The Darkness 2 هنوز زنده است

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
38050_300x0.jpg

"مرگ انتخابي نيست"-The Darkness

Top Cow ناشر كميك هاي The Darkness اعلام كرد هنوز به فكر ساخته شدن ادامه اي براي بازي The Darkness هستند ولي مسائل حقوقي هم در اين ميان وجود دارد.

Atom Freeman رئيس بخش مالي Top Cow اعلام كرد:" يك سري مسائل مهم حقوقي در ميان بود كه ما بايد اول تكليف آنها را روشن مي كرديم تا در ادامه The Darkness 2 را بسازيم. اين مسائل حل شده اند و اين بازي تمام فكر ما است. ما عاشق آن بازي هستيم و طرفداران هم عاشق آن هستند و هيچ دليلي بر نساختن يك بازي ديگر بر مبناي آن وجود ندارد . تمام مقدمات كار آماده شده تا كار راشروع كنيم"

در ماه July 2009 بود كه Starbreeze سازنده The Darkness اعلام كرد نسخه دوم را نخواهد ساخت.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Victarion
یعنی تا آخرش نرفتی ؟! یکی از بهترین تجربه های این نسل بود به نظرم. جو فجیع و منحصربفردی داشت که توی کمتر بازی ای دیدم. مرحله های جنگ جهانیش که دیگه نهایت کار بود !
والا نه !!!!!!!! يعني يه طورايي يه جاييش من رو نكشيد ! نميدونم چرا ... يادمم هست كجا بود . يه دري بود . بعد Summon ميكردي تا دره باز شه و آدم هاي توش رو ميكشتي . بعدش يادمه از حايي تير ميومد و نميدونستم كجاست :d:d . و بعد هم ميمردم ! ولي خب خيلي سعي نكردم ! لازم شد برم پاش !

شماره اولش خوب بود . من که خیلی حال کردم . رو پلی 3 تمومش کردم ... پورتش فاجعه بود و بازی اصلا خوب اجرا نمیشد ... افت فریم های وحشتناک داشت ..=((:((.
امیدوارم این یکی رو بهتر بسازن ...
به یاد قدیما دوباره بازیش کردم و گرافیکش منو به این روز انداخت 8-}:-@x_x.

منم جزو اولین بازیهام بود که رو 360 انجام دادم
جدا از یکی از بهترین بازی های این نسل , یکی از بهترین و به یاد موندنی ترین بازی های بود که تو عمرم تجره کردم

The Darkness یکی از معدود بازیهای بی نظیری بود که تو این نسل بازی کردم.
واقعا تو این بازی آدم فکر می کرد خودش جکی استکادو هستش...
مرحله جنگ جهانیش فضاسازیش شاهکار بود...یه جا بود که یه سرباز انگلیسی با اسلحه به مغز خودش شلیک می کرد تا بمیره ولی نمی مرد...
صدای Darkness و دیالوگهاش هم عالی بود!

منم با این بازی خیلی حال کردم ولی یه خاطره از این بازی دارم که هیچ وقت یادم نمیره اولین فریز شدن ایکس باکسم اواخر این بازی بود وچند روز بعدش سه چراغ شدم ولی این بازی اینقدر جالب بود که روزی هفت هشت ساعت پشت سر هم بازیش کردم وهمین هم باعث سه چراغ شدن دستگام چند روز بعد از اتمام این بازی شد

منم با این بازی خیلی حال کردم ولی یه خاطره از این بازی دارم که هیچ وقت یادم نمیره اولین فریز شدن ایکس باکسم اواخر این بازی بود وچند روز بعدش سه چراغ شدم ولی این بازی اینقدر جالب بود که روزی هفت هشت ساعت پشت سر هم بازیش کردم وهمین هم باعث سه چراغ شدن دستگام چند روز بعد از اتمام این بازی شد

ببخشید کل بازی 8 ساعت نبود !!!! سر و تهش رو جمع میکردیم میشد 7 ساعت !!!

ببخشید کل بازی 8 ساعت نبود !!!! سر و تهش رو جمع میکردیم میشد 7 ساعت !!!
اگه می خواستید ماموریت های جانبیش رو هم انجام بدید تموم کردنش بیشتر از 7-8 ساعت طول می کشید...
=================================
راستی حمید جان تو پست اول تاپیک اینجا رو درست کن:
هيچ دليلي بر ساختن يك بازي ديگر بر مبناي آن وجود ندارد .

بازی Darkness بدون شک یکی از بهترین بازیهای نسل جدید بودش، هم داستان هم گیم پلی، هم صدا گذاری فوق العاده ای داشت ( مخصوصا صدای دارکنس)
البته بگذریم که داستان با کامیک اصلی یذره تفاوت داشت، اما خوب بازم عالی بود
خیلی خوشحالم که نسخه دومش هم بعد از مدت ها انتظار داره میاد
یه بنده خدایی میگفت داستان قراره بر اساس داستان کامیک باشه؟ این درسته؟

بازی Darkness بدون شک یکی از بهترین بازیهای نسل جدید بودش، هم داستان هم گیم پلی، هم صدا گذاری فوق العاده ای داشت ( مخصوصا صدای دارکنس)
البته بگذریم که داستان با کامیک اصلی یذره تفاوت داشت، اما خوب بازم عالی بود
خیلی خوشحالم که نسخه دومش هم بعد از مدت ها انتظار داره میاد
یه بنده خدایی میگفت داستان قراره بر اساس داستان کامیک باشه؟ این درسته؟

نویسنده بازی همون نویسنده کامیک های The Darkness هست. ببین اتفاق بهترین کار رو کردند که کمی تغییر تویه داستان بازی دادند. من تمام کامیک های The Darkness رو خوندم. پیاده کردن مو به مو داستان کامیک درون یک بازی امکان پذیر نیست. شما باید گیم پلی و مراحل رو با داستان مچ کنید.

هویت و ذات اصلی داستان کاملا شبیه به کامیک ها بود و تمام شخصیت های کامیک در بازی بودند. داستان بازی بعد احتمالا دنباله ای بر داستان بازی اصلی هست چون تویه کامیک ها هم جکی هزاران بار میمیره و بازهم به دنیا زنده ها برمیگرده.;)

چون با فضا های سنگین و بازی های واقعا درخور نامشون حال میکنم ، این بازی یکی از خاطرات خوش من در دنیای گیم است! امیدوارم هر چه زودتر نسخه دومش بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or