(Test Drive Unlimited (PC بازی زیباتر از بازیnfs

932277_74064.jpg
متوجه شدم که بازی test drive وارد بازار شده این بازی که قرار بود زودتر از بازی need for speed carbonوارد بازار شود العان برای pc وارد بازار شده است دوستانی که نسخه این بازی تهیه کرده اند لطفا در مورد خوده بازی سیستم مورد نیاز بازی توضیح بدهند

از عکس های بازی این طور نشان داده می شود که شما میتوانید از موتور و ماشین استفاده کنید طراحی ماشین هم خیلی جذاب هست و خیلی به واقعیت نزدیک است
در سایتی خارجی خواندم که شما می توانید با مسابقه وبه دست آوردن پول می روید به خرید ماشین در نمایشگاه وسفارش دادن بعد از 2 دقیقه ماشین خود را تحویل میگرید
چیز جالب توجه دیگر طراحی چهره نقش اصلی بازی هست که شما می توانید آن را طراحی کنید

932277_20070301_thumb010.jpg

932277_20070301_thumb001.jpg

932277_20070301_thumb005.jpg

932277_20070301_thumb002.jpg

932277_20070301_thumb004.jpg

932277_20070301_thumb026.jpg

928101_20060510_thumb009.jpg

928101_20060510_thumb013.jpg

928101_20060510_thumb015.jpg

928101_20060510_thumb025.jpg

928101_20060510_thumb008.jpg

932277_20061101_thumb009.jpg

932277_20070301_thumb025.jpg

آخرین ویرایش:
دوست عزیز bazi khor.........:) ;) ;)
این ریدمی بازی هست:
=======================================================================

1. System Requirements

=======================================================================

OS (Operating System): Windows 2000/XP/Vista

CPU (Processor): Intel P4 @ 2.4Ghz or AMD Athlon 2800+

GPU (Video Cards): ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM. Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended

SPU (Sound Cards): DirectX 9.0-compatible Sound Card

System Memory (RAM): 512 MB (1 GB recommended)

HDD free space(Hard Disk): 8 GB

DVD drive: 8x minimum

DirectX: DirectX 9.0C (included)

Multiplayer: Internet (TCP/IP) play supported 128 Kbps DSL/Cable Broadband Internet connection required for online play

Input: Keyboard, Mouse
حالا خودت ببین میتونی اجراش کنی یا نه؟
الته این هم لیست کارتهایی که بازی ساپورتش نمیکنه:
Here is a non-exhaustive list of video cards that are not supported:

Nvidia GeForce 2Mط
Nvidia GeForce 2GTS
Nvidia GeForce 4MX
Nvidia GeForce FX 5200
Nvidia GeForce FX 5600
Nvidia GeForce FX 5700
Nvidia GeForce FX 5800
Nvidia GeForce FX 5900
Nvidia GeForce 6200

جناب carbon ..........;) ;) ;)
شما برای تیون کردن ماشین(که البته به صورت اتوماتیک صورت میگیره نه با نظر خودمون) کافیست تو نقشه بری سراغ ایکونی که علامت یه اچار هست برین.

با سلام.
واقعا وقتی بازیشو گرفتم فکر می کردم مثل بقیه بازیهای اتاری اشغاله!!!!!!!
ولی وقتی نصب کردم و اجراش کردم نظرم 180 درجه عوض شد!!!!!!
به نظرمن تمام بازیهای اتوموبیل رانی از جمله نید فور اپید رو میکنه تو جیبش!!!!!
بذارید از بازی براتون بگم:
بازی از گرافیک بسیار زیبایی برخوردار است.صفحه ها و کاراکتر ها خیلی خوب طراحی شده اند.ماشین ها با نهایت دقت طراحی شده اند.
کنترل بازی یکی از بهترین کنترل های بازیهای اتوموبیل رانی در تاریخ است!!!!!شاید شما بگید که نه کنترلش خوب نیست.ولی چون شما اوایل بازی با ماشین های سطح پایین کار کردید کنترل کمی سخت بوده.ولی وقتی یک ماشین قوی و جدید می خرید کنترل بسیار روان است.این یک نکته مثبت و طبیعی است.
صدای ماشینها کاملا طبیعی و تقریبا مانند ماشین های واقعی اند.
در حین مساقات موسیقی وجود ندارد!این نکته منفی بازی است.ولی شما میتوانید خودتان رادیو را تنظیم کنید.
مسابقات هم در سطح شهر بسیار زیاد اند و مانند نید فور اسپید چند نوع مسابقه وجود دارد.
همچنین شما برای پول در اوردن میتوانید مسافر کشی کنید!!!!!!!!
مسابقات به شدت ساده و اسان هستند.
در حین بازی باید مراقب پلیس باشید.برخورد با پلیس بسیار طبیعی و واقعی است.شما نباید تخلف بکنید.نباید سبقت غیر مجاز بگیرید.وگرنه با پلیس طرف هستید و جریمه می شوید.اگر هم پول نداشتید 25 ثانیه به زندان میروید!!!!!!!!:eek:

در ابتدای بازی 4 یا 5 ماشین به صورت مجانی به صورت انتخابی برای شما نشان داده می شود که باید یکی رو انتخاب کنید.
همچنین شما باید به بنگاه بروید و برای خود خانه و اپارتمان بخرید تا در ان استراحت کنید و ماشین خود را پارک کنید!!!

در این بازی مثل بازیهای دیگر مجبور نیستید بابت ماشینی الکی پول بدید!!!!
در سطح شهر نمایشگاه های ماشین هستند که هر کدام مخصوص مدل یک ماشین هخستند.مثلا نمایشگاه نیسان-فراری-جگوار-بنز-فورد-و............ که شما میتوانید وارد ان بشوید و تمامی ماشین ها که کلاس بندی شده اند را ببینید و سپس روی ان راست کلیک کنید و نمای خارجی و داخلی ماشین را از نزدیک ببینید-بوق ماشین را امتحان کنید-مدت زمان استارت ماشین را امتحان کنید-شیشه را بالا و پایین کنید!!!!-حتی میتوانید برای دیدن تمام خصوصیات ماشین مورد نظر مثل :فرمان-سرعت-قدرت-و........... به مدت 1 دقیقه و 50 ثانیه ماشین رو بردارید و اون رو به صورت مجانی تست کنید!!!ولی در کنار شما دختر خانومی به عنوان نگهبان نشسته است که حضورش الکی هست!!!!!!!:-"
شما میتوانید با ماشینی که مجانی تست میکنید بزنی به درخت-باهاش تصادف کنی و......... اونوقت نگاهی به نگهعبان میکنید و میبینید به شما میخنده:cheesygri :biggrin1: !!!!!!!!

شما حتی میتوانید در بازی رانندگی را هم برای افزایش مهارت خود در رانندگی هم امتحان کنید.وقتی فرمان رو در دست میگیرید احساس میکنید پشت ماشین نشستید.!!!!!!!
واقعا بازی عالی است.
این بازی خالی از هر گونه باگی بوده و اصلا اشکال گرافیکی ندارد.
این بازی امتیاز 7.5 را گرفته از گیم اسپات.
بنده به این شاهکار امتیاز:9.8 رو میدم.
حتما بازی رو بخرید که بهترین بازی اتوموبیل رانی هست...

سلام

من هرکاری میکنم نمیتونم مسابقه رو شروع کنم. وقتی که به نقطه ی مشخص شده میرم و Enter Race رو میزنم یه صفحه ی جدید باز میشه که توش Single Player یا Multiplayer رو انتخاب میکنی ... وقتی سینگل رو انتخاب میکنم و استارت رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و صفحه همینجوری میمونه

کسی میدونه مشکل از کجاس ؟

سلام

من هرکاری میکنم نمیتونم مسابقه رو شروع کنم. وقتی که به نقطه ی مشخص شده میرم و Enter Race رو میزنم یه صفحه ی جدید باز میشه که توش Single Player یا Multiplayer رو انتخاب میکنی ... وقتی سینگل رو انتخاب میکنم و استارت رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و صفحه همینجوری میمونه

کسی میدونه مشکل از کجاس ؟

بهزاد جان.میشه بیشتر توضیح بدی؟چه ماشینی داری؟اگه میشه بیشتر توضیح بده.من بازیو تموم کردم.یتونم کمکت کنم....

بهزاد جان.میشه بیشتر توضیح بدی؟چه ماشینی داری؟اگه میشه بیشتر توضیح بده.من بازیو تموم کردم.یتونم کمکت کنم....

همون اولین ماشینی که خریدم و اولین مسابقه
این عکسش :

http://xs.to/xs.php?h=xs414&d=07142&f=TestDriveUnlimited.JPG

توی این صفحه وقتی استارت رو میزنم دیگه همینجوری میمونه و هیچ اتفاقی نمیفته

من با این سیستم​
test drive اجرا کردم

cpu:1.7
vga:g-force 5200 128 mg
ram:512​
اما فریم روی 3 هست و نمیشه بازی کرد می خولستم ببینم برای بازی پچی هست که مثل ابلیویون بازی پیکسل 1 بشه؟؟؟؟؟
کارتهایی هم که زده​
not support که کارته منم تو لیسته به نظرم فقط یه تبلیغ برای نشون دادن گرافیک بازی

بازی خیلی گرافیک خفنی داره و اصلا با
nfs نمیشه مقایسه کرد

با سلام.
واقعا وقتی بازیشو گرفتم فکر می کردم مثل بقیه بازیهای اتاری اشغاله!!!!!!!
ولی وقتی نصب کردم و اجراش کردم نظرم 180 درجه عوض شد!!!!!!
به نظرمن تمام بازیهای اتوموبیل رانی از جمله نید فور اپید رو میکنه تو جیبش!!!!!
بذارید از بازی براتون بگم:
بازی از گرافیک بسیار زیبایی برخوردار است.صفحه ها و کاراکتر ها خیلی خوب طراحی شده اند.ماشین ها با نهایت دقت طراحی شده اند.
کنترل بازی یکی از بهترین کنترل های بازیهای اتوموبیل رانی در تاریخ است!!!!!شاید شما بگید که نه کنترلش خوب نیست.ولی چون شما اوایل بازی با ماشین های سطح پایین کار کردید کنترل کمی سخت بوده.ولی وقتی یک ماشین قوی و جدید می خرید کنترل بسیار روان است.این یک نکته مثبت و طبیعی است.
صدای ماشینها کاملا طبیعی و تقریبا مانند ماشین های واقعی اند.
در حین مساقات موسیقی وجود ندارد!این نکته منفی بازی است.ولی شما میتوانید خودتان رادیو را تنظیم کنید.
مسابقات هم در سطح شهر بسیار زیاد اند و مانند نید فور اسپید چند نوع مسابقه وجود دارد.
همچنین شما برای پول در اوردن میتوانید مسافر کشی کنید!!!!!!!!
مسابقات به شدت ساده و اسان هستند.
در حین بازی باید مراقب پلیس باشید.برخورد با پلیس بسیار طبیعی و واقعی است.شما نباید تخلف بکنید.نباید سبقت غیر مجاز بگیرید.وگرنه با پلیس طرف هستید و جریمه می شوید.اگر هم پول نداشتید 25 ثانیه به زندان میروید!!!!!!!!:eek:

در ابتدای بازی 4 یا 5 ماشین به صورت مجانی به صورت انتخابی برای شما نشان داده می شود که باید یکی رو انتخاب کنید.
همچنین شما باید به بنگاه بروید و برای خود خانه و اپارتمان بخرید تا در ان استراحت کنید و ماشین خود را پارک کنید!!!

در این بازی مثل بازیهای دیگر مجبور نیستید بابت ماشینی الکی پول بدید!!!!
در سطح شهر نمایشگاه های ماشین هستند که هر کدام مخصوص مدل یک ماشین هخستند.مثلا نمایشگاه نیسان-فراری-جگوار-بنز-فورد-و............ که شما میتوانید وارد ان بشوید و تمامی ماشین ها که کلاس بندی شده اند را ببینید و سپس روی ان راست کلیک کنید و نمای خارجی و داخلی ماشین را از نزدیک ببینید-بوق ماشین را امتحان کنید-مدت زمان استارت ماشین را امتحان کنید-شیشه را بالا و پایین کنید!!!!-حتی میتوانید برای دیدن تمام خصوصیات ماشین مورد نظر مثل :فرمان-سرعت-قدرت-و........... به مدت 1 دقیقه و 50 ثانیه ماشین رو بردارید و اون رو به صورت مجانی تست کنید!!!ولی در کنار شما دختر خانومی به عنوان نگهبان نشسته است که حضورش الکی هست!!!!!!!:-"
شما میتوانید با ماشینی که مجانی تست میکنید بزنی به درخت-باهاش تصادف کنی و......... اونوقت نگاهی به نگهعبان میکنید و میبینید به شما میخنده:cheesygri :biggrin1: !!!!!!!!

شما حتی میتوانید در بازی رانندگی را هم برای افزایش مهارت خود در رانندگی هم امتحان کنید.وقتی فرمان رو در دست میگیرید احساس میکنید پشت ماشین نشستید.!!!!!!!
واقعا بازی عالی است.
این بازی خالی از هر گونه باگی بوده و اصلا اشکال گرافیکی ندارد.
این بازی امتیاز 7.5 را گرفته از گیم اسپات.
بنده به این شاهکار امتیاز:9.8 رو میدم.
حتما بازی رو بخرید که بهترین بازی اتوموبیل رانی هست...

اینم من اضافه می کنم
میتونین تو بازی مثل gta فایل های mp3 بزارین تا از رادیو ماشینتون پخش بشه

با 6600gt 256 mb نتونستم رو 768*1024 رو گرافيك پايين روون اصلا نبود اما گرافيك اون واقعا از 360 رو بالا ترين حالت كمتر بود اما تصوير واضح تر بود تو pc البته anti 360 اش افتضاحه:(
در ضمن اين بازي يكي از طولاني ترين بازي هاي دنيا هستش يه شاهكار عالي با gameplay توپ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or