Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
ببینید ، سری بازی های TES از دم فانتزی ، خیالی ، تخیلی و غیر واقعی هستند ، اصلا نژاد انسان توی این بازی نیست که شما کارهای انسانی براش تعریف میکنی بله شما درست میگی ولی اگه میخواستن کوله به بازی اضافه کنند و اینورتوری رو محدود کنند 100% به گیمپلی بازی لطمه میخورد و این بازی پیچیده رو پیچیده تر میکرد ...
نژاد انسان تو بازی هست، Inventory هم نا محدود نیست، فقط بر مبنای وزن اجسام هست نه حجم.

Nord به انسان‌هایی‌ میگن که ساکن قسمت‌های شمالی یه سرزمین هستن که اینجا به عنوان اسم نژاد انتخاب شده و با توجه به Lore و بدنشون،انسان هستن.

در ضمن به نظر من محدود کردنBack pack به گیمپلی ضربه نمی‌زنه،اگه بازی رو اونجوری میکردن و واقعی‌ تر میکردن میشد یه چیزی مثل حالتhardcore بازیFallout .البته از واقع ای نظر من گیمپلی اینا هست،نه چیز‌های جانبی و جزئیات‌ای مثل انداختن کول پشتی‌، نشون دادن وسایل اینا که دوستمون اشاره کردن :دی.
توFallout اگه hardcore رو انتخاب می‌کردین تبدیل میشدین به یه انسان واقع ای، نه یه نفر که بیست تا Armor با خودش اینور انور ببره.:d
===========
آهان یه چیز دیگه،اگه فکر می‌کنین بازی منطق نداره میتونین‌MOD هایRealistic رو دانلود کنین، تا جایی‌ که یادم میاد چیز‌های خیلی‌ جالب‌ای به بازی اضافه میکردن که بازی رو سخت تر میکرد، شب‌ها مثل زندگی‌ واقع‌ای نمیتونستین همه جا رو ببینین، شب‌ها هر چی‌ موجود بود می‌ریخت بیرون،
yahoo_4.gif
مقدار وسایل قابل حمل منطقی‌ میشد (از 400 کیلو میومد رو چهل کیلو اینا فکر کنم،فقط یه ‌ست زره و یه سلاح یعنی‌)دیگه نمیتونستین مثل یه قهرمان عمل کنین و همرو قلع و قمع کنین و وقتی‌ تعدادشون زیاد میشد باید عقب نشینی می‌کردین و چیز‌های نقدی و غیر نقدی دیگر :دی

آخرین ویرایش:
عجب بحثی شده سر چی؟؟؟
باید اینو درک کنید که کسانی که سود رسانی برای یک بازی اورجینال دارن 99% درک بالایی از واقعی بودن بازی و چرا هاش ندارن فقط بازی باید بچسبه
احتمالا هیچ کمپانی عاقلی باسه اون 1% افراد نمیاد سیستم عجیبی بچینه
یه دودوتا چهارتا بکنیم
تو این بازی کم کم 200 یا شایدم 300 تا فقط سلاح و ... هست . حالا بازیکن 2 تاشو برداره چی میشه؟ هیچی نمیشه من دسته اکسباکسو پرت میکنم تو تلویزیون چرا چون از این سیستم مسخره اصلا خوشم نمیاد
حالا میشینم مکس پین بازی میکنم . سر جمع 10 تا سلاح داریم خیلی زور بزنیم و من اصلا انگیزه ای باسه گرفتن سلاح متفاوت ندارم چون سیستم بازی طوری نیست که من سلاح جمع کنم. بازی استوری موده و بهترین سلاح در مرحله بعد از بین میره
پس بازی ساز میاد باز روی اون 99% ادم **** شور کار میکنه تا سودشو تو جیبش بزنه
و باز هم 1% باید قربانی بشن ... حالا اون 1% تو مکس پین کیا هستن؟ همون افرادی که میگن چرا فقط 2 تا سلاح رو حمل میکنه

احسنت بلاخره یک بحث منطقی دیدیم راست میگه بنده خدا خیلی جالب میشه اگر سیستم بازی کمی واقعی تر بشه مثلا بجای اینکه با چشمش در باز کنه :) با دستش باز کنه یا بجای اینکه با ذهنش اجسام خونه رو جا بجا کنه از دستش استفاده کنه (چون اینجوری میشه مثل hf) البته دوستان هم راست میگن برای چنین بازیی با داستان اینگونه پیچیده و طولانی در صورتی که این موارد رو بخوان اضافه کنند خیلی طول میکشه البته حرکات اکشن زیبایی هم بعضی اوقات داره توی بازی مثلا تویی پچ جدید 1.6 اگر با جادو دشمن مورد نظر رو تک ضربه کنید حرک آهسته مرگ طرف رو نشون میده.

:دی
اسم ماموریت رو اینجا بگو :دی من میگم چطوری تموم کنی‌ :دی
یکیش اینه:
talk to brynjolf about joining the thieves guild

من برا دزد ها ماموریت انجام دادم و عضو شدم اما قبلش یادم رفت باید با این صبحت کنم !
که دیگه انجام نمیشه ماموریت
:d

---------- نوشته در 03:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:30 PM ارسال شده بود ----------

یکی هم:
assist 5 people of haafingar
که بتونم خونه بخرم !!
من خونه رو خریدم ولی نمیدونم چطور قبلش اعلام نکردم که به 5 نفر کمک کردم !!!! :d

یکیش اینه:
talk to brynjolf about joining the thieves guild

من برا دزد ها ماموریت انجام دادم و عضو شدم اما قبلش یادم رفت باید با این صبحت کنم !
که دیگه انجام نمیشه ماموریت
:d

---------- نوشته در 03:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:30 PM ارسال شده بود ----------

یکی هم:
assist 5 people of haafingar
که بتونم خونه بخرم !!
من خونه رو خریدم ولی نمیدونم چطور قبلش اعلام نکردم که به 5 نفر کمک کردم !!!! :d
اینا جفتشون Misc هستن که :دی،اینرو راه حل خاصی‌ نداره تموم کردنشون،اولی‌ رو بی‌ خیال شو :دی. دومی‌ هم احتمالا با انجام دادن یه ماموریت واسه مردم اون شهر خود به خود تموم شه.

شخصیتم الان ازدواج کرده ( با ysolda توی شهر witherun :D ) تنها حرفی که میشه بهش زد اینه که چقدر امروز پول در اوردی و اینکه چی پختی و میخوایم بریم یه جای دیگه زندگی کنیم ؟ دیگه کاری نداریم باهاش ؟ کسی راهی بلده بگه
راستی من نژآدم nordه و استامینا رو 170 هست و هلت رو 150 و جادوم رو 95 ( پس رفت داشته تا 85 هم اومده بود از بس استفاده نکردم ازش ) خیلی ضربه نمیزنه بهم ؟ بعدا سخت نشه بازی؟ خیلی با جادو کار نمیکنم ( نه هیچ وقت فقط کم کار میکنم )
این دو تا رو یکی جواب بده :D

شخصیتم الان ازدواج کرده ( با ysolda توی شهر witherun :D ) تنها حرفی که میشه بهش زد اینه که چقدر امروز پول در اوردی و اینکه چی پختی و میخوایم بریم یه جای دیگه زندگی کنیم ؟ دیگه کاری نداریم باهاش ؟ کسی راهی بلده بگه
راستی من نژآدم nordه و استامینا رو 170 هست و هلت رو 150 و جادوم رو 95 ( پس رفت داشته تا 85 هم اومده بود از بس استفاده نکردم ازش ) خیلی ضربه نمیزنه بهم ؟ بعدا سخت نشه بازی؟ خیلی با جادو کار نمیکنم ( نه هیچ وقت فقط کم کار میکنم )
نه سخت نميشه ولي بستگي به اين داره كه ديفيكيلتيه بازي رو به كدوم بزاري؟نظره منو ميخواي با شمشير تك دستي كار كن

---------- نوشته در 02:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 AM ارسال شده بود ----------

دوستان شرمنده كه اينو اينجا ميزارم چون كه گفتم skyrimخداي اين سه بازي هست اينجا بزارم
كسي ورژن اخر بازي هاي fallout 3وfallout new vegasو oblvionرو داره ؟اگه ادرسي لينكشو دارين بهم بدين ميخوام مولتي بزنم كسي هم خواست بزنه بره سايت نكسوز اين بازيا مثله Gta san andreasهست سرور انتخاب ميكني بعد ميپري به بازي فقط كار داره و ورژن اخره بازي رو هم ميخواد
خوب اگه ورژن اخرو دارين فقط لينك دانلود رو بزارين

ای شیطون ! :pدیگه میخواد چیکار کنه پس ؟ بچه هم بیاره برات ؟

نه سخت نميشه ولي بستگي به اين داره كه ديفيكيلتيه بازي رو به كدوم بزاري؟نظره منو ميخواي با شمشير تك دستي كار كن

---------- نوشته در 02:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 AM ارسال شده بود ----------

دوستان شرمنده كه اينو اينجا ميزارم چون كه گفتم skyrimخداي اين سه بازي هست اينجا بزارم
كسي ورژن اخر بازي هاي fallout 3وfallout new vegasو oblvionرو داره ؟اگه ادرسي لينكشو دارين بهم بدين ميخوام مولتي بزنم كسي هم خواست بزنه بره سايت نكسوز اين بازيا مثله Gta san andreasهست سرور انتخاب ميكني بعد ميپري به بازي فقط كار داره و ورژن اخره بازي رو هم ميخواد
خوب اگه ورژن اخرو دارين فقط لينك دانلود رو بزارين
Oblivion از اسکایریم خیلی‌ بهتر هست به نظرم :دی.
آفا این جادوگره همراه که از همه قویتر بود اسمش چی بود؟
اسمش یادم نمیاد ولی‌ بالا کوه Winterhold بود :دی

احسنت بلاخره یک بحث منطقی دیدیم راست میگه بنده خدا خیلی جالب میشه اگر سیستم بازی کمی واقعی تر بشه مثلا بجای اینکه با چشمش در باز کنه :) با دستش باز کنه یا بجای اینکه با ذهنش اجسام خونه رو جا بجا کنه از دستش استفاده کنه (چون اینجوری میشه مثل hf) البته دوستان هم راست میگن برای چنین بازیی با داستان اینگونه پیچیده و طولانی در صورتی که این موارد رو بخوان اضافه کنند خیلی طول میکشه البته حرکات اکشن زیبایی هم بعضی اوقات داره توی بازی مثلا تویی پچ جدید 1.6 اگر با جادو دشمن مورد نظر رو تک ضربه کنید حرک آهسته مرگ طرف رو نشون میده.

آخه مشکل اینه که اصل و هدف بازی های RPG این نیستش که گرافیک بالایی داشته باشه یا اینکه اکشن های بهتری , اگه نگاه کلی کنیم . می بینیم که بهترین RPG های دنیا زیاد روی اکشن و گرافیکشون نکردن

دوستان من مشکلی دارم الان کمک کنید لطفا
تو خط اصلی داستان theives guild وقتی کایرالا مارو نجات میده و کتاب gallus رو به ما میده تا ترجمش کنیم میریم پیش دوستش و اونم میگه پیش calcemo ( که توی markarth هست ) ببریم واسمون ترجمه کنه
الان من باهاش صحبت کردم و عنکبوتی که میگفت کشتمو اون کلیدشو به من داد که برم بردارم بیارم واسش ----- رفتم تو موزه ی کالکمو اون 3 تا نگهبان چیزی به من نگفتن وقتی میرم جلوتر همه میریزن سرمو نمیذارن برم اون تو ( این اولین مشکل که کسی راهی بلده که باهاشون نجنگم ؟ 5 تا بانتی میده)
حالا من یه سیو اینجا کردم یه سیو جدا هم کردم و رفتم همشونو کشتم تا رسیدم به اونجایی که کالکمو میگفت یه سنگ بود که انگار باید ازش یه کپی یا همچین چیزی بگیریم
ولی وقتی دکمه ی E رو میزنم میگه شما ایتم مورد نیاز برای کپی گرفتن رو ندارید
چیکار کنم الان؟
لطفا این دو تا رو یکی جواب بده

---------- نوشته در 03:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:28 PM ارسال شده بود ----------

ای شیطون ! :pدیگه میخواد چیکار کنه پس ؟ بچه هم بیاره برات ؟

نه خوب ولی بالاخره از بازی که تا این حد دیالوگ داره که تاثیر گذارن انتظار چند تا دیالوگ بیشتر داشتم تو اینجور بحثا - الان به وقت خود بازی 10 روزه نرفتم خونه وقتی منو میبینه انگار همین 5 دقیقه پیش دیده- دیالوگ هم کلا 3 تاست - 2 تا هم مربوط به قبل ازدواج و اون ماموریتی که واسش انجام دادمه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or