The Crew | PC

بازی The Crew که چندی پیش اطلاعات مربوط به آن لو رفته بود به طور رسمی در E3 امسال معرفی شد و بازی توسط Ubisoft Reflections ساخته می شود.بازی در سبک ریسینگ آرکید قرار می گیرد و محل بازی کشور آمریکا است.بازیکنان در بازی قابلیت تعویض قطعات ماشینهای خود را دارا خواهند بود و برای تصاحب مناطق شهرها باید با دار و دسته های رقیب به رقابت بپردازند.
بازی تمرکز بسیار زیادی بر روی تعویض قطعات ماشینها دارد و به نوعی که میتوان یک ماشین را از پایه تغییر داد.
همچنین تمام مراحل بازی هم در حال تک نفره و چند نفره قابل بازی خواهد بود.
یوبی سافت از این بازی به عنوان بزرگترین بازی که تا بحال ساخته شده یاد کرده است بنابراین می توان نتیجه گرفت امیدهای زیادی به این عنوان بسته است.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر
[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Reflections
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر The Crew
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
مهدی اتفاقاً من کلی امید به این دارم حتی به احتمال زیاد اگر شرایط مساعد باشه اصلی میخرم و به چهارنفر که پایه باشن یه دار و دسته هم تشکیل میدم میرم مراحلش رو با بقیه بازی می کنم. نمایشاش توی بخش چند نفره خیلی خیلی خوب بود برام.
آره
یوبیسافت خوب داره رو بخش مولتی بازی هاش دقت میکنه! هم Watch dogs هم The Crew هم The Division ولی چه فایده!!! گیم پلی بازی یخورده عذاب آورد بود خداییش!!!!
یک نکته مثبت توی گیم پلیش نتونستم پیدا کنم با اینکه هزار بار دیدمش!!!

مهدی اتفاقاً من کلی امید به این دارم حتی به احتمال زیاد اگر شرایط مساعد باشه اصلی میخرم و به چهارنفر که پایه باشن یه دار و دسته هم تشکیل میدم میرم مراحلش رو با بقیه بازی می کنم. نمایشاش توی بخش چند نفره خیلی خیلی خوب بود برام.
قبل از یه موضوع منم تقریبا راضی بودم... اونجا که میگه Takedown کنید همدیگرو :d یبه لحظه ماشین هنوز سرعت نگرفته میزنه بعد ماشینه ببین جقدر مصنوعی میره رو هوا :| اصلا نا امید شدم :| اکر بخوای دقیق جاشو عکس میگیم ... آهان دقیقا وقتی دست میزنند مردم توی کنفرانس ... اونجاش هست که این مورد خیلی مزحک و بد ایجاد میشه و واقعا عجیب بود ...

. ولی من از یچیش خوشم اومد ... بغیر از اینکه گرافیکش عالی بود... ساختمان ها واقعا زیبا ساخته شده ... خیابان ها و حرکات ملت واقعا باحال بود، تکون خوردن ماشین ها برخلاف عقیده ی مجید، خیلی هم زیبا کار شده بود... به موقعی که روی پل هستند دقت کن وقتی ماشینا رو از بغلشون رد میشه...

البته میگم نمیشه با یه تریلر و قبل از اینکه خودت تجربه نکردی نظر داد... یوبیسافت نشون داده دیگه رسما جزء بهترین شرکت هاست... هرچند بود :d
ما که بیشتر روی بخش تک نفره علاقه داریم دلیلشم 100% همه میدونند ... توی دنیا هم همینطوری هست درسته بخش چند نفره از طرفدارای بیشتری برخورداره ولی بخش سینگل هم طرفدارای خودش رو همیشه داشته و داره و باید روی سینگل هم کار کنه...

این بازی و همچنین The Division تنها بازی های به معنای واقعی کلمه نسل بعدی E3 بودند! بقیه تقریبا فقط جهش گرافیکی داشتند ولی این دو عنوان و همچنین بخش مولتی بتل نمونه ای از نسل بعد بودند! نسلی که دیگه نمیشه تفاوتی بین سینگل و مولتی قائل شد! این بازی هم بعید میدونم به اون صورت سینگل خوبی داشته باشه در عوض میتونه به یکی از بهترین مولتی های نسل بعد با توجه به وسعت خیلی زیادش تبدیل بشه!
یه نکته ی برتری The Crew هم تیونینگ فوق العاده اش هست که EA و دار و دسته اش خیلی وقته فراموشش کردن)x

آره
یوبیسافت خوب داره رو بخش مولتی بازی هاش دقت میکنه! هم Watch dogs هم The Crew هم The Division ولی چه فایده!!! گیم پلی بازی یخورده عذاب آورد بود خداییش!!!!
یک نکته مثبت توی گیم پلیش نتونستم پیدا کنم با اینکه هزار بار دیدمش!!!

قبل از یه موضوع منم تقریبا راضی بودم... اونجا که میگه Takedown کنید همدیگرو :d یبه لحظه ماشین هنوز سرعت نگرفته میزنه بعد ماشینه ببین جقدر مصنوعی میره رو هوا :| اصلا نا امید شدم :| اکر بخوای دقیق جاشو عکس میگیم ... آهان دقیقا وقتی دست میزنند مردم توی کنفرانس ... اونجاش هست که این مورد خیلی مزحک و بد ایجاد میشه و واقعا عجیب بود ...

. ولی من از یچیش خوشم اومد ... بغیر از اینکه گرافیکش عالی بود... ساختمان ها واقعا زیبا ساخته شده ... خیابان ها و حرکات ملت واقعا باحال بود، تکون خوردن ماشین ها برخلاف عقیده ی مجید، خیلی هم زیبا کار شده بود... به موقعی که روی پل هستند دقت کن وقتی ماشینا رو از بغلشون رد میشه...

البته میگم نمیشه با یه تریلر و قبل از اینکه خودت تجربه نکردی نظر داد... یوبیسافت نشون داده دیگه رسما جزء بهترین شرکت هاست... هرچند بود :d
ما که بیشتر روی بخش تک نفره علاقه داریم دلیلشم 100% همه میدونند ... توی دنیا هم همینطوری هست درسته بخش چند نفره از طرفدارای بیشتری برخورداره ولی بخش سینگل هم طرفدارای خودش رو همیشه داشته و داره و باید روی سینگل هم کار کنه...

جواب هر دوتون چون یه خورده شبیه هم ـه با هم می گم:
گیم پلی این بازی اتفاقاً شدیداً نقطه قوتش بود، هندلنگ ماشین ها به شدت من رو یاد درایور سان فرانسیسکو انداخت. اگر یادتون باشه اون نسخه از درایور هیچ چیزی اگر نداشت، هندلینگ ماشیناش محشر بود!
اما سر اون قضیه تیک داون، منم واقعاً تعجب کردم چرا این همه پتانسیل یهو هدر رفت! یعنی یه خورده دمیج میزاشتن یه خورده جرقه میزاشتن واقعاً دیگه بی نقص میشد خیلی همه چیزش خوب بود بجز همون لحظه، اما آیا یک لحظه باعث میشه کل بازی بره زیر سوال؟
100% سینگل داره چون همین مدل مامورت های "برو سوم به بالا بشو" "رکورد سرعت رو بشکن" "فلانی رو تیک داون کن" اینا همشون تک نفره هم هستن، اما وقتی من همینا رو توی بخش مولتی دیدم واقعاً هیفم اومد تنهایی تموم بشه بازی.

این بازی و همچنین The Division تنها بازی های به معنای واقعی کلمه نسل بعدی E3 بودند! بقیه تقریبا فقط جهش گرافیکی داشتند ولی این دو عنوان و همچنین بخش مولتی بتل نمونه ای از نسل بعد بودند! نسلی که دیگه نمیشه تفاوتی بین سینگل و مولتی قائل شد! این بازی هم بعید میدونم به اون صورت سینگل خوبی داشته باشه در عوض میتونه به یکی از بهترین مولتی های نسل بعد با توجه به وسعت خیلی زیادش تبدیل بشه!
یه نکته ی برتری The Crew هم تیونینگ فوق العاده اش هست که EA و دار و دسته اش خیلی وقته فراموشش کردن)x

Ubi خیلی خوب اون قضیه ی DRM آنلاین رو داره با این کاراش میپوشونه.
وقتی یه بازی لذت مضاعفی توی بخش چند نفره داشته باشه، دیگه کسایی مث ما که نسخه دزدی بازی می کنن دلیلی بر دزدی نخواهند داشت، چون بازی یعنی نهایت لذت.

وقتی یه بازی لذت مضاعفی توی بخش چند نفره داشته باشه، دیگه کسایی مث ما که نسخه دزدی بازی می کنن دلیلی بر دزدی نخواهند داشت، چون بازی یعنی نهایت لذت.
اتفاقا من وقتی سیاست های مایکرو رو دیدم خیلی تعجب نکردم چون دارم آینده این صنعت رو مثل روز روشن میبینم؛ آینده ای که درش دیگه بدون یه اینترنت خوب لذت کامل از یه بازی محاله! اهداف میکرو نشون داد که درک درستی از آینده دنیای گیم داره هر چند زمان ارائه این اهداف درست نبود و مجبور به عقب نشینی شد!

یه جوری میگی دزدی انگار از دیوار مردم رفتیم بالا:d

جواب هر دوتون چون یه خورده شبیه هم ـه با هم می گم:
گیم پلی این بازی اتفاقاً شدیداً نقطه قوتش بود، هندلنگ ماشین ها به شدت من رو یاد درایور سان فرانسیسکو انداخت. اگر یادتون باشه اون نسخه از درایور هیچ چیزی اگر نداشت، هندلینگ ماشیناش محشر بود!
اما سر اون قضیه تیک داون، منم واقعاً تعجب کردم چرا این همه پتانسیل یهو هدر رفت! یعنی یه خورده دمیج میزاشتن یه خورده جرقه میزاشتن واقعاً دیگه بی نقص میشد خیلی همه چیزش خوب بود بجز همون لحظه، اما آیا یک لحظه باعث میشه کل بازی بره زیر سوال؟
100% سینگل داره چون همین مدل مامورت های "برو سوم به بالا بشو" "رکورد سرعت رو بشکن" "فلانی رو تیک داون کن" اینا همشون تک نفره هم هستن، اما وقتی من همینا رو توی بخش مولتی دیدم واقعاً هیفم اومد تنهایی تموم بشه بازی.
آره! من خیلی با درایور سانفرانسیسکو حال کردم! یکی از بهترین رسینیگای 2011 بود برام! اینم خیلی منو یاد اون عنوان انداخت ولی به غیر از اونجایی که ماشینه با یک فوت میره هوا دو حرکت دیگه توی این تریلره خیلی برام عذاب آوره!
یکی اونجایی که استارت میزنه! با یک سرعتی راه میوفته میگی جت پشتش نصبه! و همون قسمتش بعدش میره میزنه به یک ماشینه ای! اونجا هم خیلی غیر طبیعی تصادف میکنه!

البته اینا زیاد اهمیتی نداره! کلا میگم اگه اینارو تا نسخه آخر درست کنن خیلی خوب میشه!! چون کلا من با روند بازی خیلی حال کردم! مدل مراحل و مسابقه ها و مناطق و اینا خیلی بهم چسبید!!

14908552802069231390.jpg

HD H.264 MP4214.3MB Download
Hi-Res H.264 MP493.3MB Download
Lo-Res IPOD / PSP23.1MB Download

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or