The Division به PC خواهد آمد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
TheDivisionLogo_98959.png

کمپانی Ubisoft اعلام کرد که با توجه به درخواست هواداران، بازی tom clancy The Division به رایانه های شخصی خواهد آمد.
تهیه کننده اجرایی این بازی آقای Fredrik Rundqvist از هواداران بابت پشتیبانی آنها تشکر می کند و و قول داده اند که تمام اعضای Ubisoft Massive با سابقه ای که در PC دارند، سعی خواهند کرد که کیفیت خوبی را عرضه کنند.
The Division در E3 2013 به عنوان بازی کنسول های نسل بعد معرفی شد که یک بازی co-op شوتر می باشد که همیشه بایستی در آن آنلاین باشید.
VG247

چه فایده وقتی تو بازی باید همیشه آنلاین باشی :|

فایدش اینه که کلی با پلیرای دیگه سرگرم میشی و اگه آنلاینشو بازی نکنی هیچی از هدف اصلی بازی نفهمیدی و باید با هوش مصنوعی سرو کله بزنی

- - -ویرایش - - -

فکر کنم برای اجرای این بازی 2تا 7990 ببندم! خیلی خوشحالم که pc ایش میاد! حتما تو لیست خریدمه!

دادا یه وقت کم نباشه ؟ میخوای یه دوتا دیگه هم بنداز بقلش:))

فایدش اینه که کلی با پلیرای دیگه سرگرم میشی و اگه آنلاینشو بازی نکنی هیچی از هدف اصلی بازی نفهمیدی و باید با هوش مصنوعی سرو کله بزنی
دادا شما نفست از جای گرم بلند میشه ها !! اونوقت باید اورجینالش رو بخریم و گر نه کیه از آنلاین بدش بیاد بعدشم با این نت حتما میخوای بازی کنی ؟؟

دادا شما نفست از جای گرم بلند میشه ها !! اونوقت باید اورجینالش رو بخریم و گر نه کیه از آنلاین بدش بیاد بعدشم با این نت حتما میخوای بازی کنی ؟؟

اگه بخوای به بهترین شکل ممکن ازش لذت ببری باید اوریج بگیری . با این نتم که تا الان بازی کردیم بعد اینم روش
حالا شایدم تا اون موقع اعتدال کار خودشو بکنه:d

- - -ویرایش - - -

دادا یه وقت کم نباشه ؟ میخوای یه دوتا دیگه هم بنداز بقلش:))
دوست عزیز شما تریلرای بازی رو دیدی و دیدی گرافیک بازی رو؟ برو ببین بعد نظر بده.

دوست عزیز شما تریلرای بازی رو دیدی و دیدی گرافیک بازی رو؟ برو ببین بعد نظر بده.

با همون یه دونه 7990 حداقل تا 4 سال بازیهارو میشه با بالاترین گرافیک اجرا کرد . نیازی به دوتاش فکر نکنم باشه
روی کنسول که کارتشم سری 7800 هستش نمایانگر سیستم مورد نیاز بازیه

با همون یه دونه 7990 حداقل تا 4 سال بازیهارو میشه با بالاترین گرافیک اجرا کرد . نیازی به دوتاش فکر نکنم باشه
روی کنسول که کارتشم سری 7800 هستش نمایانگر سیستم مورد نیاز بازیه
7870 ه GPU ه PS4, که همرده ی 660 محصوب میشه.
خودم میدونم با در نظر گرفتن PS4 که 7870 داره و X1 که 7850 گفتم نسل بعدی سری 7800 رو تو خودش جا داده
مگه من گفتم نمیدونی که اینقدر عصبی میشی؟:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or