The Elder Scrolls V : Skyrim | PS3

خوب بچه ها PSN کارتا اماده 3 روز دیگه اولین DLC که Dragonborn باشه میاد رو PSN :دی
هفته یعدش 19 ام Hearthfire و هفته بعدش که 26 ام باشه Dawnguard

خوب بچه ها PSN کارتا اماده 3 روز دیگه اولین DLC که Dragonborn باشه میاد رو PSN :دی
هفته یعدش 19 ام Hearthfire و هفته بعدش که 26 ام باشه Dawnguard
من بيشتر منتظر Dragonborn هستم از همشون بهتره:d
----
patch 1.8

• General memory and stability improvements
  • Fixed rare crash when using vampiric grip
  • Fixed issue where Arnleif and Sons Trading Company could become permanently locked
  • Fixed issue related to duplicate NPCs
  • Fixed rare issue where exterior door would not open properly

آخرین ویرایش:
دوستان برای این dlc ها آپدیت 1.08 میخواد..حالا سوالم اینه پچ اخر نصب کنیم کافیه یا یکی یکی از 1.01 تا 1.08؟

خود بازی میگه فقط آپدیت 1.08 نصب کنید ولی مثلا برای بازی مثل gt میگفت باید از 1.02 تا 1.06 نصب کنید

ولی خوب غیر منطقی هست چون هر آپدیت تقریبا 90 mg حجمش هست و 1.08 صد مگابایت حجمش..حالا دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن

من که 2.09 رو هم روی بازی نصب کردم ولی هنوز بازی در حد یه پورت آشغال هم نیست....واقعا حال آدم رو بهم میزنه....کاملا نا امید شدم.Oblivion یادش بخیر رو PS3 خیلی بهتر بود(البته اونم یه عالمه ایراد داشت) این Bethesda چرا روی باگ هاش کار نمیکنه من نمیدونم! تو هر کدوم از بازیهاش به اندازه تمام بازیهای دیگه ای که تو بازار هستن میشه باگ پیدا کرد.

از اينجا بايد بپرسيد.
حالا که زحمتشو کشیدی لطفا بگو بازی رو چجوری به 1.8 آپدیت کنم . اونجا آپدیت نداشت.
دی ال سی Hearth fire هم چجوری نصب کنم اون 3 تا فایلشو.
بقیه رم دارم دانلود میکنم. اما بازی آپدیت نیست .

آخرین ویرایش:
این سه تا دی ال سی ربطی به هم دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اینکه مثلا Dragonborn رو باید تنها ریخت یا باید روی Dawnguard ریخت؟
توروخدا جواب بدین

آخرین ویرایش:
The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition ps3

شنیدم این ورژن همه ی dlc هارو شامل میشه درسته ؟
من هرکاری کردم نتونستم dlc هارو پیدا کنم واسه ورژن معمولیش ، اگه این درست باشه که عالی میشه

The Elder Scrolls V Skyrim Legendary Edition ps3

شنیدم این ورژن همه ی dlc هارو شامل میشه درسته ؟
من هرکاری کردم نتونستم dlc هارو پیدا کنم واسه ورژن معمولیش ، اگه این درست باشه که عالی میشه
اگه واقعا همه دی ال سی ها رو داره لینکشو بده دانلود کنیم.

سلام من توی مرحله اول اونجایی که باید نزدیک اسطبل اژدها را بکشیم گیرکردم. من با اون یارو JARL صحبت میکنم بعد هم با اون زن جادوگر صحبت میکنم و میرم نزدیک اسطبل ولی اژدهایی نیست که بکشم لطفا راهنمایی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or