignot و leather strips كه خيلي ارزونن بعد باهاشون پشت سر هم iron dagger بسازي در هر 5 ثانيه يك بار لول اپ ميكنه البته رفته رفته كندتر ميشه