The Darkness 2 هنوز زنده است

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
38050_300x0.jpg

"مرگ انتخابي نيست"-The Darkness

Top Cow ناشر كميك هاي The Darkness اعلام كرد هنوز به فكر ساخته شدن ادامه اي براي بازي The Darkness هستند ولي مسائل حقوقي هم در اين ميان وجود دارد.

Atom Freeman رئيس بخش مالي Top Cow اعلام كرد:" يك سري مسائل مهم حقوقي در ميان بود كه ما بايد اول تكليف آنها را روشن مي كرديم تا در ادامه The Darkness 2 را بسازيم. اين مسائل حل شده اند و اين بازي تمام فكر ما است. ما عاشق آن بازي هستيم و طرفداران هم عاشق آن هستند و هيچ دليلي بر نساختن يك بازي ديگر بر مبناي آن وجود ندارد . تمام مقدمات كار آماده شده تا كار راشروع كنيم"

در ماه July 2009 بود كه Starbreeze سازنده The Darkness اعلام كرد نسخه دوم را نخواهد ساخت.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Victarion
به وضوح معلوم هست مشكل كار چيه. The Darkness فروش آنچنان خوبي نداشت و اين در حالي بود كه بعد از ساخته شدن اين بازي EA پيشنهاد دو بازي را به Starbreeze داد. Starbreeze به خاطر اين دو بازي كه يكي از آنها Bourne و ديگري Syndicate بود The Darkness رو رها كرد. 2K Games كه سود آنچناني از بازي به دست نياورده بود نمي خواست با كلي دردسر يك سازنده براي يك پروژه اي كه دنباله اش يك ريسك هست پيدا كنه.

Top Cow ناشر كميك هاي The Darkness ماجراي ديگه داشت. اين سري كميك پرفروش ترين كار آنها بود كه كلا اين ناشر رو به همه معرفي كرد. پس از عرضه بازي حتي فروش كميك ها بالاتر هم رفت و در Comic-Con سال پيش Top Cow اعلام كرد دنباله اي براي The Darkness خواهد ساخت و حتي به دنبال ساخت يك فيلم هم هستند. درست 3 هفته بعد از اين حرف مدير 2K اعلام كرد هيچ برنامه اي براي ساخت The Darkness 2 ندارند. مسائل حقوقي بر سر گرفتن حق انتشار از 2K بوده و حالا معلوم نيست Top Cow آيا دوباره با 2K كار خواهد كرد و يا به دنبال ناشري ديگر مي گرده و يا شايد خودشون بازي رو منتشر كنند كه اين يكم بعيده.

چون the darkness رو pc پورت نشد من که نتونستم بازیش کنم، هر چند یه کم رو Xbox 360 بچه ها بازیش کردم شدیدا حال کردم. نسخه دومش رو بسازن ولی PC هم جزوش باشه وگرنه نسازن بهتره.;)

سلام!
امیدوارم هر کی میسازه جو و فضای بازی را بتوانه حفظ کنه، بهترین قسمت بازی داستان و فضاسازیش بود. البته امیدوارم مشکل غیر بالانس بودن سختی بازی هم حل بشه، اوایل بازی به خاطر سیستم هدف گیری ضعیف، بازی سخت بود. هر چه به اواخر نزدیک میشدیم به خاطر قدرت های جکی بازی به شدت آسون میشد.

سلام!
امیدوارم هر کی میسازه جو و فضای بازی را بتوانه حفظ کنه، بهترین قسمت بازی داستان و فضاسازیش بود. البته امیدوارم مشکل غیر بالانس بودن سختی بازی هم حل بشه، اوایل بازی به خاطر سیستم هدف گیری ضعیف، بازی سخت بود. هر چه به اواخر نزدیک میشدیم به خاطر قدرت های جکی بازی به شدت آسون میشد.

نيمه دوم بازي حتي روي درجه Normal هم واقعا نفس گير ميشه. كلا روي Hard بزاري همينجوري گريه ميكني و ميزني تو سر خودت و بازي مي كني از سختي.:d مخصوصا مرحله اي كه قراره ماه گرفتگي بشه و همه جا روشن هست.:d مراحل جنگ جهاني هم اول اين جمله رو مينويسه:

"Your father will be out":d

نيمه دوم بازي حتي روي درجه Normal هم واقعا نفس گير ميشه. كلا روي Hard بزاري همينجوري گريه ميكني و ميزني تو سر خودت و بازي مي كني از سختي.:d مخصوصا مرحله اي كه قراره ماه گرفتگي بشه و همه جا روشن هست.:d مراحل جنگ جهاني هم اول اين جمله رو مينويسه:

"Your father will be out":d
منظورم از اون بخشی هست که جکی کل قدرت هاش را به دست میاره(تقریبا اواخر بازی)، مخصوصا اون سیاه چاله که دشمنان را میکشید داخل خود. آخرای بازی از وسطهاش آسون تر میشد:دی اون مراحل جنگ جهانی که کلا متفاوت بود جریانش :دی

پ.ن: البته بازی واسه سه سال پیش هست و شاید هم در واقع آسون نبوده و من فکر کردم آسونه :دی

آخرین ویرایش:
من اولین باری که مُرد کلا گُرخیدم ، فکرش رو نمیکردم قضیه این باشه ، کلا بازیه بسیار خفنی بود. بسیار !

امیدوارم دوش هم ساخته بشه ، با کیفیت !

عجب خبری بود !!!
من خیلی حال می کردم وقتی می رفتم از جلو دشمن رو می کشتم یا قلبشون رو در می اوردم ، فقط نمی دونم چرا با مرحله های توی جهنم بود کجا بود حال نکردم!!!
در کل بیاد درجا خریدم :دی

داستان خيلی قشنگی داشت شماره 1 بازی و کاملاً احساسی بود..
اميد وارم اگه قسمت دومی در کار باشه داستان بازی مثل گذشته قوی باشه.

من نمیدونم چرا با یکش حال نکردم ! شاید بخاطر اینه که زیاد بازی نکردم ... لازم شد دوباره برم پاش !
یعنی تا آخرش نرفتی ؟! یکی از بهترین تجربه های این نسل بود به نظرم. جو فجیع و منحصربفردی داشت که توی کمتر بازی ای دیدم. مرحله های جنگ جهانیش که دیگه نهایت کار بود !

من واقعا" عاشق این بازی هستم ... شماره اولش جز بهترین های این نسله ، داستان و موزیک بازی انصافا" بینظیر بود ... خیلی جالب بود واسم که با اینکه بازی همش تاریک بود تقریبا" ، اما اصلا" واسم خسته کننده نمیشد ...
البته من خیلی به نظرم بازیش سخت نبود ... یکم مشکلات هدف گیری داشت ، که باید باهاش کنار میومدیم ...
دیالوگ های پایانی بازی یکی از به یاد موندنی ترین دیالوگ هاییه که تو عمرم شنیدم ... پایان بازی هم خیلی غیر متعارف بود !

یعنی تا آخرش نرفتی ؟! یکی از بهترین تجربه های این نسل بود به نظرم. جو فجیع و منحصربفردی داشت که توی کمتر بازی ای دیدم. مرحله های جنگ جهانیش که دیگه نهایت کار بود !

به نظر من تنها ايرادش اين بود كه گيم پلي اش يه كم خشك بود ...
وگرنه توي ساير موارد مهشر بود، كارگرداني،آهنگ،گرافيك، داستان ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or