Multi Platform The Elder Scrolls Online

سازنده
Zenimax Online
ناشر
Zenimax, Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
THE ELDER SCROLLS : ONLINE

PC - PS4 - Xbox One

ویدیو های بازی :
لینک
با *** نیگاه کنید.

بدون شک سری elderscrolls سلطان بازی های ژانر rpg بوده و حالا بعد از 5 سری شرکت bethesda میخواد عنوانی رو که شامل تمام content های سری های قبلی و تمام lore های داستان رو میشه رو به عنوان یک بازی Online RPG اراعه بده.

سطح(نقشه) بازی تمام tamriel معرفی شده و با آپدیت های بعدی گسترده تر هم میشه.

قسمت های داخل خط فیروزه ای برای ساخت تایید شدند.
قسمت های زرد رنگ بازی THE ELDER SCROLLS V : Skyrim بودند.
قسمت های نارنجی رنگ بازی THE ELDER SCROLLS IV : Oblivion بودند.
قسمت های آبی رنگ بازی THE ELDER SCROLLS III : Morrowind بودند.
قسمت های قرمز رنگ بازی THE ELDER SCROLLS II : daggerfall بودند.
قسمت های سبز رنگ بازی THE ELDER SCROLLS : Redguard بودند.
قسمت های صورتی رنگ مربوط به DLC ی dragonborn و DLC ی bloodmoon بودند.

نقشه بازی:

1362177765051.jpg

story-heading.jpg
زمان جنگ و آشوب فرا رسیده! ارتش ریونتاس و ارواح تاریکی در هر گوشه ی تمریل آشکار میشن. زمستان سردتر میشود و قحطی شده. مردم و عارفان با کابوس ها و عذاب گرفتار شدند.
چهار سال پیش . در تاریخ
2E 578
یک انفجار بزرگ جادویی در شهر امپراطوری پس لرزه هایی ایجاد کرد که در سرتاسر نیرن جاری شد.
اکثر جادوگران یا مردند یا دیوانه شدند. اعجوبه های ترسناک و ابر قدرت از اوبلیوین .همان دیدرا ها در تعدادی بزرگتر از همیشه ظاهر شدند . برج های صورت فلکی بزرگ انقدر بزرگ و غول پیکر شدند که آسمان شب را تحت سلطه خود در اوردند!

story-coldharbor.jpg

حالا مولگ بال (یکی از خدایان بزرگ و قدرتمند دیدرا) شاهزاده ی سلطه و بردگی نقشه ی خود را شروع میکند!
مجریان تاریک او .گردابهای جادوی شیطانی. سد بین دنیا ها را ضعیف میکند و خطری را تهدید میکند که باعث یکی شدن دو دنیای نیرن و ابلیوین میشود! همان کابوس جهنم

story-monsters.jpg

در میان اشوب و هرج و مرج . سه اتحاد رقابت میکنند برای گرفتن کنترل شهر امپراطوری و برج سفید/طلایی .هایراک . سنتینل. اورسینیم (نام قسمت هایی از تمریل) یکی میشوند .متحد به رهبری پادشاه بزرگ در ویرست!
ولن وود و السور (نام قسمت هایی از تمریل) اتحادی را با سامرست (نام قسمتی از تمریل) تشکیل دادند و بلک مارش و موروویند و اسکایریم (نام قسمت هایی از تمریل)با نیرو های خود به یک اتحاد سر سخت پیوستند!
پیمان دگر فال – قلمرو الدمیر – عهدنامه ی ایبن هارت (نام اتحاد ها یا فکشن ها)
سه ارتش اماده میشوند علیه امپراطوری و در مقابل یکدیگر برای گرفتن شهر امپراطوری و برج سفید/طلایی از چنگ نیرو های تاریک اوبلیوین.

تا کجا میتوانید پیش بروید؟!

*مانند اسکایریم و اوبلوین تمام npc ها صدا گزاری شده اند.

*از اونجایی که سیستم npc ها (مثل صبر کردن تو بازی تا npc از خواب بیدار شه کوئیست بده)بدر بازی MMO نمیخوره , بازی از Radiant AL استفاده نمیکنه.
جزئیات هنوز مونده تا فاش بشه اما سیستمی که در بازی طراحی شده مشکلات زمانی رو برای بازیکنانی که نمیتونن در زمان مشخصی بازی کنند حل میکنه.
مثل تغییر دادن موقیعت دیگه رو زمان سرور تائثیر نداره و با استفاده از سیستم phasing کشتن و یا نجات دادن یک npc رو بازی پلیر های دیگه با اون تائثیر نمیزاره.
(احتمالا برای کوعیست هایی که world رو تغییر میدن هم همین کارو کردن.)

یکی از soundtrack های بازی به نام Beauty of Dawn ریلیز شد که توسط Malukah خوانده شده ,
این نسخه اصلی هستش. ترجمه tamriel که از به یک زبان باستانی nirn هستش میشه dawn's beauty یا همون Beauty of Dawn.

88a8791fd6f267c66ec1f89fc4250d7f.jpg

DOWNLOAD DIRECT LINK

ma yek guild irani tashkil dadim k dar in bazi iraniyaro dore ham jam konim!nahveye join shodanesh momkene sakht bashe k bekhayn peyda konin!behtarin ravesh ine k leader guild k id steam:Dash Akol hast ro add konid bad ba hamahangi ba leader ozv shavid!agar ham tonestid az khode game ghesmat guild find guild maro peyda konid esme guild :Persian-Kings hast!va sharte ozviyat dashtane yek hero az alliance dagger fall hast!etelaat lazem va monaseb baraye start b dostane taze vared dade mishe va ta had emkan beheshon dar lvl up komak mishe!ma pirozi ro mikhaym ba ham to in guild tajrobe konim!harkasiham biyad ghadamesh ro cheshm!ma ham ta tash bahashim!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: pouria.sh
این هم لیست دوبلر ها. (صدا های شخصیت های بازی)

John Cleese plays Sir Cadwell, the cheerful and endearingly mad lost soul who is not afraid of anyone, even a Daedric Prince. Joining the cast as High King Emeric, Bill Nighy portrays a merchant prince whose luck and determination won him the throne. Kate Beckinsale takes on the role of Queen Ayrenn, the leader of the Aldmeri Dominion and Queen of the High Elves who is far more comfortable with a blade than her crown.
In addition, Alfred Molina takes on the role of Abnur Tharn, a wily old wizard and politician who is the head of the Empire’s Elder Council, and the de facto power behind the Ruby Throne. Lynda Carter plays Azura, the Daedric Princess of Dusk and Dawn from Skyrim who is a popular part of Elder Scrolls lore. Michael Gambon voices The Prophet, a mysterious blind man who guides the player through their journey to retrieve their soul; and Malcolm McDowell plays the key figure Molag Bal, an evil Daedric god from another plane who schemes to enslave the mortal souls of Tamriel.

The Elder Scrolls Online cast also includes:

• Peter Stormare (“Fargo”) plays Jorunn the Skald King, an unexpected monarch who led his people into an unlikely alliance.
  • Jim Ward ("WALL·E," "Despicable Me 2") voices Mannimarco, a renegade High Elf wizard exiled from the realm for raising the dead and the world’s most powerful necromancer.
  • Jennifer Hale appears in the role of Lyris Titanborn, a Nord half-giant, who, along with the Prophet, aids the player on their journey.
  • Kevin Michael Richardson rounds out the cast as Sai Sahan a noble martial artist and master swordsman.

1c426fb3130b9cf4451202bde76ac1d4.jpg

حداقل باید پنج برابر دوبلورای اسکایریم باشه! اینکه خیلی کمه!

ماموریت های نایت مادر بینظیر بودند ! ( تو اسکایریم )
اصلا اون گروه زیرزمینی حرف نداشت !

من سه بار اسکایریمو از اول بازی کردم و خیلی مرحله رم رد کردم ولی تاحالا نایت مادرو ندیدم!! بس که بزرگه صدبارم که بازی کنی ممکنه خیلی چیزا رو از دست بدی!!
بازی رو واسه یکی از دوستام برده بودم، بعد از چن روز گفت حذفش کردم!! گفتم چرا؟ گفت انقد بزرگ بود و آزادی داشت نمی دونستم چیکار کنم!!!:دی

The Elder Scrolls Online Minimum System Requirements
CPU: Intel Core 2 Duo or Dual core AMD processor
RAM: 2GB of system memory
HD : 60GB of free hard disk
GPU RAM: 512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher
GPU: nVidia GeForce 8800GT or AMD Radeon HD2600
DX: 9c
NET: Internet connection, ideally 1Mb or greater

The Elder Scrolls Online Recommended System Requirements
OS: Windows Vista 64-bit | Windows 7 64-bit | Windows 8 64-bit
CPU: Quad core 2.3 GHz
RAM: 4GB of system memory
GPU RAM: 2GB VRAM
GPU: nVidia GeForce 560 Ti or AMD Radeon HD 6950
NET: Internet connection, ideally 2Mb or greater

60 گیگ!!!:-o

The Elder Scrolls Online Minimum System Requirements
CPU: Intel Core 2 Duo or Dual core AMD processor
RAM: 2GB of system memory
GPU RAM: 512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher
GPU: nVidia GeForce 8800GT or AMD Radeon HD2600
DX: 9c
NET: Internet connection, ideally 1Mb or greater

The Elder Scrolls Online Recommended System Requirements
OS: Windows Vista 64-bit | Windows 7 64-bit | Windows 8 64-bit
CPU: Quad core 2.3 GHz
RAM: 4GB of system memory
GPU RAM: 2GB VRAM
GPU: nVidia GeForce 560 Ti or AMD Radeon HD 6950
NET: Internet connection, ideally 2Mb or greater

60 گیگ!!!:-o

والا با این وضعی که من می بینم فکر کنم فقط باید 1 ماه بزاریم تا بازی دانلود شه :-o
بعد این حداقل اینترنت 1mb میخواد خوب من که می تونم این اینترنتو بگیرم ولی خوب برای همچین بازی که سروش به احتمال خیلی زیاد شلوغه فکر کنم یک روزه اینترنت تموم میشه .نامجدود هم اخه پول از کجا بیارم هر ماه 150 بدم :((
15 دلارهم هر ماه باید داد که به پول ما یه چیزی دورو بر 35 تا 50 تومن میشه حالا اینا به کنار باید 150 تا 200 تومن هم که پول سی دی کی بدیم .
دوستان بااین اوضاعی که من میبینم فکر نکنم حداقل بتونیم تا 1 سال دیگه این بازی رو بکنیم :(
اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((

والا با این وضعی که من می بینم فکر کنم فقط باید 1 ماه بزاریم تا بازی دانلود شه :-o
بعد این حداقل اینترنت 1mb میخواد خوب من که می تونم این اینترنتو بگیرم ولی خوب برای همچین بازی که سروش به احتمال خیلی زیاد شلوغه فکر کنم یک روزه اینترنت تموم میشه .نامجدود هم اخه پول از کجا بیارم هر ماه 150 بدم :((
15 دلارهم هر ماه باید داد که به پول ما یه چیزی دورو بر 35 تا 50 تومن میشه حالا اینا به کنار باید 150 تا 200 تومن هم که پول سی دی کی بدیم .
دوستان بااین اوضاعی که من میبینم فکر نکنم حداقل بتونیم تا 1 سال دیگه این بازی رو بکنیم :(
اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((

سرعت نت که مشکلی نیست!! age of wushuـم نت یه مگ میخاست ولی من با 128 بازی میکردم!!

پس در این صورت به نظر شما سرعت 256 نامحدود کافی است؟
من با 2 mb مشکلی نداشتم توی mmo های دیگه ! ولی با 512 نمیشد بازی کرد اصلا ! پینگ هم یکی بود .
Aow هم battleground بزرگ مثل بقیه نداره که بشه مقایسه کرد . بعدم تا بازی نیاد معلوم نمیشه میشه بازی کرد یا نه . پس باید صبر کنی open beta یا خود بازی بیاد .

من با 2 mb مشکلی نداشتم توی mmo های دیگه ! ولی با 512 نمیشد بازی کرد اصلا ! پینگ هم یکی بود .
Aow هم battleground بزرگ مثل بقیه نداره که بشه مقایسه کرد . بعدم تا بازی نیاد معلوم نمیشه میشه بازی کرد یا نه . پس باید صبر کنی open beta یا خود بازی بیاد .
داداش شما ISP ت مشکل داشته که نمی تونستی بازی کنی.من خودم 512 مخابرات دارم پینگم با اکثر سرور ها بین 100 تا 200 هست با 4.2.2.4 هم 120 هستش.

داداش شما ISP ت مشکل داشته که نمی تونستی بازی کنی.من خودم 512 مخابرات دارم پینگم با اکثر سرور ها بین 100 تا 200 هست با 4.2.2.4 هم 120 هستش.
اگه خونده باشی دارم میگم battleground ! پینگم هم با 4.2.2.4 که شما میگی 95-105 ـه همیشه . بازی معمولی که کلا 5 نفرم دورت نیستن معلومه که با 128 هم میشه بازی کرد :)
الان هم 10 mb مخابرات دارم و واقعا فرقش توی بازیهای mmo مثلا WvWvW توی Guild Wars 2 معلوم میشه با 2 mbـی که قبلا داشتم . قبلش 2 هفته 128 گرفتم فکر میکردم پینگش یکسان ـه با بقیه سرویس ها ولی دیدم بهترین حالت 120 بود و هر چند دقیقه هم میرفت بالاتر و کلا نمیشد بازی کرد .
اگه اطلاع داشته باشی هم ESO سیستمی که داره یک چیزی مثل همون WvWvW بازی GW2 ـه (شاید هم سنگین تر) پس موقعی میتونی نظر درست بدی که یا توی Closed Beta شرکت کرده باشی یا بعدا اگه Open Beta ـی باشه اونو بازی کرده باشی یا این که بازی رو بخری و وقتی که اومد بازیش کنی و بفهمی که مشکلی پیش میاد یا نه . (ولی نمیدونم توی Beta قسمت battleground باز بوده یا نه کسی هم که به خاطر قانون مسخره bethesda چیزی نمیگه :|)
به احتمال زیاد هم مشکلی نداره میشه راحت بازی کرد ولی کسی که پول اضافه نداره بهتره صبر کنه و بعد بخره چون بازی هنوز با این که نیومده ولی به نظر خیلی داغون میاد . من خودم Digital Imperial Edition رو پیش خرید کردم که کار بسیار اشتباهی بود :))

+ چون پستا پاک شد اینو مینویسم که gw2 در wvwvw حدود 600 نفر بعضی وقتا هم player کنار هم هستن ! ESO هم به همین شکل ـه اونجوری که گفتن . ولی بازم باید صبر کرد . لطفا هم اینو میگم گوش کنین شاید رستگار شوید ! lol وقتی یک بازی حالا میخواد هر چی باشه رو نخریدین و بازیش نکردین لطفا نیاین بر اساس اطلاعات اشتباهی که بقیه دادن یا از خودتون در آوردین بازیها رو با هم مقایسه کنین . بعضی ها هستن فقط 1 mmo مطرح رو توی عمرشون بازی کردن بعد میان اینجا میشن کارشناس . شاید از پایین بودن سطح فهم و یا پایین بودن سنشونه ولی در هر صورت کار بسیار احمقانه و اشتباهیه ! :p اینم بدونین که wow مال سال 2004 ـه ! چند بار تکرار کنین یادتون بمونه :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or