The Elder Scrolls V : Skyrim | PS3

بازی خورها ی عزیز این پچ رو از کجا باید بگیریم ؟؟؟؟
بعد که گرفتیم چی کارش کنیم؟؟؟

جان مارتین سپتمبر بگین !!(به یاد نسخه قبل بازی)

این چندمین پچ این گیم هست؟ واسه پلتفورم های دیگه هم مشگل داره؟؟؟
مشگلش دقیقا چی هست ؟؟؟؟

من میخوام این بازی رو بگیرم واسه بار اولمم هست که بازی اورجینال میگیرم البته دومیش این داستان ریجن 2 چی هست؟ بعضیا میخوان گیم بفروشن میگن کد استفاده نکردیم ؟؟؟ یعنی چی؟؟

آخرین ویرایش:
کاراکتر من خیلی اروم راه میره چرا گوشه ی مینیویسه
you are can craying to match ---run

وسایلی که داری حمل می کنی بیشتر از ظرفیت قابل حمله ! کلید TAB رو بزن برو در قسمت ITEM چیزای غیر ضرور را یا بفروش یا Drop بنداز بره !
اگر کلید Caps Lock روشن باشه هم کاراکتر کند راه میره .

---------- نوشته در 02:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------

چون در همه ی قسمتهای سایت سوالتو پرسیدی و مطمئنا ً نسخه ی PS3 را نداری منم با به روش PC جوابتو دادم !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: fifa 12
بازی خورها ی عزیز این پچ رو از کجا باید بگیریم ؟؟؟؟
بعد که گرفتیم چی کارش کنیم؟؟؟

جان مارتین سپتمبر بگین !!(به یاد نسخه قبل بازی)

این چندمین پچ این گیم هست؟ واسه پلتفورم های دیگه هم مشگل داره؟؟؟
مشگلش دقیقا چی هست ؟؟؟؟

من میخوام این بازی رو بگیرم واسه بار اولمم هست که بازی اورجینال میگیرم البته دومیش این داستان ریجن 2 چی هست؟ بعضیا میخوان گیم بفروشن میگن کد استفاده نکردیم ؟؟؟ یعنی چی؟؟

کسی نیست؟؟

دوستان این جریان باگ های این بازی چه جوریاس ؟ :دی می خوام برم بخرمش ولی گویا یه سری باگ های خفن که ps3 ترکون هست داره ؟! این حقیقت داره ؟ :-/ پچی چیزی اومده ؟ کلاً جریان باگ ها و ایناش چه جوریاس ؟
Pc
yahoo_4.gif
کلا PC ! رو کنسول نمیتونی به نظرم زیاد ور بری
من نمی دونم چرا ولی روی PC هیچی نمی تونم بازی کنم حتی یه بازی آرکید ساده :دی
باگ رو که همیشه بهش نمیرسی (مثل من که بهش نرسیدم)
یه مشکل سیو داشت که پچ دادن درست شد همین
ممنون , پس مشکل خاصی نداره :دی

آخرین ویرایش:
دوستان این جریان باگ های این بازی چه جوریاس ؟ :دی می خوام برم بخرمش ولی گویا یه سری باگ های خفن که ps3 ترکون هست داره ؟! این حقیقت داره ؟ :-/ پچی چیزی اومده ؟ کلاً جریان باگ ها و ایناش چه جوریاس ؟
Pc :d کلا PC ! رو کنسول نمیتونی به نظرم زیاد ور بری

باگ رو که همیشه بهش نمیرسی (مثل من که بهش نرسیدم)
یه مشکل سیو داشت که پچ دادن درست شد همین

مسکل اساسی که رو دستگاه من سر این بازی پیش میاد چند ساعت که بازی میکنم دستگام فیریز میکنه! موقع سیو کردن بار اول دهن انتظارو سرویس میکنه!
سایه ها لبه تیز دارند
ولی اصلا نمیتونه نظر منو در مورد بازی به این عظمت عوض کنه!
بله رو ps3 بازی میکنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or