The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man

73389993212904524595.jpg

• [*=center]
    [*=center]Activision

[*=center]
    [*=center]Beenox
    [*=center]Action
    [*=center]Release: AUG10, 2012 (US)
    [*=center] ESRB: T

ویدیوهای منتشر شده !
The Top 5 Reasons Playing as Stan Lee is Awesome - The Amazing Spider-Man

Video Review - The Amazing Spider-Man

Amazing Spider-Man hits PC August 10

تصاویری از بازی

خوب همانطور که می دانید باز ی چند هفته ای هست که برای نسخه های کنسولی منتشر شده و نمرات قابل قبولی را هم کسب کرده
چندی پیش شرکت اکتیویژن رسما اعلام کرد کرد که این بازی در تاریخ ۱۰ اگوست برای PC منتشر خواهد
بازی توسط استودیوی Beenox ساخته شده و توسط اکتیویژن منتشر خواهد شد بازی در شهر نیویورک اتفاق می افتند و در محله منهتن و دارای محیطی Open Word هست و شما می توانید ساعت ها در میان اسمان خراش های منتهن به گشت گذار و پرتاپ کردن تارو دستگیری مجرمان پردازید و دوباره خودرا به یک قهرمان ملی تبدیل کنید
از نکته های قابل توجه می توان به گرافیک خیره کننده و بی نظیر بازی در مقایسه با نسخه های قبلی پرداخت و همچنین شما در حرکتی جدید می توانند دردوربین را از دید داخل ماسک صورت کنترل کنید همچنین به گفته سازندگان اکثر نیروهای شخصیت را می توانیدارتقا دهید

وب سایت رسمی بازی
http://www.theamazingspidermangame.com/

آخرین ویرایش:
مرسی عالیه
من هنوز سراغ بازی نرفتم اونم فقط به خاطر اینکه نمیدونم گیم پلی بازی چطوریه !
اگر مثل بتمن باشه خیلی خوبه، یک شهر بزرگ با کلی سوراخ سنبه و ماموریت های اصلی و جانبی و متنوع !!
کسی از گیم پلی اطلاعاتی داره لطف کنه ممنون میشم

بازی هایی که براساس فیلم ها میسازن..زیاد جالب در نمیاد اکثرشون

ولی این یکی نسبت به اونا قشنگ بود..

---------- نوشته در 05:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:10 PM ارسال شده بود ----------

مرسی عالیه
من هنوز سراغ بازی نرفتم اونم فقط به خاطر اینکه نمیدونم گیم پلی بازی چطوریه !
اگر مثل بتمن باشه خیلی خوبه، یک شهر بزرگ با کلی سوراخ سنبه و ماموریت های اصلی و جانبی و متنوع !!
کسی از گیم پلی اطلاعاتی داره لطف کنه ممنون میشم
تاجایی که میدونم..فکر کنم همینطور باشه بازی دارای محیط ow که مامورت های مختلف توش انجام میدن..
البته این رو شنیدم خودم تجربش نکردم:d

بازی رو از دستش ندید من روی 360 امتحانش کردم بهترین اسپایدر منی بود که بازی کردم یه جورایی میشه اسم "شاهکار" رو روی این عنوان گذاشت.

والله رو ایکس باکس که بازی کردم اصلا چیز خاصی ندیدم.تکراری مثه بقیه اسپایدرمن ها!
فکر میکنم بهترین نسخه بازی همون اسپایدرمن 3 بود.
البته این نظر منه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or