The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man

73389993212904524595.jpg

• [*=center]
    [*=center]Activision

[*=center]
    [*=center]Beenox
    [*=center]Action
    [*=center]Release: AUG10, 2012 (US)
    [*=center] ESRB: T

ویدیوهای منتشر شده !
The Top 5 Reasons Playing as Stan Lee is Awesome - The Amazing Spider-Man

Video Review - The Amazing Spider-Man

Amazing Spider-Man hits PC August 10

تصاویری از بازی

خوب همانطور که می دانید باز ی چند هفته ای هست که برای نسخه های کنسولی منتشر شده و نمرات قابل قبولی را هم کسب کرده
چندی پیش شرکت اکتیویژن رسما اعلام کرد کرد که این بازی در تاریخ ۱۰ اگوست برای PC منتشر خواهد
بازی توسط استودیوی Beenox ساخته شده و توسط اکتیویژن منتشر خواهد شد بازی در شهر نیویورک اتفاق می افتند و در محله منهتن و دارای محیطی Open Word هست و شما می توانید ساعت ها در میان اسمان خراش های منتهن به گشت گذار و پرتاپ کردن تارو دستگیری مجرمان پردازید و دوباره خودرا به یک قهرمان ملی تبدیل کنید
از نکته های قابل توجه می توان به گرافیک خیره کننده و بی نظیر بازی در مقایسه با نسخه های قبلی پرداخت و همچنین شما در حرکتی جدید می توانند دردوربین را از دید داخل ماسک صورت کنترل کنید همچنین به گفته سازندگان اکثر نیروهای شخصیت را می توانیدارتقا دهید

وب سایت رسمی بازی
http://www.theamazingspidermangame.com/

آخرین ویرایش:
داداش با عرض معذرت این یعنی شما نه Boss دیدی نه گرافیک! گیم پلی هم انصافا اصلا قابل مقایسه با شاهکار های این سبک مثل بتمن نیست. گیم پلی بتمن خیلی خیلی روون تر و جذاب تر و متنوع تر بود به طوری که باید مختو کار می انداختی. تعداد حرکات و انیمیشن های بتمن خیلی از این بیشتر بود.

شما هم یکی از اینایی که بازی نکردی و نظر میدی.....................!بازی کن اگه نظرت عوض نشد

شما هم یکی از اینایی که بازی نکردی و نظر میدی.....................!بازی کن اگه نظرت عوض نشد
من چپتر 7 هستم حدود 3 ساعت بازی کردم. اما بتمن رو خیلی بازی کردم! فرقشون محسوسه. هم تو گرافیک، هم تو گیم پلی، هم تو داستان و دیالوگ ها، هم تو شخصیت پردازی، هم تو طراحی مراحل و مکانیک های بازی، هم به خصوص در اتمسفر بازی که اتمسفر بتمن یه شاهکار بی نظیر بود ولی این تقریبا اتمسفر نداره.
البته ملاک خوب بودن یه بازی این نیستش که مثل بتمن باشه چون این انتظار زیادیه. این بازی خیلی خیلی بهتر از قبلی ها هست و خیلی قشنگه اما باز هم به هیچ وجه یه شاهکار نیست.

من چپتر 7 هستم حدود 3 ساعت بازی کردم. اما بتمن رو خیلی بازی کردم! فرقشون محسوسه. هم تو گرافیک، هم تو گیم پلی، هم تو داستان و دیالوگ ها، هم تو شخصیت پردازی، هم تو طراحی مراحل و مکانیک های بازی، هم به خصوص در اتمسفر بازی که اتمسفر بتمن یه شاهکار بی نظیر بود ولی این تقریبا اتمسفر نداره.
البته ملاک خوب بودن بازی این نیستش که مثل بتمن باشه چون این انتظار زیادیه. این بازی خیلی خیلی بهتر از قبلی ها هست و خیلی قشنگه اما باز هم به هیچ وجه یه شاهکار نیست.

بازی بودجش 1/20 بودجه بتمن هم نبوده ، الکی انتظاراتتون رو بالا نبرید .

دوست عزیز من هم که گفتم این انتظار زیادیه ولی دوستمون گفتن این بازی یکی از بهترین های این سبکه!

دوستان نمیدونم چکاریه دارین با بتمن مقایسه اش میکنین؟!با تا همین جاشم که اومده خیلی خوب امده :دی :دی

تو هر سبکی برای این که ببینن یه بازی خوبه یا نه اونو با بهترین های اون سبک مقایسه می کنن. البته شما درست می گی همین هم فراتر از انتظار ها ظاهر شده.

سلام
من یه راهنمایی میخواستم
من این بازی رو دارم بازی میکنم الان خیلی لباس مرد عنکبوتی ازش کنده شده و ضخمی شده میدونین چجوری میتونم لباسشو درست کنم ؟
و این که بعضی وقتا که داری تار میزنیو میری یه چیزی مثل یه مجله هست که کلید E رو میزنی و میگیریشون میدونین اونا به چه درد میخوره ؟
ممنون

ارزش بازی کردن رو داره ؟ نزنه زیر دل آدم چون من عاشق دو نسخه ی بتمن هستم میتونه من رو راضی کنه ؟
والا این روز ها 8-9 تومن هم آدم نمی ارزه بده

عزیز چه تقلیدی
دوتا کاراکتر مربوط به دوتا دنیای مختلف هستن
ولی عملکرد و رفتارشون (حرکاتشون) بسیار نزدیک به همه دیگه
چه توی بازی چه توی فیلماشون
منم منظورم حرکات بازی بود /قتیQ رو میزنی اون جارو از بتمن تقلید کرده و چند جای دیگه

---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:47 PM ارسال شده بود ----------

ارزش بازی کردن رو داره ؟ نزنه زیر دل آدم چون من عاشق دو نسخه ی بتمن هستم میتونه من رو راضی کنه ؟
والا این روز ها 8-9 تومن هم آدم نمی ارزه بده

ارزش یه بار تموم کردن رو داره

درود دوستان ببخشید تند حرف می زنم ولی می توان گفت یک افتضاح کامل در سری بازی های اسپاید من بود از لحاظ طراحی فقط روی شخصیت های اصلی کار شد واصلن به جزئیات توجه نکردند با دیدن ادم های تکراری در خیابان حوصله ی بازیکن سر می رود این بازی به هیچ وجه قابل مقایسه با بتمن نیست نسخه ی قبلی این بازی فوق العاده بود حرکات بسیار فراوانی وجود داشت وگیم پلی عالی ولی در این نسخه حرکات بعد از مدتی تکراری می شوند شهر پر از ساختمان های بلند و سفید و تکراری هیچ تنوعی وجود ندارد.

البته این نظر من بود

درود دوستان ببخشید تند حرف می زنم ولی می توان گفت یک افتضاح کامل در سری بازی های اسپاید من بود از لحاظ طراحی فقط روی شخصیت های اصلی کار شد واصلن به جزئیات توجه نکردند با دیدن ادم های تکراری در خیابان حوصله ی بازیکن سر می رود این بازی به هیچ وجه قابل مقایسه با بتمن نیست نسخه ی قبلی این بازی فوق العاده بود حرکات بسیار فراوانی وجود داشت وگیم پلی عالی ولی در این نسخه حرکات بعد از مدتی تکراری می شوند شهر پر از ساختمان های بلند و سفید و تکراری هیچ تنوعی وجود ندارد.

البته این نظر من بود

موافقم !

==

توش خیلی از بتمن تقلید کردن ، مثلا ؛ همن سیستم web rashing ـه چیه اون !

وقتی میرفتی رو دیوار دقیقا مثه اون وقتیه که تو بتمن میری بالا اون مجسمه ها !

ولی گیم پلی خوبی داره ، فقط گرافیک خیلی ضعیفی داره !

ماشین های تو GTA San Andreas از این گرافیکشون بالاتر و طبیعی تر بودن ! زحمت نکشیدن یکم گرافیک بدن به این آدما !!

نا سلامتی بازی هر چی باشه open-world ـه ! باید گرافیک داشته باشه !

ولی امتیاز من 7.5/10 هست ! :d

موافقم !

==

توش خیلی از بتمن تقلید کردن ، مثلا ؛ همن سیستم web rashing ـه چیه اون !

وقتی میرفتی رو دیوار دقیقا مثه اون وقتیه که تو بتمن میری بالا اون مجسمه ها !

ولی گیم پلی خوبی داره ، فقط گرافیک خیلی ضعیفی داره !

ماشین های تو GTA San Andreas از این گرافیکشون بالاتر و طبیعی تر بودن ! زحمت نکشیدن یکم گرافیک بدن به این آدما !!

نا سلامتی بازی هر چی باشه open-world ـه ! باید گرافیک داشته باشه !

ولی امتیاز من 7.5/10 هست ! :d

تقلید که خیلی کرده. اما همون بهتر که تقلید کرده و گر نه این هم یه آشغالی مثل قبلی ها در می اومد.
گرافیک خود اسپایدی و غول ها خوبه ولی گرافیک محیط و ساختمون ها و ماشین ها و سایر آدم ها واقعا بده.

من با 7 موافق ترم (7 نمره خوبیه برای من)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or