خوب بعد از استقبال شایان توجه همه شما دوستان عزیز (البته طبق معمول امین به من لطف داره...) توی این پست میخوام مشخصات فنی و همینطور قیمت پدها در ایران(یا بهتر بگم:تهران) رو بررسی کنم.
همه ماوس پدها باهم برابرند.....ولی بعضی از آنها باهم بیشتر برابرند!!!(برگرفته از کتاب AnimalFarm)
5L یک پد پنج لایه است.خوب اولینسوالی که به ذهن هرکسی میرسه هم اینه که "خوب که چی؟"
ما دونوع ماوس پد داریم.نوع سخت و نوع پارچه ای.
نوع سخت مزیتهای خودش رو داره مثل لغزندگی خوب.
نوع پارچه ای هم نرم هست و به علت سطح لاستیکیش لیز نمیخوره.
هر دونوع طرفدارها و مخالفانی داره برای خودش.
حالا استیل پد کاری کرده تا انعطاف پدهای پارچهای با سطح لغزنده ترکیب بشه و حاصل کار یک پد ایده آل برای انواع استفاده های مختلف.
این پنج لایه عبارتند از:
پوشش پلاستیکی:
که سطح مناسب برای ماوس رو فراهم میکنه و در واقع اصلی ترین بخش هست.همچنین این لایه بافتهای نامناسب احتمالی زیرین رو برطرف میکنه و صافشون میکنه.
پارچه:
نرمی بخش پارچه در ادغام با سطح پلاستیکی باعث میشه که ماوس شما رو پد پرواز کنه!!(خودشون میگن برداشتش به من و شما بستگی داره!!)
پلیسوپرین نرم!:
دوباره هنگ نکنید!!منظور همون لاستیک هست که البته فوقالعاده حالت نرم و منعطف داره.اگر جنس مشابهی رو بخوام نام ببرم سطح لاستیکی زیر ماوس پد خودتون هست!!
پلاستیک سخت!!:
که شکل و اندازه و استقامت و... پد رو تضمین میکنه!!به هر حال حداقل از بالا اومدن گوشه های پد جلوگیری میکنه.
سطح لاستیکی:
لغزندگی ماوس پد رو در هر سطحی به صفر میرسونه.
سایر خصوصیات:
سازگار با همه حساسیتها.
سازگار با انواع ماوسهای توپی،اپتیکی(نوری یا همون دیودی)،لیزری.
سایز 380×280 میلیمتر.
آخه چرا من چراغ جادو ندارام؟
آخه من چرا اصلا زنده ام؟!!!
آخه چرا....!!!
قیمت این پد در تهران 43/000 تومان!!
Steel Pad QCK Heavy
Steel Pad QCK Mini
Steel Pad QCK
اینها یکی از همون ماوس پدهایی هستند که با هم خیلی برابرند!!
شاید بشه QCK رو نقطه عطفی در بخش پدسازی شرکت SteelPad دونست(والا منم نمیدونم این نقطه عطف یعنی چی!!!)
QCK اولین تجربه SteelPad در بخش پد سازی پارچه ای هست.اما این شاید یک تجربه نباشه.
QCK رو اگر بهترین پد پارچه ای دنیا ندونیم حداقل دومیه هست!!!!!!!!!!!:cheesygri :cheesygri
من نمیتونم زیاد راجع به این پد توضیح بدم(حیف اونهمه عکس!!) فقط اینو داشته باشین یک پدی که سرعت رو به همراه دقت عرضه میکنه.
و برخلاف بقیه شرکتهای زرد!!!که میشینن ماوس پد رو به عنوان اشانتیون درست میکنن شرکت SteelPad میاد و پدهاش رو بعد از تست کردن کلن های معروف و حرفه ای و رفع عیوب به بازار عرضه میکنه(در این رابطه توضیح میدم)
پس شما اطمینان دارید که جنس تو زرد به شما فروخته نمیشه!!!!
البته این نمای کلی QCK بود.
دیگر خصوصیات:
ایده آل برای رزولوشنهای پایین.
سایز 320×285 میلیمتر
سایز 450×400 میلیمتر.
Team 3D _______ MouzCooler
دو گروه کاملا متفاوت.یکی از روسیه و دیگری از آمریکا.
و از همه مهمتر.یکی کانتر باز و دیگری کویک باز!!
Team 3D اولین تیمی بود که موفق به دریافت عنوان قهرمانی جهان برای ورژن های 1.6 و سورس بازی کانتر استریک شد.
Mouz Cooler هم تیمی روس هست که جوایز ESWC و CPL رو برای هر دو بازی کویک 3 و 4 دریافت کرده.
حالا اگر ما یکی پد بخوایم که نظر هر دو رو جلب کنه....
باید پدی باشه که....
هم سرعت بالای کانتر رو تامین کنه....
و هم دقت و کنترل مورد نیاز کویک...
نتیجه آشی در میاد به نام QCK Heavy.
البته این پد هم توسط تیم NoA هم تست شده.
تمایز این پد با بقیه علاوه بر سایز گیمریش ضخامت فوق العاده اونه.
این ضخامت اصلا باعث نمیشه که بالانس دست شما به هم بخوره یا دستتون درد بگیره...
این ضخامت به دلیل استفاده از نوعی فوم اسفنجی هست که بسیار نرمه و حس خوبی رو موقع استفاده به کاربر میده.همچنین سایز بالای اون باعث میشه دست شما کاملا روش قرار بگیره و مچتون مثل موقعی که رو میز هست درد نگیره.
این پد رو من بهترین پد پارچه ای موجود میدونم.یا به قولی :
محصولی از گیمر ها و برای گیمرها.
QCK Heavy: مطمئن نیستم ولی فکر کنم 25000