The Darkness II تایید شد!!

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
باورم نمي شه !!! :-o
بابا امروز 2 تا شوك خوردم !
امسال رسما دنياي بازي مي تركه !!! :x
نسخه ي 1 دومين بازيي بود كه براي xboxام گرفته بوم و تا اخر رفتم !

آخرین ویرایش:
ممنون از خبر ولی یکم روش بیشتر وقت بزارین.
واسه دوستانی که میخوان متن کامل رو بخونن:
The game will see players reprise the role of Jackie Estacado from the first game, made by Starbreeze. The Swedish developer is not involved this time, however, instead handing off the reins to Toronto-based Digital Extremes.

DE is known for its involvement in the Unreal Tournament series as well as BioShock 2′s development.

It’ll also feature “Quad-Wielding gameplay” where you’ll be able to use your demon arms to “slash, grab, and throw objects and enemies” whilst using firearms.

“The Darkness II is a well of dark and imaginative violence, and it’s a stylized and beautiful nightmare,” said 2K boss Christoph Hartmann.

“The Darkness II continues the 2K Games tradition of delivering quality, innovative games that are filled to the brim with atmosphere and deep storytelling.

“The game takes a unique stance on fighting in the dark versus light. Combined with the arsenal of weapons at Jackie’s disposal and the gruesome attacks of the supernatural Demon Arms and Darkness powers, we’re proud to announce another title that delivers on our core values of creating games for gamers.”​

!!!اگه تاریک نباشه بازی خوبی میشه:d
ادم هیج جا رو نمیدید!
اتفاقا یکی از دلایل موفقیتش همین تاریک بودن جو و داستان بازی بود که خوشبختانه این شماره هم همینطوره!

The Darkness II is a well of dark and imaginative violence, and it’s a stylized and beautiful nightmare
The Darkness II continues the 2K Games tradition of delivering quality, innovative games that are filled to the brim with atmosphere and deep storytelling
:x:x

ببخشید خبرش فقط همین هست؟؟رئیس 2k کلی در مورد بازی توضیح داده،بعد شما فقط یک خط رو ترجمه کردی گذاشتی.لطفا خبر میزارید کامل ترجمه کنید.

2k گفته بازی از همون سیستم گیم پلی بازی قبلی که استفاده از هیولاها برای تیکه تیکه کردن،گرفتن و پرتاب کردن دشمنان و همچنین استفاده از سلاح گرم رو نیز استفاده خواهد کرد.

آقای کریستفر هارتمن رئیس 2k گفتند،که darkness II یک عنوان تخیلی و ترسناک بسیار خوب هست.darkness II ادامه ایی برای سری بازیهای با کیفیت 2k هست که،جو و داستان سرایی عمیقی رو شامل میباشد.

بازی یک تجربه ناب،از جنگ نور و تاریکی هست.همچنین استفاده از انواع سلاحهای منختلف که جک میتونه ازشون استفاده کنه.و همچنین استفاده از هیولاهای بازوی جک که برای نبرد با دشمنان هست.

میشه بگید این همه صحبت کجا رفته؟

darkness.jpg

:x
خوشحالیدیم بسی .

دستشون درد نکنه !
منم یه چند ماهه پیش بود بازی کردم و خیلی عالی بود ! اصلا داستان و جو اش واقعا عالی بود !
خیلی منتظر این نسخه هستم ولی ایکاش که مثل شماره 2 بایوشاک نشه!!

این رو هم اضافه کنم که بازی قراره پاییز 2011 عرضه شه.
شماره یکش جزو بهترین بازی هایی بود که تو این نسل انجام دادم،امیدوارم ادامه اش هم همینطور باشه.

• Like
Reactions: VahiD_ST
از داستان یکش خیلی تعریف شنیدم ولی متاسفانه نسخه 1 روی PC نیمد ...

و 2K که جدیدا عادت داره بازی ها رو واسه PC نزنه ! :دی فک کنم اینم مستثا نباشه و PC ایش کنسل بشه ... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or