the darkness همزمان برای هر دو کنسول

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

iwes

کاربر سایت
با توجه به شایعاتی مبنی بر تاخیر 6 ماهه ی این بازی برای ps3 این بازی امروز برای هر دو کنسول همزمان ریلیز میشود
Published by: 2K Games
Developed by: Starbreeze AB
Genre: First-Person Action
Number of Players: 1-16
Release Date:
US: June 25, 2007
Europe: June 28, 2007
Australia: June 29, 2007
MSRP: $59.99
Also Available On: ps3
Media Size: 1 BD

با توجه به شایعاتی مبنی بر تاخیر 6 ماهه ی این بازی برای ps3 این بازی امروز برای هر دو کنسول همزمان ریلیز میشود
6 ماه کجا بود؟
شايعه شده بود نسخه ي PS3 حدود 20 روز ديرتر از نسخه ي 360 در 20 جولاي منتشر بشه.
اين موضوع تعويق در انتشار بازي هم فقط مربوط به اروپا هست.(نسخه ي 360 در اروپا در تاريخ 29 ژوئن مياد) البته اين موضوع که اين تآخير تآييد شد يا تکذيب خبرها ضد و نقيض مختلفي توي فرومها و سايتها بيان ميشه.

The Darkness delayed for Euro PS3 until July 20

thedarknesscomic.jpg

برای بار دوم تاکید شد نسخه PS3 این بازی فقط و فقط ماه آینده 20 جولای ریلیز میشود.
این خبر به طور رسمی توسط سایت بزرگ joystiq و به نقل از منبع اصلی PS3 Fanboy اعلام شد از امروز 22 روز تا ریلیز این بازی مانده است.
فقط نسخه UC بازی در نسخه های محدود 25 جون ریلیز شده برای تست و برخی منابع خبری...

Turns out the game is being delayed until July 20 for the PS3, the Xbox 360 version will supposedly still release on June 29

یعنی چی پس ign مضخرف گفته؟رضا تو میگی این بازی ماه دیگه واسه 3 میاد؟
داداش اين هي تآييد و تکذيب ميشه.يه 3-4 روز دندون رو جيگر بزار ببينيم براي اروپا تآخير داره يا نه.(اين تآخير تا 20 جولاي فقط براي اروپاست)
تايتل نوشته ي رضا هم همينو ميگه:
The Darkness delayed for Euro PS3 until July 20

ای خشکه شانش میخواستم هفته ی دیگه بخرم
رضا تاریخ عرضه تو us و japon فرق میکنه؟
آقا شما چقد حرفه آی هستی که واسه هر بازی 60 تومان پول میدی
راستی از کجا میخری بازيهای جديدو؟

سایلنت جان حالا ارزش خریدن داره؟!!!!!!!! گیم پلی و داستانش چجوریه؟!!!:confused:
بله واقعا ارزش خرید داره
DIRT هم امتیاز 8.5 گرفت اما من بعد از تست بازی به بچه ها گفتم که واقعا عالی هست و همینم شد و همه راضی بودن
Darkness هم واقعا عالی هست البته خیلی بازی نکردم چون ترسناک بود :cheesygri
گرافیک و جزئیات عالی هستند :eek:
گیم پلی هم خیلی خوب هست
کاراکتر 2 تا هفت تیر داره اول بازی و هر کدومش با دکمه های RT و LT شلیک می کنه که اکشن بازی رو زیاد کرده
از داستانش خیلی سر در نیاوردم
اولش با 2 تا از دوستای خلاف کارش سوار ماشین هستند و دارن از دست پلیس دیوانه وار فرار می کنن و شما فقط نظاره گر هستید
آخرش تصادف می کنن و بیهوش میشه
وقتی بلند میشه کابوس شروع میشه
GOOD LUCK

بله واقعا ارزش خرید داره
DIRT هم امتیاز 8.5 گرفت اما من بعد از تست بازی به بچه ها گفتم که واقعا عالی هست و همینم شد و همه راضی بودن
Darkness هم واقعا عالی هست البته خیلی بازی نکردم چون ترسناک بود :cheesygri
گرافیک و جزئیات عالی هستند :eek:
گیم پلی هم خیلی خوب هست
کاراکتر 2 تا هفت تیر داره اول بازی و هر کدومش با دکمه های RT و LT شلیک می کنه که اکشن بازی رو زیاد کرده
از داستانش خیلی سر در نیاوردم
اولش با 2 تا از دوستای خلاف کارش سوار ماشین هستند و دارن از دست پلیس دیوانه وار فرار می کنن و شما فقط نظاره گر هستید
آخرش تصادف می کنن و بیهوش میشه
وقتی بلند میشه کابوس شروع میشه
GOOD LUCK
تا اونجایی که من میدونم قضیه از این قرار که شخصیت اصلی بازی که ما کنترلش را بر عهده داریم توی گروه مافیا بوده ولی به خاطر یه سری مسایل این گروه تصمیم میگیره که این ادم رو بکشه و وقتی این ادم میمیره روحش با darkness مخلوط میشه:cheesygri و میره واسه انتقام گرفتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or