The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena | PC

Insomniac-3.gif

شرکت سازنده : Starbreeze AB
شرکت پخش کننده : Atari
تاریخ عرضه : April 7, 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات | تریلر

در ادامه بازی پرفروش Riddick این شماره گیم پلی و قابلیت های جدیدی را به پلتفرم های نسل آینده ( Next-gen ) می آورد. شخصیت اصلی بازی Vin Diesel ، یک ضد قهرمان که از قابلیت شنوایی و بینایی بسیار بهتری نسبت به انسان های معمولی می باشد، است. شما باید از خطرناک ترین و مرگبار ترین زندان کهکشان با دیدی اول شخص فرار کنید.

در تاریخ 18 فروردین 88 آماده فرار از زندان باشید...

نه بابا تکین بازی در میاره من10 بازی سفارش دادم از تکین کهRiddick2 و Company of Heroes: Tales of Valor رو هم می خواستم ولی همه رو داده به غیر از این دوتا یعنی اینکه هنوز خودش هم نداره و الکی تو سایت زده
بچه کسی جایی رو تو تهران سراغ نداره که این با رو حضوری بفروشه؟وزارت ارشاد ما رو به چه روزی انداخته.

بازی رو اینترنت اومده و اینجا هم این شرکتا دانلود کردند, ولی مشکل اینجاست که کرک نداره. آتاری یه قفل سگی گذاشته روش که معلوم نیست کی بتونند کرکش کنند.فعلا ملت منتظر نسخه اروپایی بازی هستند که شاید قفلش با نسخه آمریکایی فرق داشته باشه که اون هم بعید میدونم که فرق داشته باشه.

از اینجا میتونی بخری
sitebazi.com
یکی از مضخرفترین فروشگاه های اینترنتی هست که میتونم بهتون پیشنهاد بدم :دی
همه بازی هایی که میده بلا استثنا ستاپ ـشون دستکاری شده،باز ستاپ اصلی بودن یه عکس دستکاری میکردن خوب بود،ستاپ بازی به صوت unzip کردن هست!

همونطور هم که اشاره شد بازی هایی که نداره هم برای فروش میگذاره.

بعد حالا سفارش میدی زود به دستت برسه 2 هفته تو کف میمونی.
حالا میاره بازی 1 Dvd هست ولی پول 2 تا Dvd ازت گرفته...

خلاصه پیشنهاد میکنم اصلا نخرید از این سایت که دزدن خفن :دی
من هم چند سال منتظر شماره 2 اون بودم اما اینجوری شد .
امیدوارم زودتر کرک بشه .
این نسخه،شماره 2 بازی نیست.
بلکه بازسازی نسخه اول و چندین ساعت گیم پلی جدید که حالت Expansion داره.

پ.ن:تبریکات بنده هم بپذیرید که مثل اینکه قفل بازی مثل Alone in the dark هست و 2 ماهی باید منتظر کرک باشیم :دی

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من يه سري كرك براي اين بازي ديدم كه هر كدوم حجماي مختلف داشتن
يكي 700 مگ بود ، يكي 1300 مگ بود ، يكي هم 50 كيلوبايت :p به نظرتون همه اينا فيك بودن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or