Mini3oy WikiVB سابق کاربر سایت Jan 4, 2012 #92 دوستان من همون اولا تو اون خونه بزرگه گیر کردم اونجایی که میری اون شیشه هه رو پرت میکنی اهرم میره پایین چرخدنده میشکنه میاد زیرم میکنه . چیکارش کنم ؟ باگه ؟ آخه هیچی به ذهنم نمیرسه لطفا کمک کنید . ممنون
دوستان من همون اولا تو اون خونه بزرگه گیر کردم اونجایی که میری اون شیشه هه رو پرت میکنی اهرم میره پایین چرخدنده میشکنه میاد زیرم میکنه . چیکارش کنم ؟ باگه ؟ آخه هیچی به ذهنم نمیرسه لطفا کمک کنید . ممنون
Mini3oy WikiVB سابق کاربر سایت Jan 5, 2012 #93 دوستان ممنون بابت اینکه راهنمایی نکردید :d . خودم تمومش کردم
test84 کاربر سایت Mar 18, 2012 #94 سلام یه سوال از مولتی بازی دارم، مولتی پلیر بازی به صورت آفلاین هستش یا آنلاین؟ ممنون.
M mohseni-kabir کاربر سایت Mar 18, 2012 #95 نوشته شده توسط test84: سلامیه سوال از مولتی بازی دارم، مولتی پلیر بازی به صورت آفلاین هستش یا آنلاین؟ ممنون. بیشتر... آنلاينش رو نمي دونم ولي آفلاين دارهقسمت اصليش رو نمي توني دو نفره بري
نوشته شده توسط test84: سلامیه سوال از مولتی بازی دارم، مولتی پلیر بازی به صورت آفلاین هستش یا آنلاین؟ ممنون. بیشتر... آنلاينش رو نمي دونم ولي آفلاين دارهقسمت اصليش رو نمي توني دو نفره بري