Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
زنه منم Ysolda ست ولی فقط 100 تا گلد میده که بدرد باباش میخوره!چه جوری به شما 1000 تا میده؟

والا نمي دونم چرا به شما كمتر پول ميده ! شايد به اين علت باشه كه من قبل از ازدواج باهاش ماموريتش رو براش كامل كرده بودم و بهش كمك كرده بودم ...

آقا من این مرحلی ای هستم که باید به مهمونی تالمور بریم وقتی میرم پیشه دلفی لباسا رو بهم میده ولی تو آیتمام نیست یعنی بالا مینویسه که لباسا اضافه شده ولی جایی نیست که بپوشمشون

سلام گنگ شدن داستان خطراسپیول..
من storcholm (ببخشید اشتباهه) شدم اونجا رو نمی فهمم که چرا قبل حمله به imperial به مرکز win حمله کردیم؟

گیر کردم بازم در بازی پشت یی در بزرگ..؟

سلام دوستان من باز تو یک مرحله گیر کردم امید وارم کمکم کنید .. و چندتا سوال هم دارم ..

من میرم یی جایی بعد یی در بزرگ هم داره ولی در قفل هست باید چیکار کنم ... چندتا عکس میزارم..

50952535288831600106.jpg

60104859903652966678.jpg

خیلی ممنون از همگی یی راهنمایی خوب کامل بکنید تا این مرحله هم تموم بشه.. شرمنده..:>

..... و سوال هام... چطوری خونه بخرم من الان level 10 هستم و در مورد اون ادم های خیلی دراز یا غول اونها کی هستیند باید کشتشون؟؟ اگه بکشم به لولم ازافه میشه؟؟!

تشکـــــــــــر

---------- نوشته در 12:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 PM ارسال شده بود ----------

یی سوال دیگه هم دارم در قسمت غذا چه موقع باید غذا خورد مهمه غذا خوردن تو قدرت یا نه و خواب باید حتما خوابید ... اگه نخوابی مشکل پیش میاد..؟

ممنون ولی من تا حلا 260 تا جیب بری موفق داشتم ولی باز هم همون 19 مونده فکر کنم تو باگ افتاده ؟
همچين باگي تا حالا ثبت نشده ولي ظاهرش نشون ميده که باگه. بيا از Trainer ها آموزش بگير شايد بالا رفت:

• Ahkari Dawnstar to Windhelm Khajiit Caravans (Journeyman)

کسی اطلاعی از این سوال من نداره ؟
داستان تالمورها در حد همين ماموريت اصلي و چنتا ماموريت فرعي ميمونه. شايد در DLC ها يا بازيهاي بعدي بيشتر پرداخته بشه بهش
این راهنما کجا هست در ضمن یه سوال وقتی لول آپ میشم وقتی میرم تو اسکیل سه تا گزینه جون جادو یا استامینا میاره فقط این سه تا رو میشه بالا برد ؟
آره. اين 3تا اصليترين شاخصه هاي هر کارکتري است و گرنه perk هم داريم که ميتوني توي هر کاري قويتر بشي، مثلا sneaking يا alchemy يا destruction و ...
آقا یه سوال دارم، این بانو لیدیا تو یه ماموریتی کشته شد و دیگه دوباره زنده نشد. راه حلی هست که بتونم به زندگی برگردونمش؟:d ماموریتم اونی بود که تو یه موزه باید یه متنی ترجمه کنیم، حالت مخفی کاری نرفتم، مرد!!!اگه کسی راه حلی بلده لطفا کمک کنه که به کمک بانو احتیاج دارم =))
نه،‌ نميتوني زنده اش کني. حتي من با چيت هم امتحان کردم، ديگه به خوبي سابق کار نميکرد و همه آيتم‌هايي که بهش داده بودم رو هم گم کرد
حتما از سيو قبل مردنش لود کن و در مواقع حساس جادوي healing hands دستت باشه و حين جنگ، جونش رو افزايش بده. يا اينکه کلا بزار عقب تر بمونه.
گرگ بشی دیگه ومپایر نمیشی؟! چجوری از گرگی در بیام؟! بعدش میتونم دوباره گرگ شم؟! :دی
اونطوري که يکي از دوستان گفتن، 6-7 تا گرگ نماي خفن توي skyrim پخش هستن که شايد به ندرت اونها رو ببيني. اگر ماموريتشون رو انجام بدي دوباره ميتوني گرگ نما بشي
بقيه سوالا هم که دوستان جواب دادن
ممنون میشم جواب بدین
فرق بین گرگینه و خون آشام تو چیه؟
بعد چه جوری میشه به اینا تبدیل شد؟
فرق که خيلي دارن اما به نظرم خون آشام شدن علاقه زيادي ميخواد،‌ چون واقعا مضراتش زياد هست. اما گرگ نما شدن خيلي ضرر نداره
خون آشامها مقداري امتياز به اون health و magicka و stamina ميدن، جادوي invisible و night eye دارن و ...
اما از طرفي اگر مدتي خون نخوري lvl خون اشاميت ميره بالا و همه مردم بهت حمله ميکنن و زير نور خورشيد damage اساسي ميبيني

گرگ نماها روزي 1 بار (در حالت default) ميتونن تبديل بشن که سرعت و قدرتشون بالا ميره، انيميشن هاي جديد ميگيرن، کشتن بقيه موجودات راحت تر ميشه و ...
اما از طرفي نميتونن امتياز well rested رو بعد از خواب بگيرن (10٪ سريعتر lvl-up شدن رو ميگم) و موقع تبديل از inventory نميتونن استفاده کنن و با کسي حرف بزنن، کسي تو رو ببينه bounty ميگيري و اگر از اجساد استفاده نکني، فقط 180 ثانيه دووم مياره. راستي health هم بدون خوردن اجساد (که انيميشن نسبتا طولاني داره) خودبه خود پر نميشه (يعني تو جنگهاي خفن احتمال مردنشون بالاست)
از کجا میتونم Ebony ore و Ebony ignot بخرم یا پیدا کنم؟(لول smithing هم 100ه)
از توي غارها بايد پيدا کني يا از آهنگرا بخري. اما خيلي سخته پيدا کردن
من الان يه جادو پيدا کردم که اگر توي جيبت مثلا iron ingot داشته باشي، تبديل ميکنه به silver ingot يا silver به طلا و به همين صورت
جادو در دسته alteration هست و در lvl هاي پايين پيدا نميشه.

آقا من این مرحلی ای هستم که باید به مهمونی تالمور بریم وقتی میرم پیشه دلفی لباسا رو بهم میده ولی تو آیتمام نیست یعنی بالا مینویسه که لباسا اضافه شده ولی جایی نیست که بپوشمشون
اسمش clothes يا party clothes هست به همراه يک کفش
برو توي دسته armor ها پيداشون ميکني
سلام دوستان من باز تو یک مرحله گیر کردم امید وارم کمکم کنید .. و چندتا سوال هم دارم ..

من میرم یی جایی بعد یی در بزرگ هم داره ولی در قفل هست باید چیکار کنم ... چندتا عکس میزارم..
خیلی ممنون از همگی یی راهنمایی خوب کامل بکنید تا این مرحله هم تموم بشه.. شرمنده..:>

..... و سوال هام... چطوری خونه بخرم من الان level 10 هستم و در مورد اون ادم های خیلی دراز یا غول اونها کی هستیند باید کشتشون؟؟ اگه بکشم به لولم ازافه میشه؟؟!

تشکـــــــــــر
---------- نوشته در 12:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 PM ارسال شده بود ----------

یی سوال دیگه هم دارم در قسمت غذا چه موقع باید غذا خورد مهمه غذا خوردن تو قدرت یا نه و خواب باید حتما خوابید ... اگه نخوابی مشکل پیش میاد..؟
1- اون در college of winterhold و مقر جادوگرهاي بازي هست.
اول بايد جلوي در اصلي با مسوول عضوگيريشون صحبت کني، بعد بهت ميگه بيا جلوي اين در و يکي از 6جادوهاي بازي رو ازت ميخواد که روي در اجرا کني (به صورت رندوم انتخاب ميکنه) اگر جادو رو نداشتي،‌ شايد بتوني از خودش بخري. يعني رد شدن از اين در، عضو شدن در اين کالج رو ميطلبه
2- براي خونه خريدن بايد با پيشکار قصر اون شهر صحبت کني. هميشه پيش jarl ها يه پيشکاري هست که وظيفه فروش خونه رو داره. بعضي وقتها شايد نياز باشه کوئست انجام بدي تا اين گزينه براي صحبت باز بشه. به lvl بستگي نداره، به پول بستگي داره. چون قيمت‌هاشون حسابي بالاست.
3- بيخودي غولها رو نکش چون تو lvl تو سخت ميميرن. اونها آدمهاي صلح طلبي هستن اما اگر زياد زير دست و پاشون باشي يا به ماموت ها يا رفيقاشون هم حمله کني، عصباني ميشن. خيلي تاثيري توي lvl-up ندارن، مثل بقيه.
4- غذاخوردن نقش افزايش stamina يا health داره. يعني يا از اينا استفاده کن، يا potion ها يا جادوها. وسط جنگ خيلي مفيدن.
5- خوابيدن در حد 1 ساعت هم باشه يه power بهت ميده به اسم well rested. يعني تا مدت 8 ساعت 10٪ سرعت lvl-up اسکيلهات سريعتر ميشه. خيلي چيز خوبيه.

• Like
Reactions: hosein_fisher
آقا برای خرید مسکن مطمئن (!) فرقی میکنه کجا بگیریم ؟! الآن دیدم قیمت خونه از 5000 تا شروع میشه تا 25000 تا !! من فقط میخوام چیزایی که جمع میکنم رو بریزم توی خونه ، فرقی نمیکنه کدوم رو بخرم ؟! چند تا خونه مجانی هم اینجا دیدم هست. اونا چطور ؟! :دی

آقا برای خرید مسکن مطمئن (!) فرقی میکنه کجا بگیریم ؟! الآن دیدم قیمت خونه از 5000 تا شروع میشه تا 25000 تا !! من فقط میخوام چیزایی که جمع میکنم رو بریزم توی خونه ، فرقی نمیکنه کدوم رو بخرم ؟! چند تا خونه مجانی هم اینجا دیدم هست. اونا چطور ؟! :دی

امکانات داخلی فقط فرق داره :d ! مثلا 24K تو Solitude جا مخصوص برای نگهداری زره و این حرف ها داره و اون ارزونه مثلا از این چیزا نداره :d
البته مثلا تو صندوق های Sky Heaven ـه Blade ها هم میتونی وسیله بذاری که امنه و احتیاج به خونه هم نیست :d

امکانات داخلی فقط فرق داره :d ! مثلا 24K تو Solitude جا مخصوص برای نگهداری زره و این حرف ها داره و اون ارزونه مثلا از این چیزا نداره :d
البته مثلا تو صندوق های Sky Heaven ـه Blade ها هم میتونی وسیله بذاری که امنه و احتیاج به خونه هم نیست :d
اون که قیمتش شبیه خونه های بالاشهر خودمونه ! :دی عمرآ بگیرم ! :دی
یعنی خونه ارزون بگیرم کلآ نمیتونم توش زره و اینا بذارم یا باید بندازم یه گوشه خونه روی زمین ؟! :دی اگه این طوری باشه عیبی نداره ما خاکی هستیم ! :دی
کلآ این معضل فضا همیشه برای من بدترین قسمت RPG ها بوده ! الآن در حالتی که تقریبآ چیز خاصی با خودم حمل نمیکنم 200 تا از فضام پُر هست ! بعد هر جایی میرم یه سری اسلحه و زره و این جور چیزای گرون پیدا میکنم و زود فضام پُر میشه باید برگردم شهر بفروشم ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or