منظورش کیبورده .
درست هم میگه . حدود 100 هست .
=====
محمدحسین یه موس پد خوب پیشنهاد بده .
موسمم که میدونی چیه .
منتظرم .
از اون آبیهاش گرفتی بالاخره؟؟! خوش به حالت! من هر ازگاهی واقعا حسرت اون یه دکمه رو میخورم! (گرچه توی بازی قضیه فرق داره!)
خوب گیم پد:
استیل پد امسال بازم چیزای جدید زده که یکیشون مثل یه شرکتی!! پد شیشهای هست و شیشهاست دیگه! چیز خاصی نداره (اگه فیرمور ماوست رو آپدیت کنی روی شیشهی میزت راحت جواب میده. البته برای تو فکر نکنم لازم باشه ولی برای من لازم بود!)
ببین چون الان من نمیدونم اوضاع بازار چطوریه اول از همه پد سخت S&S رو پیشنهاد میکنم که هم قیمتش خوبه و هم واقعا پد بینظیریه برای ماوسهای لاجیتک...(خودم به شخصه به موقع با ماوس پرواز میکنم و به موقع وایمیسم!) و هم همیشه تو بازار بوده! (من خودم از داتکام خریدم!! پایتخت که همیشه هست اگه میای تهران) قیمتش 22 بود بدون کیف.
نمیدونم اگه برادرا محصولات 2008 استیل پد رو آورده باشن یه پد سخت دیگه هست به اسم SP که اون هم چیز خوبیه (اونایی که داشتن میگن خوبه!). مثل همون S&S میمونه حالا یکم جدیدتر!....قیمتش رو توی سایت زده 39 دلار.حالا نمیدونم اینجا چنده (S&S رو هم زده 29 دلار.به خدا ما از بازار ایران سر در نیاوردیم که نیاوردیم!).
همین. باتشکر...
پ.ن. استیل پد بالاخره ماوس هم زد! به اسم Ikari که یه فاکتوری داره به اسم CPI (که ما هم نفهمیدیم فرقش با DPI چیه) و SPS (Samples Pers Second)q که اینم تا حالا نشنیده بودم! فقط هرچی هستن یکم زیادن! منتظر Review های سایتها هستم که بگه چطوری این ماوس.
کیبورد جدید استیل پد هم به اسم 7G هم ریلیز شد که از خصوصیاتش مثل همیشه ساده بودن! (البته هرچیزی هم حدی داره! دکمه بالای اینتر رو برداشتن گذاشتن کنار Z! اصولا وسیله باید خودشو با آدم تطبیق بده نه بر عکس) و طراحی سوئیچها و باز هم اکترود و کانکتورهای طلای 18 عیار! (حتی برای کانکتور هدفون!).
همچنین این قابلیت رو داره که تمام دکمههاش رو با هم فشار بدین و مشکلی هم پیش نیاد...
در کل این هم مثل قبلی قیمت زیادی داره (150دلار) و همونطور که قبلا گفتم برای گیمرهاییه با انگشتانی به سرعت نور...
همین.
باتشکر....