Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

سلام دوستان
من الان بازیو بگیرم محتوای زیادی از دست دادم ؟! یعنی این آپدیت ها و پلی لیست هایی این دو سال اضافه شده الان در دسترسه یا محدودیت زمانی داشته الان میس شده رفته پی کارش :D
و اینکه مشکل اتصال نداره که دیگه انشالا؟! من پارسال نسخه تریال تجربه کردم مشکلی نداشتم با dns راحت وصل میشد

درود بر شما. خیر همه چیز سر جاشونن و میتونی همه چیز رو تجربه کنی :D
فقط جوایز سامیت‌های اخیر رو نمیتونی فعلا داشته باشی اما همشون با اختلاف زمانی خاصی داخل شاپ قرار میگیرن برای خرید. اما پلی‌لیست‌ها که بخش اصلی بازی هستن همگی در دسترس هستن غیر از دزد و پلیسش که پولیه. محتوای بازی خیلی خیلی زیاده. در این حد گه من ۷۵۰ ساعت بازی کردم اما هنوزم مقدار زیادی محتوا برای بازی وجود داره :D خلاصه که بزن تو گوشش پشیمون نمیشی.

یه تشکر از دوستانی اینقدر ازین بازی تعریف کردن که برم سمتش( هر چند خیلی دیر ) در مورد بازی خیلی صحبت شده و من چیزی نمیتونم اضافه کنم
فقط همین الان اعتراف میکنم یکی بزرگترین اشتباهاتی که تو این نسل مرتکب شدم انتخاب Nfs:unbund به جای این بازی بود ، البته که Unbound بازی بدی نبود ولی اصلا قابل قیاس نیست با این بازی مخصوصا از نظر محتوا تک‌نفره مقایسه برکه اس با یه دریا
تو این سال ها یادم نمیاد اینجوری یه بازی ریسینگ قفلی زده باشم( شاید آخریش nfs:hot pursuit 2010) جالبه ۶۰ ساعتی بازی کردم هنوز ۱۰ تا از پلی لیست ها مونده اونقدر در گیر چالش ها ، کاستوم ریس و البته summit و...
منی که اصلا دنبال چلنج آنلاین و... نیستم اولین summit که می‌تونستم کامل شرکت کنم رو مدام چک میکردم که رتبه ام حداقل از گلد پایین تر نیاد هر چند که جایزه اشم خیلی موردپسندم نبود ( همین ماشین رو قبلا داشتم نمی‌دونم دقیقا این ادیشن خاص چه ویژگی داره جز ظاهرش :دی در مورد ادیشن های مختلف ماشینهای دیگه هم چیزی نفهمیدم دقیقا )
THE CREW™ MOTORFEST_20251224182738.jpg
خلاصه اگه ریسینگ دوست دارین و تا حالا سر متا و پیشینه ip و البته جناب ubi سراغ بازی نرفتین به خودتون ظلم کردین قطعا
این حجم از محتوا و کیفیت و تنوع با این قیمتی که الان داره مفته واقعا ( من ظرفیت سوم خریدم ۶۵۰ که الان برگردم قطعا ظرفیت دوم میخرم )
خدا رو شکر مشکل اتصال هم نداره با همین dns های رایگان میتونید راحت وصل بشین البته من ریس آنلاین شرکت نکردم نمی‌دونم وضعیتش چه جوریه
سه تا تصویر بدون شرح :
THE CREW™ MOTORFEST_20251225132122_.jpeg
THE CREW™ MOTORFEST_20251225133342_1.jpg
THE CREW™ MOTORFEST_20251225135532.jpg

پ.ن:علت دری وری بودن نام کاربری هم ظ ۳ بودن بازیه :دی

ویرایش: یه موردم که فراموش کردم
ناموسا اون شخصی وظیفه انتخاب موسیقی داشته باید یه جایزه ای چیزی بهش بدن( و اون کسی که همین کارو تو nfs های اخیر انجام میده رو جلو پاش قربونی کنن :دی) این حد از هماهنگی موزیک با حال هوای پلی لیست کار یه آدم هنرمند و خوش ذوقه

Attachments

• THE CREW™ MOTORFEST_20251225133342_1.jpg
    THE CREW™ MOTORFEST_20251225133342_1.jpg
    1.5 MB · مشاهده: 12
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or