یه تشکر از دوستانی اینقدر ازین بازی تعریف کردن که برم سمتش( هر چند خیلی دیر ) در مورد بازی خیلی صحبت شده و من چیزی نمیتونم اضافه کنم
فقط همین الان اعتراف میکنم یکی بزرگترین اشتباهاتی که تو این نسل مرتکب شدم انتخاب Nfs:unbund به جای این بازی بود ، البته که Unbound بازی بدی نبود ولی اصلا قابل قیاس نیست با این بازی مخصوصا از نظر محتوا تکنفره مقایسه برکه اس با یه دریا
تو این سال ها یادم نمیاد اینجوری یه بازی ریسینگ قفلی زده باشم( شاید آخریش nfs:hot pursuit 2010) جالبه ۶۰ ساعتی بازی کردم هنوز ۱۰ تا از پلی لیست ها مونده اونقدر در گیر چالش ها ، کاستوم ریس و البته summit و...
منی که اصلا دنبال چلنج آنلاین و... نیستم اولین summit که میتونستم کامل شرکت کنم رو مدام چک میکردم که رتبه ام حداقل از گلد پایین تر نیاد هر چند که جایزه اشم خیلی موردپسندم نبود ( همین ماشین رو قبلا داشتم نمیدونم دقیقا این ادیشن خاص چه ویژگی داره جز ظاهرش

در مورد ادیشن های مختلف ماشینهای دیگه هم چیزی نفهمیدم دقیقا )
خلاصه اگه ریسینگ دوست دارین و تا حالا سر متا و پیشینه ip و البته جناب ubi سراغ بازی نرفتین به خودتون ظلم کردین قطعا
این حجم از محتوا و کیفیت و تنوع با این قیمتی که الان داره مفته واقعا ( من ظرفیت سوم خریدم ۶۵۰ که الان برگردم قطعا ظرفیت دوم میخرم )
خدا رو شکر مشکل اتصال هم نداره با همین dns های رایگان میتونید راحت وصل بشین البته من ریس آنلاین شرکت نکردم نمیدونم وضعیتش چه جوریه
سه تا تصویر بدون شرح :
پ.ن:علت دری وری بودن نام کاربری هم ظ ۳ بودن بازیه
ویرایش: یه موردم که فراموش کردم
ناموسا اون شخصی وظیفه انتخاب موسیقی داشته باید یه جایزه ای چیزی بهش بدن( و اون کسی که همین کارو تو nfs های اخیر انجام میده رو جلو پاش قربونی کنن

) این حد از هماهنگی موزیک با حال هوای پلی لیست کار یه آدم هنرمند و خوش ذوقه