The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

اقایون من حالشو ندارم این صد صفحرو بخونم دوتا سوال داشتم
1.اصلا میشه مغازه خرید؟اگه میشه چجوری؟
2.خانه ی توی Skingrad چجوری میشه خرید؟
1. توی این مدت بازی کردن به چنین موردی بر نخوردم!
2.برای خریدنش باید پیش یه ارکه بری معمولا توی لوج ها و خود قلعه هست. برای اینکه بهتر بدونی کجاست به قلعه برو و یه آرگونین هست از اون راجب خرید خونه بپرس (البته خونه نیست عمارته ! و برای خریدنش به 25000 (یا این حدودا) سکه احتیاج داری حالا وسایلش بماند!

1.اصلا میشه مغازه خرید؟اگه میشه چجوری؟

1. توی این مدت بازی کردن به چنین موردی بر نخوردم!

سلام

برای این کار باید در مهارت ِ تجارت ، به درجه ی master رسیده باشید.
به عبارت دیگه ، باید skill ِ تجارت (mercantile ) ، به 100 رسیده باشه.

در ضمن مغازه هم خریده نمیشه . بلکه میتونید توی مغازه های موجود ، پول سرمایه گذاری کنید.;)

موفق باشید

خوب من می خواهم یک سر و سامونی به این بازی بدم و از خانه بدوشی در بیام اول یه خونه می خواهم که گفتید کوئست زیر را انجام بدم
ما بنظرم کوئست اون خونه توی آنویل رو بری خوب باشه بعد از اتمامش خونه تعمیر میش
ه
اگر ممکنه یک راهنمایی بکنید کوئستش چیه و چجوری و دقیقا کجاست
و اگر می شه بگید این آقایی که باید برای بالا بردن درجم در گروه دزد ها باید پیشش برم کجاست

خوب من می خواهم یک سر و سامونی به این بازی بدم و از خانه بدوشی در بیام اول یه خونه می خواهم که گفتید کوئست زیر را انجام بدم
ه
اگر ممکنه یک راهنمایی بکنید کوئستش چیه و چجوری و دقیقا کجاست
و اگر می شه بگید این آقایی که باید برای بالا بردن درجم در گروه دزد ها باید پیشش برم کجاست
اول میری توی شهر Anvil بعد راجب شایعه با مردم حرف می زنی که یه کوئستی بهت اضافه میشه که میگه یه نفر هست که یه خونه رو به قیمت خیلی خوب می فروشه و... میری پیداش می کنی و 5000 سکه بی زبون رو می زاری کف دستش بعد میری توی اون خونه که تغریبا جلوی کلیسا هست.
بعد یکم اونجا می خوابی یک سری روح میریزند سرت و...!

اولیش توی Imperial City Waterfront ساعت 12 شب پیداش می کنی (مشعل هم دستشه)
بعد از رفتن چند کوئست اون دومی رو معرفی می کنه که توی Bravil هست.
یکم برای اون کوئست بری اون میگه منتظر بشو تا از گری فاکس برات خبر بیارند و... گری فاکس هم متواری هستش !

من یه سوال دیگه داشتم
چجوری میشه با سم یکیو کشت؟
روی سم کلیک می کنی سم به شمشیر یا تیر زده میشه و با اون به طرف مقابل ضربه می زنی
سم ها خاصیت متفاوتی دارند و با توجه به اون مثلا به Fatigue طرف ضربه می زنه قکر کنم سمی بود که درجا بکشه

من نمی دونم چه کار کنم دیونه شدم این فایل OblivionLauncher اون قسمته data file کار نمی کنه شاید 5 یا 6بار از نو نصبش کردم مشکلش چیه ممکنه از فایل باشه اگر میشه یک نفر مال خودش را که کار می کنه را آپلود کنه سی دیم مال علی بابا هست ممکنه مشکل از سی دی باشه؟

bebakhshid ke finglish minvisam.to in vista ke nemishe farsi nevesht.
mikhastam bebinam oon liste bala ke dorost kardam khoobe?mikham shoghle sharife jadoogari dashte basham.age milange begin avaz konam
تو می خوای از همه اینا استفاده کنی!؟
بهرحال اونایی که بیشتر برات کاربرد داره رو وردار
بجای Light Armor هم Alchemy بزار (کدوم جادوگری رو دیدی که زره بپوشه!!؟؟)
من نمی دونم چه کار کنم دیونه شدم این فایل OblivionLauncher اون قسمته data file کار نمی کنه شاید 5 یا 6بار از نو نصبش کردم مشکلش چیه ممکنه از فایل باشه اگر میشه یک نفر مال خودش را که کار می کنه را آپلود کنه سی دیم مال علی بابا هست ممکنه مشکل از سی دی باشه؟
فکر نکنم مشکل از اون فایل باشه ولی آپلودش می کنم در ضمن من پچ بازی رو نصب کردم ممکنه فرق داشته باشه.
دانلود

سلام

برای این کار باید در مهارت ِ تجارت ، به درجه ی master رسیده باشید.
به عبارت دیگه ، باید skill ِ تجارت (mercantile ) ، به 100 رسیده باشه.

در ضمن مغازه هم خریده نمیشه . بلکه میتونید توی مغازه های موجود ، پول سرمایه گذاری کنید.;)

موفق باشی
اواااه.... این اسکیل هم که قربونش برم چه قدر هم زود up میشه

بابا همه دارن از Oblivion صحبت میکنن یکی هم از Morrowind بگه من همون اولش موندم.
اولی ماموریت که باید انجام بدی چیه؟
از کجاها یابد ماموریت بگیریم؟
تو نقشه که هیچی نشون نمیده.:blushing:

بابا همه دارن از Oblivion صحبت میکنن یکی هم از Morrowind بگه من همون اولش موندم.
اولی ماموریت که باید انجام بدی چیه؟
از کجاها یابد ماموریت بگیریم؟
تو نقشه که هیچی نشون نمیده.:blushing:
اسم تاپیک رو نگاه کن ! The Elder Scrolls IV : Oblivion پس طبیعیه فقط راجب Oblivion حرف بزنیم!

ماموریتت نجات Tamriel هست!
از عابر پیاده , ار کونت ها و... می تونی ماموریت بگیری.
می تونی لیستشو با زدن دکمه F4 (فکر کنم) ببینی و هر کدوم که خواستی به عنوان کوئست فعال انتخاب کنی و دنبالش بری اگه فعالش هم نکردی می تونی کوئست رو انجام بدی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or