The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man

73389993212904524595.jpg

• [*=center]
    [*=center]Activision

[*=center]
    [*=center]Beenox
    [*=center]Action
    [*=center]Release: AUG10, 2012 (US)
    [*=center] ESRB: T

ویدیوهای منتشر شده !
The Top 5 Reasons Playing as Stan Lee is Awesome - The Amazing Spider-Man

Video Review - The Amazing Spider-Man

Amazing Spider-Man hits PC August 10

تصاویری از بازی

خوب همانطور که می دانید باز ی چند هفته ای هست که برای نسخه های کنسولی منتشر شده و نمرات قابل قبولی را هم کسب کرده
چندی پیش شرکت اکتیویژن رسما اعلام کرد کرد که این بازی در تاریخ ۱۰ اگوست برای PC منتشر خواهد
بازی توسط استودیوی Beenox ساخته شده و توسط اکتیویژن منتشر خواهد شد بازی در شهر نیویورک اتفاق می افتند و در محله منهتن و دارای محیطی Open Word هست و شما می توانید ساعت ها در میان اسمان خراش های منتهن به گشت گذار و پرتاپ کردن تارو دستگیری مجرمان پردازید و دوباره خودرا به یک قهرمان ملی تبدیل کنید
از نکته های قابل توجه می توان به گرافیک خیره کننده و بی نظیر بازی در مقایسه با نسخه های قبلی پرداخت و همچنین شما در حرکتی جدید می توانند دردوربین را از دید داخل ماسک صورت کنترل کنید همچنین به گفته سازندگان اکثر نیروهای شخصیت را می توانیدارتقا دهید

وب سایت رسمی بازی
http://www.theamazingspidermangame.com/

آخرین ویرایش:
sسلام دوستان منم بازی رو گرفتم بازی واقعا خیلی پیش رفت کرده از هر لحاظ گیم پلی خیلی خوب شده گرافیکم قابل قبوله تا الان که بهترین spider man بوده مشکل این بازی اینه که بد موقعی اومده ds2 هست و چند روز دیگه sd بخاطر همون بچه ها کمتر سراقش میرن ...........

ببینم این بازی از لحاظ گرافیکی خیلی روی کامپیوتر و کنسولا فرق میکنه؟ :دی؟

زیاد فرقی نمیکنه ، فریم بیشتره ، رزولوشن بیشتره ، AA هم داره . روی PC بهتره ، فقط بعضی ها مشکل Crash to Desktop دارن (خودم به شخصه چنین مشکلی نداشتم)
بازیش هم ارزش یه بار تموم کردن داره ، حتما بازی کن . نسبت به Spider Man های چند سال گذشته خیلی بهتر شده ، هم از نظر گیم پلی و هم از نظر گرافیک.

چرا اینجا انقدر طرفدار کم داره این بازی خبر ندارید ترکونده این بازی فوق العادست با protaype مقایسش نکنید این یه چیز دیگست.............
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL] [/IMG]
51471271743856732753.jpg
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

با سلام و خسته نباشید
من یه سوال داشتم این بازی نسخه ی pc اش تو ایران منتشر شده ؟
ممنون
عجب سوالی بود کردی؟!؟!
کدوم بازی میشناسی که توی ایران عرضه بشه!!!

اگه منظورت اینه که توی مغازه های میاد که:
پـ نـ پـ نمیخواسته بیاد:|

عجب سوالی بود کردی؟!؟!
کدوم بازی میشناسی که توی ایران عرضه بشه!!!

اگه منظورت اینه که توی مغازه های میاد که:
پـ نـ پـ نمیخواسته بیاد:|

منظور من این بود که چون دیدم بیشتر سایتا نوشتن نسخه ی pc اش عرضه شد
من یه چند تا مغازه رفتم نداشتن میخواستم بدونم تو ایران اصلا اومده و این مغازه هایی که من رفتم ندارن و ممکنه مغازه های دیگه داشته باشن؟
یا اینکه نه هنوز نسخه ی pc تو ایران نیومده؟

در حد اینکه بری برسی به لوکیشن ماموریت ها یا دنبال ایتم های hidden و کامیک بوک ها بگردی !
ماموریت ها همه فضای بسته هستن
نه وضع یه کم بهتر از اینه. همه ماموریت ها هم در فصای بسته نیستند. شما احتمالا خیلی بازی نکردی یه کم بری جلو فکر کنم از چپتر 4 به بعد آیتم های نسبتا زیادی تو شهر هست.

دوستان دقت کردین این بازی چه قدددددددررررررر از بتمن تقلید کرده؟ خیییییییییلی خییییییییلی تابلوـه! اما بازم بازی قشنگیه اگر چه به گرد پای بتمن هم نمی رسه.

70% بازی تو محیط بسته انجام میشه که اصلا به نظرم قشنگ نیست
spiderman تو محیط باز شناخته شدس.تار زدن بین ساختمونا دنبال کردن و ...............
کلا این بازی بیشتر ماموریتاش تو محیط بستس و این حرکت باعث میشه کاراکتر زیاد به صفحه نزدیک بشه که اصلا خوب نیست
در کل بازی قشنگیه و ارزش یه بار بازی کردنو داره

منظور من این بود که چون دیدم بیشتر سایتا نوشتن نسخه ی pc اش عرضه شد
من یه چند تا مغازه رفتم نداشتن میخواستم بدونم تو ایران اصلا اومده و این مغازه هایی که من رفتم ندارن و ممکنه مغازه های دیگه داشته باشن؟
یا اینکه نه هنوز نسخه ی pc تو ایران نیومده؟
آره انگار یک چیزیش هست!!!
الان یک مغازه توی مشهد هست که همه مشهدیا میشناسنش و همیشه بازی هارو بعد از 1 روز یا کم تر میاره ولی هنوز Spider man رو نیاورده
معلوم نیست قضیش چیه!!
چون بلک باکس هم این بازی رو فشرده نکرده! خیلی عجیبه کلا! شاید هنوز کرک درست حسابی نداره که هیچ کس نیاورده

هیچ قضیه ای نیست چون سری های قبلی خیلی ضعیف بودن بخاطر همین تو ایران (نکه 70و80 تومن بابت بازی پول میدن)کمتر میرن سراغش ولی خبر ندارن یه شاهکار از گیم پلی داده بیرون من هیچ بازی چنین باس هایی ندیم حالا کسایی که رفتن بازی رو میدونن یه غول داره که همه موشا میرن سمتش جایی که باهاش مبارزه میکنی 1000 تا موش دورو برشن من تا حالا جایی چنین چیزی ندیده بودم فقط داشتم به این صحنه با گرافیک بالاو پر جزئیاتش نگاه میکردم (مطمئنا باشید گیم پلی بازی هم بهترین گیم پلی اکشن تالان بوده بهتر از batman.pro.assassin)
در ضمن کرک هم تا سه روز اول ناقص بود که اسکید کرک فیکس رو قرار داد ..................

آره انگار یک چیزیش هست!!!
الان یک مغازه توی مشهد هست که همه مشهدیا میشناسنش و همیشه بازی هارو بعد از 1 روز یا کم تر میاره ولی هنوز Spider man رو نیاورده
معلوم نیست قضیش چیه!!
چون بلک باکس هم این بازی رو فشرده نکرده! خیلی عجیبه کلا! شاید هنوز کرک درست حسابی نداره که هیچ کس نیاورده

سلام دوباره
آره منم مشهدی هستم چند تا مغازه رفتم نسخه ی ایکس باکسشو داشتن ولی نسخه ی pc رو ندارن
خیلی دنبال این بازی هستم تریلرشو دیدم ثانیه شماری میکنم تا بازیش کنم
ممنون که جواب دادین

هیچ قضیه ای نیست چون سری های قبلی خیلی ضعیف بودن بخاطر همین تو ایران (نکه 70و80 تومن بابت بازی پول میدن)کمتر میرن سراغش ولی خبر ندارن یه شاهکار از گیم پلی داده بیرون من هیچ بازی چنین باس هایی ندیم حالا کسایی که رفتن بازی رو میدونن یه غول داره که همه موشا میرن سمتش جایی که باهاش مبارزه میکنی 1000 تا موش دورو برشن من تا حالا جایی چنین چیزی ندیده بودم فقط داشتم به این صحنه با گرافیک بالاو پر جزئیاتش نگاه میکردم (مطمئنا باشید گیم پلی بازی هم بهترین گیم پلی اکشن تالان بوده بهتر از batman.pro.assassin)
در ضمن کرک هم تا سه روز اول ناقص بود که اسکید کرک فیکس رو قرار داد ..................
داداش با عرض معذرت این یعنی شما نه Boss دیدی نه گرافیک! گیم پلی هم انصافا اصلا قابل مقایسه با شاهکار های این سبک مثل بتمن نیست. گیم پلی بتمن خیلی خیلی روون تر و جذاب تر و متنوع تر بود به طوری که باید مختو کار می انداختی. تعداد حرکات و انیمیشن های بتمن خیلی از این بیشتر بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or