Test Drive Unlimited 2 | PC

test_drive_ul_2_icon.jpg

شماره دوم این بازی جذاب هم تو راهه این بازی در یک جزیره به اسم Ibiza میباشد و از نظر وسعت 2 برابر نقشه شماره 1 این بازی خواهد بود

ایندفعه به بازی ماشین های SUV ( شاسی بلند ) نیز اضافه شده اند . بازی دارای یک حالت Co Op جدید است . نفر اول در این حالت وظیفه ی رانندگی را بر عهده دارد و نفر دوم میتواند در بازی به عنوان نقشه خوان حضور داشته باشد . همچنین بازی دارای چرخه شبانه روزی نیز خواهد بود .

همچنین Eden Studios اعلام کرده است که قابلیت Damage را نیز در این بازی به خوبی نشان خواهد داد . این بازی برای پلتفرم های PC - PS3 - Xbox360 عرضه خواهد شد . هنوز زمان عرضه ی این بازی مشخص نشده است .

Look at Screenshots click here

آخرین ویرایش:
وای خدا من عاشق این بازی هستم ، مخصوصا تو Unlimited که ترکوند ؛ ببین نسخه ۲ دیگه چی میشه :cheesygri

آقا این بازی ۲ تاپیک داره ، خواهشا مدیران عزیز یکی رو با عنوان تاپیک اصلی بگن که تو اون بحث صورت بگیره.

از نظر وسعت 2 برابر نقشه شماره 1 این بازی خواهد بود

ایندفعه به بازی ماشین های SUV ( شاسی بلند ) نیز اضافه شده اند . همچنین بازی دارای چرخه شبانه روزی نیز خواهد بود .

این تیکه هارو حال کردم .
آقا این بازی ۲ تاپیک داره ، خواهشا مدیران عزیز یکی رو با عنوان تاپیک اصلی بگن که تو اون بحث صورت بگیره.
ممنون میشم این کار را بکنید .

وای من تا زمانی که این بازی بیاد فکر کنم ۱۰ بار مردم و زنده شدم :cheesygri امسال چه سالی بشه :
اول که MAFIA2 و Stronghold 3 حالا هم که Test Drive Unlimited 2 ! چه شود. :p

میگن زمان عرضه بازی Q3 2010 هست ، اگه اینجوری باشه که چیزی نمونده ! کسی اطلاعی داره ؟

turn right , turn left :laughing:

آره ، یه چیزی تو همین مایه ها ! ;)
واقعا وقتی تو حالت Live View با موس Zoom میکرم ، آرزو داشتم یک همچین سیستمی رو تو تهران تجربه کنم. :cheesygri
فکر کن ، اینجوری همیشه ۱۰۰٪ آگاهانه رانندگی میکردیم و دیگه گیر ترافیک و از اون مهمتر بروبکس گشت بسیجی و گشت نسبت نمی افتادیم! :p

دیدم تاپیک خوابیده گفتم بیارم بالا
در حالی که بازی های اتومبیل رانی امسال حسابی بازار قیضه کردند بازی های مثل گرنتوریسمو 5 و نیدفوراسپید هات پورسیت اتاری اعلا م کرده که از بازی را در تاریخ 8 فوریه یعنی 2 بهمن منتشر می کنه

انصافا گرافیک بازی خیلی بالاست
test-drive-unlimited-2-20100615075213911.jpg

test-drive-unlimited-2-20100615075321830.jpg

test-drive-unlimited-2-20100615075329674.jpg
Details for Test Drive Unlimited 2

بازی دارای مراحل شب هم هست

آخرین ویرایش:
من همیشه یه پای ثابت عناوین آتاری هستم ، این عنوان هم همینطور مطمئنم با وضعیت امتیازات GT5 این بازی بهترین ریسینگ سال میشه ، تریلر جدیدش رو میتونید از این لینک دانلود کنید.
در کل این بازی فقط رانندگی نیست ، بلکه میتونید توش کارهای سرگرمی مانند هم انجام بدید و به نظر من طراحی جاده هاش و ماشین هاش خیلی بهتر از سایر بازی های ریسینگ انجام شده. بی صبرانه منتظرشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or