the darkness همزمان برای هر دو کنسول

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

iwes

کاربر سایت
با توجه به شایعاتی مبنی بر تاخیر 6 ماهه ی این بازی برای ps3 این بازی امروز برای هر دو کنسول همزمان ریلیز میشود
Published by: 2K Games
Developed by: Starbreeze AB
Genre: First-Person Action
Number of Players: 1-16
Release Date:
US: June 25, 2007
Europe: June 28, 2007
Australia: June 29, 2007
MSRP: $59.99
Also Available On: ps3
Media Size: 1 BD

تا اونجایی که من میدونم قضیه از این قرار که شخصیت اصلی بازی که ما کنترلش را بر عهده داریم توی گروه مافیا بوده ولی به خاطر یه سری مسایل این گروه تصمیم میگیره که این ادم رو بکشه و وقتی این ادم میمیره روحش با darkness مخلوط میشه و میره واسه انتقام گرفتن.
آره..منم اينجوری خونده بودم تو مجله ولی آخه اين قضيه که silenthill_ir میگه ربطی به داستان
خونده شده اصلاً نداره..نکنه نقدی که تو بازيرايانه خونده بوديم قديمی بوده و جديداً عوضش کردن
من هرچی فکر میکنم میبينم اين 2 تا هيچ ربطی به هم ندارن:confused:

آره..منم اينجوری خونده بودم تو مجله ولی آخه اين قضيه که silenthill_ir میگه ربطی به داستان
خونده شده اصلاً نداره..نکنه نقدی که تو بازيرايانه خونده بوديم قديمی بوده و جديداً عوضش کردن
من هرچی فکر میکنم میبينم اين 2 تا هيچ ربطی به هم ندارن:confused:
منم تو مجله خونده بودم:cheesygri اره این چیزایی که ایشون گفت هیچ ربطی به اون چیزی که ما خوندیم نداره نمیدونم قضیه چیه؟؟؟؟؟

تا اونجایی که من میدونم قضیه از این قرار که شخصیت اصلی بازی که ما کنترلش را بر عهده داریم توی گروه مافیا بوده ولی به خاطر یه سری مسایل این گروه تصمیم میگیره که این ادم رو بکشه و وقتی این ادم میمیره روحش با darkness مخلوط میشه:cheesygri و میره واسه انتقام گرفتن.
:biggrin1:
من اصلا داستان بازی رو نمی دونستم
بازی همونطور که گفتم شروع شد ;)
اول شما توی ماشین نشستی و 2 تا از همکارات هم جلو نشستن و خیلی بد رانندگی می کنه
که پلیس میاد دنبالشون و شما هم یک شات گان دستت هست باید چند تا از پلیس ها رو توی مسیر بکشی
ادامه پیدا میکنه تا این که چپ می کنن
تو صحنه ی بعد نشان میده بهوش اومده و دوستش هم کنارش هست (اونیکی دوستش تو ماشین کشته میشه قبلش)
دوستش که زخمی هست 2 تا هفت تیر میده بهش و میگه برو حالش رو ببر :cheesygri
و کابوس شما از همین جا شروع شده
چیزی که شما تو مجله خوندین که قرار نیست مو به مو همانطوری شروع بشه ;)
GOOD LUCK

:biggrin1:
من اصلا داستان بازی رو نمی دونستم
بازی همونطور که گفتم شروع شد ;)
اول شما توی ماشین نشستی و 2 تا از همکارات هم جلو نشستن و خیلی بد رانندگی می کنه
که پلیس میاد دنبالشون و شما هم یک شات گان دستت هست باید چند تا از پلیس ها رو توی مسیر بکشی
ادامه پیدا میکنه تا این که چپ می کنن
تو صحنه ی بعد نشان میده بهوش اومده و دوستش هم کنارش هست (اونیکی دوستش تو ماشین کشته میشه قبلش)
دوستش که زخمی هست 2 تا هفت تیر میده بهش و میگه برو حالش رو ببر :cheesygri
و کابوس شما از همین جا شروع شده
چیزی که شما تو مجله خوندین که قرار نیست مو به مو همانطوری شروع بشه ;)
GOOD LUCK
من نگفتم موبه مو باید اجرا بشه :cheesygri ولی باید یه شباهتی داشته باشه اخه این چیزی که شما میگی درمورد اینکه چرا این یارو شیطانی شده هیچ توضیحی نمیده......;)

نمیشه به جای بحث ریلیز شدن و امتیاز و ... از داستان-فیزیک-گرافیک-صدا و ... بازی صحبت کنید؟تاریخ ریلیز رو فهمیدن فقط سر زدن به یه سایت مثل Game Spot رو میخواد!
عادت کردین همیشه اینطوری بحث کردن رو! اگر کسی بازی نکرده یا اخبار درست حسابی از بازی نداره مجبور نیست پست بده!

نمیشه به جای بحث ریلیز شدن و امتیاز و ... از داستان-فیزیک-گرافیک-صدا و ... بازی صحبت کنید؟تاریخ ریلیز رو فهمیدن فقط سر زدن به یه سایت مثل Game Spot رو میخواد!
عادت کردین همیشه اینطوری بحث کردن رو! اگر کسی بازی نکرده یا اخبار درست حسابی از بازی نداره مجبور نیست پست بده!
من جزو اولین نفر ها بودم بازی کردم
توضیحاتی هم که دادم از خوده بازی بود
تاریخ ریلیز که 3 روزه تو ایران هست (برای 360 ;))
فیزیک و گرافیک و صداش توپه :eek:
GOOD LUCK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or