Test Drive Unlimited 2 - Xbox 360

کم کم داره ازش خوشم میاد، مخصوصاً وقتی که توی گل و خاک رانندگی میکنم خیلی فاز میده :دی الآن رسیدم به کلاس A7 ـش (یعنی تموم شد) دیگه دارم میرم تو A6 که بعدش برم هاوایی، ولی هنوز نمایندگی نیسان رو پیدا نکردم :دی :((

سلام بربچ
دوستان چطوری میشه بخش تیونگ خودرو های المانی رو ازاد یا به عبارته دیگه پیدا کرد کسایی که پیدا کردن یه توضیح بدن میخوام یک ابر اس ال ار بسازم:d:d:d:d

عجب بازی مزخرفی هستش.گرافیک بازی که اصلا قابل قبول نیست.هندلینگ ماشین ها هم که افتضاحه.به نظر من این بازی اصلا ارزش همون 2 تومن هم نداره.

کاملاً موافقم. گرافیکش که هیچی برای گفتن نداره. هندلینگ ماشین ها علاوه بر اینکه افتضاحه رانندگی هم هیچ جذابتی نداره. من فکر میکردم اوایل بازی برام اینجوریه و زود دارم قضاوت میکنم. با اکراه ادامه دادم تا شاید برام جذابیتی پیدا کنه اما هرچی گذشت بدتر و بدتر شد :|

کسی تا حالا تونسته همه ماشین ها رو آزاد کنه ؟؟
مثلا:
Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro
Bugatti Veyron 16.4 Super Sport
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Sang Bleu
Ferrari FXX "Evoluzione"
Ferrari 458 Italia
و .....
:-/:-/:-/:-/:-/

یکی از افتضاح ترین بازی های ماشینه......)x
گرافیک که در حد بازی های سال 2006.....:(
2 تا موج رادیو گذاشته که جالبه وقتی مثلا به مسابقه بعدی میری رادیو پاس میشه و مرحله بعدی از ادامه اون میره....یعنی مجبوری آهنگ رو گوش کنی......=((
دوربین بازی توی حالت سوم شخص خیلی مسخره است....دوربین تکون نمیخوره مثلا وقتی ترمز میکنی ماشین به دوربین نزدیک شه و وقتی سرعت زیاد میشه کم کم دوربین از ماشین دور بشه....~x(
مسابقات کسل کننده و خیلی راحت....(میشه وسط مسابقه چند دقیقه ای هم خوابید):sleeping:
برای هر تورنومنت باید یه ماشین خاص بخری و کمبود پول و گاراژ هم باعث دلزدگی از بازی میشه....:wallbash:

و کلی چیز دیگه که حالمو از بازی بهم زد........:-&

این چی بود آخه.....[-(

در حد 1 ساعت بازی کردم اون افتضاحی که دوستان میگفتن نبود البته بعضی از دوستان فعلا تنها مشکل من با بازی هندلینگش هست خیلی اذیت میکنه که اینم مطمئنم بعد از مقدار زیادی بازی کردن عادت میکنم ولی در کل از بازی خوشم اومده و به نظر میتونه خیلی جالب و سرگرم کننده باشه . برای من که اصلا انتظار زیادی نداشتم از بازی خیلی خوبه

دوستان من یه مشکلی دارم :
من این بازی رو به راحتی از روی دیسک اجرا میکنم. ولی وقتی روی فلش نصب میکنم و بازی رو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه. کسی هست بدونه علتش چی هست؟
دستگاهم ارکید هست که ال تی پلاس هم داره.

با تشکر

دوستان من یه مشکلی دارم :
من این بازی رو به راحتی از روی دیسک اجرا میکنم. ولی وقتی روی فلش نصب میکنم و بازی رو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه. کسی هست بدونه علتش چی هست؟
دستگاهم ارکید هست که ال تی پلاس هم داره.

با تشکر

دوست عزیز این بازی متاسفانه از روی فلش اجرا نمیشه خود سازنده های بازی اینو داخل سایت رسمی بازی گفتند به زودی هم گفتن یه پچ میاد که این مشکل رو حل کنه موقتا شما یا از روی همون دیسک بازی کنید با اگر میتونید هارد تهیه کنید .در ضمن اگر دسترسی به لایو دارید یه آپدیت واسه بازی اومده اونو حتما بگیرید چون قبلا بازی یه باگی داشت که بعد یه مدت بازی کردن سیو ها میپرید که با این آپدیت مشکل سیوها حل شده

It has been discovered that in the current build, installing the game to a thumb drive can cause issues. We have a fix built into a future client patch, but for now, we recommend that players avoid installing the game to a USB mass storage device.

• Like
Reactions: Squall*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or