The Crew | PC

بازی The Crew که چندی پیش اطلاعات مربوط به آن لو رفته بود به طور رسمی در E3 امسال معرفی شد و بازی توسط Ubisoft Reflections ساخته می شود.بازی در سبک ریسینگ آرکید قرار می گیرد و محل بازی کشور آمریکا است.بازیکنان در بازی قابلیت تعویض قطعات ماشینهای خود را دارا خواهند بود و برای تصاحب مناطق شهرها باید با دار و دسته های رقیب به رقابت بپردازند.
بازی تمرکز بسیار زیادی بر روی تعویض قطعات ماشینها دارد و به نوعی که میتوان یک ماشین را از پایه تغییر داد.
همچنین تمام مراحل بازی هم در حال تک نفره و چند نفره قابل بازی خواهد بود.
یوبی سافت از این بازی به عنوان بزرگترین بازی که تا بحال ساخته شده یاد کرده است بنابراین می توان نتیجه گرفت امیدهای زیادی به این عنوان بسته است.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر
[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Reflections
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر The Crew
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
آره ، من واحد پولی دلاره برای منم شده 20$ ، من خودم بازی نکردم ، اما همه دوستام که بازی ـرو دارن میگن گرافیک اصلا خوب نیست ، داستان نداره ، سرور ها هم چنگی به دل نمیزنه ، Wild Run قطعا بهتر از اینه اما بازم چیزی هنوز مشخص نیست ...
خیلی ممنون از جوابت علی جان
من خودمم فکر میکردم که داستان نداشته باشه و گرافیک هم خوب نباشه
یه سوال یعنی wild run کلا فرق داره ؟ یک بازی جدیده ؟ پس چرا خبری ازش ندیده بودم

خوب من شد یکم بازی کنم. توی جواب دوستان هم اگه چیزایی می دونستم می گم.

در مورد داستان خوب بازی ماشینی هست، یه داستانی گذاشتن کنارش بیشتر برای آشنایی و اینکه اون کنار یه چیزی هم باشه، به قول خود سازنده بازی قرار نیست داستان از شکسپیر داشته باشیم، یه چیزی هم هست که در کنار اصل بازی باشه.
در مورد گرافیک هم خوب نسخه اصلی گرافیک قابل قبولی نداشت به صورت کلی، یه سری جاهایی داشت که خوب هم باشه اما در کل قابل قبول نبود.

اما الان توی آپدیت جدید که Wildrun هم اضافه می شه به بازی، گرافیک بازی تغییراتی کرده که زیر عکس هم می زارم. اما هنوزم یه سری مشکلات پابرجا هست، اولیش که همه انتظار داشتن درست بشه آیینه های داخل کابین بود. اما رنگ بندی های بازی و به طور کل خیلی بهتر شده و حس بهتری رو می ده. بعد آب و هوای دینامیک هم به بازی اضافه شده که خوب خوبه. محیط ها از اون حالت مردگی در اومدن.

در مورد گیم پلی هم که خوب توی Wildrun سه نوع دیگه از مسابقات اضافه شده: Drift-Monster Truck-Drag که خوب ماشین های خودشون رو دارن، البته Motorbike هم اضافه شده که روندنش جذاب هم هست.

در مورد هندلیگ زیاد تغییری احساس نکردم، اما یکم وزن ماشین بیشتر حس می شد.

همه ی موارد بالا به دارنده های بازی اضافه می شه جز ماشین هایی که مخصوص Wildrun هستن و مسابقات مربوط به اون ها. کسایی که بازی اصلی رو دارن گرافیک جدید رو دریافت می کنن، حتی با کسایی که ار ماشین های Wildrun استفاده می کنن هم می تونن مسابقه بدن و ...

در مورد سرورها هم خوب مشکلاتی داره، اما تا اینجایی که من بازی های ماشینی رو انجام دادم به غیر از Project Cars، می تونم بگم Crew به نسبت بقیه واقعا سرورهای خوبی داره.

یه سری عکس هم با خود یوپلی گرفتم می زارم اینجا. اگه سوالی بود در خدمتم

- - -ویرایش - - -

یه سری عکس هم از ورژن قدیمی بازی هست ، اون هارو هم می زارم برای مقایسه، البته نه مکان ها یکسان هست نه ماشین ها :d

خوب من شد یکم بازی کنم. توی جواب دوستان هم اگه چیزایی می دونستم می گم.

در مورد داستان خوب بازی ماشینی هست، یه داستانی گذاشتن کنارش بیشتر برای آشنایی و اینکه اون کنار یه چیزی هم باشه، به قول خود سازنده بازی قرار نیست داستان از شکسپیر داشته باشیم، یه چیزی هم هست که در کنار اصل بازی باشه.
در مورد گرافیک هم خوب نسخه اصلی گرافیک قابل قبولی نداشت به صورت کلی، یه سری جاهایی داشت که خوب هم باشه اما در کل قابل قبول نبود.

اما الان توی آپدیت جدید که Wildrun هم اضافه می شه به بازی، گرافیک بازی تغییراتی کرده که زیر عکس هم می زارم. اما هنوزم یه سری مشکلات پابرجا هست، اولیش که همه انتظار داشتن درست بشه آیینه های داخل کابین بود. اما رنگ بندی های بازی و به طور کل خیلی بهتر شده و حس بهتری رو می ده. بعد آب و هوای دینامیک هم به بازی اضافه شده که خوب خوبه. محیط ها از اون حالت مردگی در اومدن.

در مورد گیم پلی هم که خوب توی Wildrun سه نوع دیگه از مسابقات اضافه شده: Drift-Monster Truck-Drag که خوب ماشین های خودشون رو دارن، البته Motorbike هم اضافه شده که روندنش جذاب هم هست.

در مورد هندلیگ زیاد تغییری احساس نکردم، اما یکم وزن ماشین بیشتر حس می شد.

همه ی موارد بالا به دارنده های بازی اضافه می شه جز ماشین هایی که مخصوص Wildrun هستن و مسابقات مربوط به اون ها. کسایی که بازی اصلی رو دارن گرافیک جدید رو دریافت می کنن، حتی با کسایی که ار ماشین های Wildrun استفاده می کنن هم می تونن مسابقه بدن و ...

در مورد سرورها هم خوب مشکلاتی داره، اما تا اینجایی که من بازی های ماشینی رو انجام دادم به غیر از Project Cars، می تونم بگم Crew به نسبت بقیه واقعا سرورهای خوبی داره.

یه سری عکس هم با خود یوپلی گرفتم می زارم اینجا. اگه سوالی بود در خدمتم

- - -ویرایش - - -

یه سری عکس هم از ورژن قدیمی بازی هست ، اون هارو هم می زارم برای مقایسه، البته نه مکان ها یکسان هست نه ماشین ها :d

ممنون از توضیحاتت ، چند سوال : ؟
این Wild Run خودش یه بازی جدا هست ؟ یعنی کسی که بخواد به طور کامل Wild Run رو دریافت کنه کِی عرضه میشه و با چند دلار ؟
در مورد این گفته ـت :

کاملا مطمئنی ؟ یعنی کسی که الان Crew رو بخره با آپدیت در زمان ریلیز Wild Run کاملا میشه عین همون(گرافیگ ـش از همه مهمتره) جز اینکه ماشین های Drift-Monster Truck-Drag رو داشته باشیم بدون پرداخت پول دیگه ای ؟ بعد الان این The Crew عادی رو اگه خریداری کنیم ، بعد بخوایم اون دو سری ماشین Wild Run رو هم دریافت کنیم پول Season Pass رو باید بدیم یا نه دیگه نمیشه باید کل بازی The Crew Wild Run رو بخریم؟
ماشین مثلا تو یه ساعت چقدر حجم نت مصرف میکنه ؟
همچنین الان Crew اصلی شده 20$ که تا 2 ساعت دیگه هم تخفیف ـش پابرجاست ، آیا ارزش داره که این Crew رو بخریم یا صبر کنیم برای اینکه Wild Run اصلی رو تهیه کنیم ؟ The Crew Gold Edition شامل Wild Run میشه ؟

آخرین ویرایش:
Wild Run یه expansion pack هست و قرار هم نیست به صورت جدا عرضه بشه، هرکی نسخه ی اصلی رو بخره میتونه اینم همراه با آپدیت ها به به بازی اضافه کنه.

جالب اینجاست که با اینکه خریدم اما زیرش نوشته Trial Version ، اما بس که بازی ـش حوصله سر بر بود الان درخواست Refund دادم به استیم میدوارم بپذیره...

یه سری عکس هم میذارم :

Drift2_233306.jpg

Photo Mode هم به زودی برای بازی عرضه می شه!!

The Crew Wild Run Photo Mode | | News | The Crew

آخرین ویرایش:
دوستان جسارتا اتفاقی تو یوپلی افتاده؟ همین الان نسخه کامل این بازی The crew بعد از لوگین شدن تو اکانتم بود در صورتی که من نه این بازی رو خریده بودم نه داشته بودم نه اصلا ازش خوشم میمود الان قیافه من بعد از دیدن اکانتم
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG] :eek::Shocked::wow:

بازی مجانی این ماه یوبی سافت The crew هست که از هفته دیگه میتونید به اکانت اضافه کنید.

از قدیم گفتن, گر صبر کنی خود یوبی بازی رو مجانی میکنه. :D

یه کم توضیح میدی؟

یعنی این ماه بگیریمش, برای همیشه رایگانه یا فقط این یه ماه رایگانه؟

اگه فقط یک ماه هستش که بدرد نمیخوره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or