Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

سلام دوستان من بعد یه وقفه کوتاه و آپدیت کم حجم اخری برگشتم ، ولی نمی‌دونم چرا حس میکنم یه اتفاقی واسه هندلینگ افتاده مثلا با عالیجناب R32 و یکسری تغییرات pro settings پیچارو مثل هلو رد میکردم بدون سر خوردن و راحت ، الان احساس میکنم راحت نمی پیچه مجبورم ترمز بگیرم ، ترمزم میگیرم دریفت الکی می‌کشه( با بقیه ماشینا تست کردم بازم همینه ) ،‌چه قبل و چه الان قسمت تنظیمات سختی ، همه رو off میکردم به جز ABS
شما هم همچین حسی دارین یا من توهم زدم؟!:دی

سلام دوستان من بعد یه وقفه کوتاه و آپدیت کم حجم اخری برگشتم ، ولی نمی‌دونم چرا حس میکنم یه اتفاقی واسه هندلینگ افتاده مثلا با عالیجناب R32 و یکسری تغییرات pro settings پیچارو مثل هلو رد میکردم بدون سر خوردن و راحت ، الان احساس میکنم راحت نمی پیچه مجبورم ترمز بگیرم ، ترمزم میگیرم دریفت الکی می‌کشه( با بقیه ماشینا تست کردم بازم همینه ) ،‌چه قبل و چه الان قسمت تنظیمات سختی ، همه رو off میکردم به جز ABS
شما هم همچین حسی دارین یا من توهم زدم؟!:دی
منم بعد از آپدیت یه حس عجیبی دارم، الکی لیز میخوره

• Like
Reactions: AxeL90
خداییش منکه دارم میرم بخوابم، ولی توی این ۴ ساعت باقی مونده نرید هی رکورد بزنید من از پلات بودن در بیاما، من اون RX رو میخوام 🥲
View attachment 416333
ایشالا بعدا با پرستیژ تیکت میگیریش:دی
من گلد هم بمونم خوبه😬

• Like
Reactions: rahmanshahi
یه بخشی داشت توی Crew2 بخش Stories ، من خیلی خوشم میومد ، یه سری قطعات مختلف ماشینا رو باید از جاهای مختلف مپ جمع میکردیم و آخرش اسمبل میکردیم ، در آخر خود ماشین رو با کلی پول جایزه میداد ،
امروز یکی از اینا به بازی اضافه شده ، یه پورشه قدیمی هستش ، خیلی قشنگه ،
من نشستم چندتا تیکه ش رو گرفتم ، وسطاش فهمیدم با حدود ۱۴۰ تا میشه خریدش! خب دیگه خریدنی نمیذاشتیش خب!🙄

ولی خب XP و پول خوبی میده چالشش .
این راهنمای گرفتنش هست ، دقت کنید مسیرهارو حتما باید رانندگی کنید ، فست تراول جواب نیست .
اینم‌خود ماشینس:
19fd295cb1f66-screenshotUrl.jpg
19fd295b48d42-screenshotUrl.jpg 19fd2956d7395-screenshotUrl.jpg
...
این دوتام از جاپونی بازی فصل قبل!
19fd2958bdf11-screenshotUrl.jpg
19fd29598a929-screenshotUrl.jpg

خيليا ميگن بازيش از فورزا بهتره من نرفتم بازيو و فورزا شش هم همون پنج بود و تقريبا ١٠ ساعتى پلى دادم اينو پيشنهاد ميديد؟
من هورایزن ۵ رو حدود ۵۰۰ ساعت پلی دادم و برگشتم به همین جواهر ،
با این بيشتر حال میکنم ، سلیقه ایه!

• Like
چرا این lancia 037 توی هیچ بازی قابل کنترل نیست؟؟؟ تو واقعیت هم همینه؟ وحشیه اصلا 😂
من عادت کردم بهش :دی تهش کلا میخواد بره برا خودش ، یادمه توی بازی های رالی هم بود ازش همین نسخه نمیشد کنترلش کرد!
پلی لیست فراری بوست خوبی داره کاستوم های اون رو با لانچیا برید یکی دو روزه همه چی فول میشه:دی

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or