مشکل نداره ، احتمالا از DNS اینا باشه!سیستم matchmaking چجوریه؟ من حیلی صبر کردم اما هیچ پلیری پیدا نمیشه . نه برای دومولیشن و نه گرند و حتی برای crew هم کسی پیدا نمیشه.
مشکل نداره ، احتمالا از DNS اینا باشه!
سریع پیدا میکنه توی همه ی مُدها!
شلتر ، فیبرنوری ایرانسلشما چه dns میزنین؟
من حتی با سرور مستقیم آمریکا هم هیچی پیدا نمیکنه
منم بعد از آپدیت یه حس عجیبی دارم، الکی لیز میخورهسلام دوستان من بعد یه وقفه کوتاه و آپدیت کم حجم اخری برگشتم ، ولی نمیدونم چرا حس میکنم یه اتفاقی واسه هندلینگ افتاده مثلا با عالیجناب R32 و یکسری تغییرات pro settings پیچارو مثل هلو رد میکردم بدون سر خوردن و راحت ، الان احساس میکنم راحت نمی پیچه مجبورم ترمز بگیرم ، ترمزم میگیرم دریفت الکی میکشه( با بقیه ماشینا تست کردم بازم همینه ) ،چه قبل و چه الان قسمت تنظیمات سختی ، همه رو off میکردم به جز ABS
شما هم همچین حسی دارین یا من توهم زدم؟!![]()
ایشالا بعدا با پرستیژ تیکت میگیریشخداییش منکه دارم میرم بخوابم، ولی توی این ۴ ساعت باقی مونده نرید هی رکورد بزنید من از پلات بودن در بیاما، من اون RX رو میخوام
View attachment 416333
من هورایزن ۵ رو حدود ۵۰۰ ساعت پلی دادم و برگشتم به همین جواهر ،خيليا ميگن بازيش از فورزا بهتره من نرفتم بازيو و فورزا شش هم همون پنج بود و تقريبا ١٠ ساعتى پلى دادم اينو پيشنهاد ميديد؟
من عادت کردم بهشچرا این lancia 037 توی هیچ بازی قابل کنترل نیست؟؟؟ تو واقعیت هم همینه؟ وحشیه اصلا![]()