Fratos کاربر سایت Jan 2, 2008 #16 عکسهای جدید از قسمت چند نفره بازی که ظاهران 4 نفر رو بصورت همزمان در splitscreen حمایت میکنه :biggrin1:.
عکسهای جدید از قسمت چند نفره بازی که ظاهران 4 نفر رو بصورت همزمان در splitscreen حمایت میکنه :biggrin1:.
M MANIX کاربر سایت Jan 2, 2008 #17 گرافيك بازي به نظر ضعيفه ولي از روي عكس نميشه قضاوت كرد .ولي بخش multyplayerبازي خوب كارشده.
Fratos کاربر سایت Jan 2, 2008 #18 گرافيك بازي به نظر ضعيفه ولي از روي عكس نميشه قضاوت كرد .ولي بخش multyplayerبازي خوب كارشده. بیشتر... همه چیش بد باشه،ولی گیم پلی و صداش خوب باشه :cheesygri.
گرافيك بازي به نظر ضعيفه ولي از روي عكس نميشه قضاوت كرد .ولي بخش multyplayerبازي خوب كارشده. بیشتر... همه چیش بد باشه،ولی گیم پلی و صداش خوب باشه :cheesygri.
challengeeverything The Engineer ناظم انجمن Jan 4, 2008 #20 Bizarre اعلام کرده که به زودی دموی این بازی برای تمامی پلتفرم ها عرضه میشه.(PS3&XBOX360)
kaletopol کاربر سایت Feb 12, 2008 #22 این بازی برای Pal و UC اومده و Nextgen هم داره امروز Westgame گفت Free هم آورده که من گرفتم ولی Error Region میده و خالی بندیه !!!!!!
این بازی برای Pal و UC اومده و Nextgen هم داره امروز Westgame گفت Free هم آورده که من گرفتم ولی Error Region میده و خالی بندیه !!!!!!
M MANIX کاربر سایت Feb 12, 2008 #23 بازي خيلي وقته اومده چرا كسي در موردش چيزي نميگه؟ راستي امتيازهاي بازي چيه؟
Tuco کاربر سایت Feb 12, 2008 #24 نوشته شده توسط MANIX: بازي خيلي وقته اومده چرا كسي در موردش چيزي نميگه؟ راستي امتيازهاي بازي چيه؟ بیشتر... اینجا اکثر بچه ها دستگاهشون j هست هنوز ورژن j نیومده برا همین فعلا خبری نیست البته شاید من گرفتم
نوشته شده توسط MANIX: بازي خيلي وقته اومده چرا كسي در موردش چيزي نميگه؟ راستي امتيازهاي بازي چيه؟ بیشتر... اینجا اکثر بچه ها دستگاهشون j هست هنوز ورژن j نیومده برا همین فعلا خبری نیست البته شاید من گرفتم
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Feb 12, 2008 #25 راستي امتيازهاي بازي چيه؟ بیشتر... امتيازات The Club
blackworld666 کاربر سایت Feb 13, 2008 #26 west و pixel , فری ریجن می گن آوردن کسی گرفته ببینه درست کار می کنه رو j یا نه؟
blackworld666 کاربر سایت Feb 13, 2008 #28 دستگاه شما j هستش؟ چون یکی از بچه ها می گفت ماله west ارور می ده!
L Lord Stark کاربر سایت Feb 13, 2008 #29 نوشته شده توسط gamerman: سلام من از پیکسل گرفتم دیشب و Free هم هست بیشتر... بگو ببینیم چه جوریه این بازی؟ هرکی بازی کرده یه اطلاعاتی بده ازش لطفا
نوشته شده توسط gamerman: سلام من از پیکسل گرفتم دیشب و Free هم هست بیشتر... بگو ببینیم چه جوریه این بازی؟ هرکی بازی کرده یه اطلاعاتی بده ازش لطفا