Test Drive Unlimited 2 | PC

test_drive_ul_2_icon.jpg

شماره دوم این بازی جذاب هم تو راهه این بازی در یک جزیره به اسم Ibiza میباشد و از نظر وسعت 2 برابر نقشه شماره 1 این بازی خواهد بود

ایندفعه به بازی ماشین های SUV ( شاسی بلند ) نیز اضافه شده اند . بازی دارای یک حالت Co Op جدید است . نفر اول در این حالت وظیفه ی رانندگی را بر عهده دارد و نفر دوم میتواند در بازی به عنوان نقشه خوان حضور داشته باشد . همچنین بازی دارای چرخه شبانه روزی نیز خواهد بود .

همچنین Eden Studios اعلام کرده است که قابلیت Damage را نیز در این بازی به خوبی نشان خواهد داد . این بازی برای پلتفرم های PC - PS3 - Xbox360 عرضه خواهد شد . هنوز زمان عرضه ی این بازی مشخص نشده است .

Look at Screenshots click here

آخرین ویرایش:
یادش بخیر زمانی که NFS با دو نسخه فاجعه وارش یعنی UnderCover & ProStreet حسابی گند زده بود ، نسخه یک این بازی حسابی برامون رو PC دلگرم کننده بود و سرگرممون میکرد.
من که بی صبرانه منتظر نسخه دوم هستم و امیدوارم زودتر بیاد. :x

این بازی آخرشه
من دیوونه ی شماره ی قبلیش بودم ! انقدر اون موقع دوسش داشتم که می خواسم برم اورجینال بخرمش!
یه فرمون logitach هم برا همین بازی اون موقع خریدم . خلاصه واقعا" منتظرشم و اگه مثل قبلی باشه نسخه ی اصلیش رو برای pc می گیرم

گرافیک بازی که خیلی بالا هست .
جاده ها هم خیلی زیبا روش کار کردند علاوه بر این شب هم به بازی اضافه شده که جذابیت بازی را دو چندان می کنه
شماره یکش هم برای خودش قولی بود کلی باهاش حال کردیم

من اين بازيو تموم كردم(قسمت اولش)..دوستاني كه با بازي آشنايي دارن ميدونن تموم كردنش يعني چي...يكسال ونيم طول كشيد.يكي از ايتمهاش بايد تمام مسيرها رو ميرفتي ..تمام مسيرها!!واسه پول در اوردن و خريد ماشين...مسابقه دور جزيره رو بالاي 20 مرتبه رفتم....45 دقيقه طول ميكشيد اونم با فراري انزو...فقط واسه 1000.000دلار.
منتظر اين بازي جذاب(خدا كنه) هستيم شديد.

آخرین ویرایش:
من اين بازيو تموم كردم(قسمت اولش)..دوستاني كه با بازي آشنايي دارن ميدونن تموم كردنش يعني چي...يكسال ونيم طول كشيد.يكي از ايتمهاش بايد تمام مسيرها رو ميرفتي ..تمام مسيرها!!واسه پول در اوردن و خريد ماشين...مسابقه دور جزيره رو بالاي 20 مرتبه رفتم....45 دقيقه طول ميكشيد اونم با فراري انزو...فقط واسه 1000.000دلار.
منتظر اين بازي جذاب(خدا كنه) هستيم شديد.

آره خداییش ، کچل شدیم تا همه ماشینها و خانه ها رو خریدیم :)) اون مسابقه آخریه هم داستانی بود واسه خودش من که با یه لامبورگینی مورسیه لاگو فول تیونینگ رفتم تا آخرش :d

یک چیزی که تو شماره قبلی خیلی عجیب بود مثلا باید 40 دقیقه رانندگی می کردی و تا اول می شدی
ولی نمی دونم بازی چه طوری بود که تو این 40 دقیقه رانندگی خسته نمی شدیم شاید بخاطر مناظر چشم نواز بازی بود
البته چیزی که تو این بازی واقعی بود خوب رانندگی کردن بود مثلا اگر جلو می افتادی از حریف و ماشین خوب کنترل می کردی راحت اول میشدی نه بر خلاف بازی های جدیدیکه 400 kmهم گاز میدی باز به یارو نمیرسی :d

قيمت ماشينا تو قسمت اول اصلا واقعي نبود مثلا فراري بالاي 1000.000 دلار ..فك كنم گرونترينش سالين بود بالاي 10.000.000دلار!!!..اصلا با واقعيت جور نبود الان تو بازار فك نكنم ماشيناي توپ مثل پورشه يا لامبورگني بيشتراز 300 هزار دلار باشه.تو قسمت دوم اميدوارم اينو درستش كنن.
ضمنا پورشه و BMWهم نداشت!

قيمت ماشينا تو قسمت اول اصلا واقعي نبود مثلا فراري بالاي 1000.000 دلار ..فك كنم گرونترينش سالين بود بالاي 10.000.000دلار!!!..اصلا با واقعيت جور نبود الان تو بازار فك نكنم ماشيناي توپ مثل پورشه يا لامبورگني بيشتراز 300 هزار دلار باشه.تو قسمت دوم اميدوارم اينو درستش كنن.
ضمنا پورشه و BMWهم نداشت!

دوست عزیز در رابطه با قیمت که من دقیقا قیمتهای بازی رو به خاطر ندارم اما ماشینهای خیلی گرون قیمت هم وجود دارند مثل مایباخ اکسلرو یا لامبورگینی ریونتون یا بوگاتی وایرون و یا در همین بازی فراری انزو که اون زمان ۱ میلیون دلار بود و فکر میکنم الان شده ۷۰۰ هزار دلار. ;)

راستی نمیدونم چرا بعضی بازیها با بعضی ماشینها مشکل دارن ؟!؟! :-/ مثلا NFS با Ferrari مشکل داره و TestDrive با BMW & Porsche ! /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or