The Adventures of Tintin: The Game | XBOX 360 - KINECT

من یه جا گیر کردم :

تو چپتر بیستم ، بعد از اینکه اون کاپیتانه را شکست میدیم یه کشتی بهمون نشون میده هر کاری میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته . یعنی هر چی روی بادبان ها و جاهای دیگه کشتی کلیک میکنم هی چی نمیشه .
کسی میدونه باید چی کار کرد ؟

من یه جا گیر کردم :

تو چپتر بیستم ، بعد از اینکه اون کاپیتانه را شکست میدیم یه کشتی بهمون نشون میده هر کاری میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته . یعنی هر چی روی بادبان ها و جاهای دیگه کشتی کلیک میکنم هی چی نمیشه .
کسی میدونه باید چی کار کرد ؟

يادم نيستن
ولي هر كدوم رو بايد جهت خاصي ببري
يه كم تكون بده درست مي شه ديگه!

من در مورد گرافیکش حرف زدم در مورد خود بازیش نظری ندادم! ولی حالا میگم: نه بده نه خوب.این تیپ بازیا بیشتر به درد آیپد و آیفون میخورن تا کنسول.برای آیپد و آیفونم عرضه شده و فکر میکنم بازیش همین باشه.حجمش 800 مگابایته.

بالاخره موفق شدم بازی را تمام کنم .
حدوده 4.30 ساعت طول کشید تا بازی تمام شه .
بازی خیلی کارتونی و مفرح بود ، یه جورایی آدم جلوی دیگران خجالت میکشید بشینه یه همچین چیزی بازی کنه ولی خوب در بین این همه بازی خشن یه همچین چیزی هم میچسبه .

من تاحالا از این تیپ بازیا انجام ندادم.
ولی وقتی عکسای بازیو دیدم و تظر بچه ها رو خوندم به نظرم بازی جالبی اومد منم باید انجامش بدم.:d
وقتی هم بشه 5 ،6 ساعته تمومش کرد دیگه واسه من که زیاد وقت بازی ندارم عالیه.>:d

فقط بخون!

سلام به همگی دوستان.
فیلم تن تن اومده. البته هنوز پخش نشده.
من یه تریلر امروز ازش دیدم. خیلی خیلی قشنگ بود. از اول تا آخرش به این شکل بودم!:-o
حجمش 72 مگابایت بود که من کردمش 63.
این لینک رو که گذاشتم دانلود کنید. بعد از این که دانلود کردید می بینید که چه چیزی دانلود کردید.(آپلودش کردم)
لینک بزودی....(در حال آپلود می باشد)
تو فقط برو با دوبلش حال کن!

همون طور که قول داده بودم می خواستم تریلر رو آپلود کنم که به زبون فارسی بود. اما نتونستم. ولی برای این که ببینید لینک دانلود به زبون خارجیش رو می زارم. ولی فارسیش خیلی با حال و خنده داره بود. به هر حال :
دانلود تریلر

این هم یکی دیگه :
http://gamehub.ir/pcshop/?p=767[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دانلود[/FONT]

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or