The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

dark messiah باید بیاد جلو آبلیویون بوق بزنه با اون امتیازش
58.gif

مبارزاتش هم در سطح خوبی قرار داره.. ولی دارک مسیا در مبارزه تنوع بیشتری داره

Rpg

بچه ها من یه سوال داشتم راسته که به جز شوالیه های نه گانه دارن دو تا نسخه تکمیلی واسش میسازن؟
خدایی ارزش داره چون رو موتور پایه و هوش مصنوعیش خیلی کار کردن و به زودی شماره بعد رو نمیسازن چون واقعا طاقت فرسا میباشد.البته من خودم زیاد Rpg باز نیستم ها!

دوستان سلام
ببخشید نمیتونم این 100صفحه رو بخونم چند تا سئوال دارم:
این بازی به جذابی Dark Messiah: Might and Magic ت هستش یا نه؟ سبکش اول شخصه؟
مبارزاتش چطوره؟ارزش امتحان داره با توجه به اینکه حوصله جادو جنبل ندارم فقط مبارزه رودررو با شمشیر(مثل یک مرد!!!!) بازیDark Messiah رو همینجوری تموم کردم..(مثل یک .....)
شما میتونی یه شخصیت بسازی انسان باشه جادوگر نباشه بیشتر هم قدرتش تو ضربات باشه اصلا نمیشه این darkmessiah ر و با oblivion مقایسه کرد مثل این میمونه که mario رو با gears of war مقایسه کنی حتما بازی کن پشیمون نمیشی .

بچه ها من یه سوال داشتم راسته که به جز شوالیه های نه گانه دارن دو تا نسخه تکمیلی واسش میسازن؟
خدایی ارزش داره چون رو موتور پایه و هوش مصنوعیش خیلی کار کردن و به زودی شماره بعد رو نمیسازن چون واقعا طاقت فرسا میباشد.البته من خودم زیاد Rpg باز نیستم ها!
بله این خبر رو چند روزه گیم اسپات اعلام کرده فقط این نیست قرار شده هر چند مدت این کار رو بکنن.و اکسنش پک های بیشتری بسازن

سلام بچه ها منم مثل دوستمون حوصله ندارم 100 صفحه رو بخونم من بازی تازه روی 360 گرفتم همون اول بازی ام از زندان او مدم بیرون توی اون قلعه بزرگه رفتم ولی باید چیکار کنم از کی معموریت بگیرم من نقش افرینی world of warcraft رو بازی کردم ولی این یکی خیلی پیچیده است لطفا کمک کنین ممنون.

شما وقتی وارد محیط بیرون میشی درنقشه کوچکی که پایین صفحه هست یک علامت قرمز میبینید به اونجا برو یه جای تخریب شدس وارد در بشو همیشه دنبال اون علامت قرمز در نقشه برو موفق باشی;)

گفته بودید تو دارک برادر هود یه دونه اسب به من میدن که من نگرفته بودم....میخاستم بپرسم همین عکس زیری هست که لوسین داره بهت میگه؟؟؟؟
اگر حدود 1 ماه باشه نرفته باشم اسبه رو بگیرم.... اسبه میره؟؟؟
نه من هم اسبمو حواسم نبود بگیرم یهو دیدم دارک برادر هود رو تا آخر رفتم ولی هنوز اسب رو ندیدم رفتم دیدم وسط اون قلعه واستاده.(همون جای اول )

:confused: :confused: :confused: :confused:

اگه منظورت اون کوئستی هست که اون زن دارک الفه بهت میده باید بری تو تابلو بعد مسیرو تا ته بری و غولای سر راهتو بکشی اگه سخته از سمی که نقاشه بهت میده استفاده کن آخر سر میرسی به جنازه اون بابایی که قلمو رو دزدیده قلمو رو بردار بده به نقاشه تا یه تابلو بکشه برین بیرون. یه لباسم بهت هدیه میده که بفروشیش بهتره.

دانته جان خیلی ممنون .بچه ها تو یکی از کوست فرعیا با یه orc باید بریم یکی رو بکشیم ولی کسی رو پیدا نکردم اسم شخصی که باید بکشم black brugo هستش یه زیر زمین هم نزدیک هستش ولی نشونه ی سبز وسط چمناس یه چندتا عکس هم گرفتم لطفا راهنماییم کنید ممنون تورو خدا کار من رو راه بندازید
359iu6p.jpg

2hf2g02.jpg

43qdo44.jpg

سلام
منم یه جا گیر کردم...اون مرحله هست که میری کنار ساحل بعد یه روح سرگردان میاد که کشتیش غرق شده بعدش ما باید بریم تو کشتی شکسته...
وقتی میرم تو کشتی چنتا دشمن هست که یه چیزی تو مایه روح هستن و جادوهای خیلی قوی دارن که من زورم بهشون نمیرسه چون شمشیر بهشون اثر نداره و جادو اتیش هم برا اینا خیلی ضعیفه.سوالم این هست که با این جور دشمنا باید چطوری جنگید؟ سلاح خاصی داره؟
راسی من 2 تا خنجر هم از arcane univercity دزدیدم(از یه ویترین با قفل very hard) که انگار شیشه ای هستن.اینا به چه درد میخورن؟
------------
samir جان من این مرحله رو نرفتم ولی اینطور که نوشته باید همونجاها کمین کنی تا بین نصف شب تا 6 صبح که میاد از اونجا رد بشه دخلشو بیاری.

سلام
منم یه جا گیر کردم...اون مرحله هست که میری کنار ساحل بعد یه روح سرگردان میاد که کشتیش غرق شده بعدش ما باید بریم تو کشتی شکسته...
وقتی میرم تو کشتی چنتا دشمن هست که یه چیزی تو مایه روح هستن و جادوهای خیلی قوی دارن که من زورم بهشون نمیرسه چون شمشیر بهشون اثر نداره و جادو اتیش هم برا اینا خیلی ضعیفه.سوالم این هست که با این جور دشمنا باید چطوری جنگید؟ سلاح خاصی داره؟
راسی من 2 تا خنجر هم از arcane univercity دزدیدم(از یه ویترین با قفل very hard) که انگار شیشه ای هستن.اینا به چه درد میخورن؟

سلام

اون موجودات تنها با انواعی از جادهای Destruction School، و بخصوص Fire Damage ها مثل Fire Ball از بین می رن
باید بطور مدام جادو رو به سمتشون Cast کنی و در همین حین مانور هم بدی تا جادوهاشون بهت نخوره، چون اکثرشون حادوهای Drain و Silence دارن و بیچاره ت می کنن.

اون خنجرهای Arcane University هم اگه اشتباه نکنم و درست خاطرم باشه از نوع Glass هستن و از دیگر Glass Dagger ها ضعیف ترن، عملا مالی نیستن ... فقط بدرد این می خورن که بخوای تا خرخره Enchant شون کنی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or