ارسال پاسخ

خب یه چندخطی در مورد این بتا بنویسم.

همین اولش بگم اینقدر تجربم بد بود که هیچ انگیزه ای برای نوشتن ندارم.

از تمام آنلاین بودن بازی بگم و اینکه ما هم تحریمیم ، چقدر هم این آنلاین بودنش اذیت میکرد.

از طول کشیدن لودینگ ریس ها به دلیل اتصال به سرورها ، تا دیسکانکت شدن پشت به پشت ، کاملا تجربه مزخرفی بود از این لحاظ.

البته هدف این بتا همین استرس تست سرورها بود که فقط امیدوارم نتایج و آمارهای خوبی گرفته باشن و سرورها رو برای انتشار نهایی آماده کنن.

خود بازی هم به هیچ وجه بهینه نبود و نهایتا 30 فریم اونهم به زور میتونستم بگیرم ، با بالا پایین کردن تنظیمات هم باز تفاوت آنچنانی نمیکرد.

البته خب بهینه کردن و... میره برای اواخر مراحل توسعه بازی و شاید خیلی برای الان مهم نباشه.

در مورد گرافیک اینکه اصلا در حد سری هورایزن نیست که خب از قبل مشخص بود ولی حتی نمیتونه در حد Crew موتورفست یا حتی NFS باشه.

صداگذاری بدی نبود ولی باز هم خیلی جای کار داشت.

در مورد فیزیک و درایوینگ مدل هم باز من اصلا برام جذاب نبود ، با گیم پد بازی کردم.

چیزی که تو پیش نمایش ها میگفتن و اینکه گیم پلی به سمت سیم کید و... هست رو من اصلا حس نکردم.

کلا هندلینگ داشت همین ، هیچ ویژگی خاصی که به یادم بمونه نداشت.

البته اینقدر وضعیت پرفورمنس و فریم دهی بد بود که نمیشد از رانندگی هم لذت برد ، شاید دلیلش این بوده.

در مورد وایب بازی ، ویژگیهای اجتماعی ، بخش پیشرفت و... هم خیلی سطحی بود برام.

پول درآوردن و خرید ماشین ها خیلی آسون بود که این رو اصلا دوست نداشتم.

خلاصه اینکه اگه این بیلد نزدیک ترین ورژن قابل بازی بوده باید بگم بازی حداقل 8-6 ماه دیگه پروسه توسعش باید طول بکشه ، حتی بیشتر.

جز اینکه بیلد قدیمی بوده و بازی نهایی  تقریبا آمادست و اینکه بخوان تو همین 4-3 ماه آینده منتشر کنن.

یا اینکه اصلا آماده نیست و طبق انتشارهای این چند سال اخیر بخوان یه دستی روش بکش و بطور ناقص منتشر کنن که بعدش اونطور که باید تکمیلش کنن.

به نظرم حیفه بعد این همه سال که صبر کردن و ذره ذره بازی رو ساختن بخوان با وضعیت بدی منتشرش کنن.

درسته خیلی طولانی شده پروسه ساخت ولی خب بازی کوچیکی هم نیست.

این هم اولین تجربه استودیو تو ساخت همچین بازی با چنین وسعتیه.

خلاصه که با تجربه پلی تست سوم من خیلی اعتمادم به استودیو که توان ساخت ادامه آبرومندی از مجموعه تست درایو رو داره واقعا کمتر شد.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or