شایعه TES V: Skyrim در سایت Bethesda برای Xbox One و PS4 لیست شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
skyrim.jpg

اینطور که به نظر می رسد قرار است بازی The Elder Scrolls V: Skyrim برای دو کنسول Xbox One و PS4 نیز عرضه شود.
اخیرا در سایت رسمی Bethesda نام این دو کنسول جدید همراه پلتفرم های قبلی یعنی PC, PS3 و Xbox 360 مشاهده شده است. ممکن است این یک خطاء باشد یا شاید هم رونمایی زودتر از موعد مقرر!
اسکرین شات تهیه شده:

علاوه بر این موضوع، گزارش شده است که شرکت Bethesda ایمیل هایی را اخیرا به افراد مختلف ارسال کرده است و در آنها از یک چیز هیجان انگیز در تاریخ 12 ژانویه خبر داده شده. سایت های مختلف تصاویری را از این ایمیل ها تهیه کرده اند.

اعضای اصلی از تیم سازندگان Bethesda نیز اعلام شده بود که بر روی یک پروژه جدید (معرفی نشده) در حال کار هستند. عرضه Skyrim برای کنسول های نسل بعد غیر ممکن نیست. این بازی هنوز بر روی PC از فروش خوبی برخوردار است و بهترین عملکرد را هم بر روی این پلتفرم داشته است. حتی Square Enix نیز قرار است TR را به نسل بعد بیاورد. شما چه فکر می کنید؟
VG247
-----------
آپدیت:
این موضوع یک باگ گزارش شده است!

آخرین ویرایش:
@ soorena
دوست عزیز امیدوارم بد برداشت نکرده باشی. من از مسخره کردن افراد خوشم نمیاد اما وقتی یک بازی رو چنین زیر سوال میبرید و قه قهه می زنید خوب آدم یه جوری جواب میده دیگه :d
پاسخ من به این خاطر بود که شما ارزش چنین بازی رو مسلما بی اطلاع هستید که چنین حرف میزنید. یه مثال جالب: سه سال بعد یه قابلیت میاد که دیسک های PS3 توی PS4 قابل اجرا باشه (بدون Cloud و Stream ...) بعد شما میای بگی کی میاد TLOUS یا GTA V سه سال پیش رو بازی کنه با این شکلک (:))) وقتی ما God of War 10 رو داریم ؟ مسلما نه. اسکایریم هم چیزی کم نداره و میتونه یه بازی ارزشمند برای کنسول های نسل بعد باشه.
Witcher 3 به شخصه ایمان دارم که بهترین بازی سال بعد برای من خواهد بود (اگر سیستم امان بده :d) اما هیبت و ارزش اسکایریم چیزی نیستش که با گذر دو سال از بین بره! همونطور که مردم انقدر به Morrowind علاقه دارند و دارند کلی زحمت می کشند تا کل اون رو توی محیط اسکایریم بازسازی کنند

@ soorena
دوست عزیز امیدوارم بد برداشت نکرده باشی. من از مسخره کردن افراد خوشم نمیاد اما وقتی یک بازی رو چنین زیر سوال میبرید و قه قهه می زنید خوب آدم یه جوری جواب میده دیگه :d
پاسخ من به این خاطر بود که شما ارزش چنین بازی رو مسلما بی اطلاع هستید که چنین حرف میزنید. یه مثال جالب: سه سال بعد یه قابلیت میاد که دیسک های PS3 توی PS4 قابل اجرا باشه (بدون Cloud و Stream ...) بعد شما میای بگی کی میاد TLOUS یا GTA V سه سال پیش رو بازی کنه با این شکلک (:))) وقتی ما God of War 10 رو داریم ؟ مسلما نه. اسکایریم هم چیزی کم نداره و میتونه یه بازی ارزشمند برای کنسول های نسل بعد باشه.
Witcher 3 به شخصه ایمان دارم که بهترین بازی سال بعد برای من خواهد بود (اگر سیستم امان بده :d) اما هیبت و ارزش اسکایریم چیزی نیستش که با گذر دو سال از بین بره! همونطور که مردم انقدر به Morrowind علاقه دارند و دارند کلی زحمت می کشند تا کل اون رو توی محیط اسکایریم بازسازی کنند

چیزی که من گفتم فقط نظر شخصی بود حالا هم که گویا این خبر شایعه ای بیش نبوده
البته یکم زیاده روی کردم چون از اسکاریم خوشم نمیاد:d
همون زمان که همه داشتن اسکاریم بازی میکردن من ترجیه میدادم ویچر 2 بازی کنم به عنوان یه بازی نقش افرینی
در مرود این قضیه کلود و اینهایی که گفتی به نظرم این اتفاق نمیافته چون تا وقتی که این سیستم ابری هست چه نیازی به اجرای دیسک و این برنامه ها داره البته میدونم مثال زدی ولی مثالت تبدیل به واقعیت نخواهد شد:d

آقا دنیا به عظمت اسکایریم سجده کرد و رفت، راجب چی بحث میکینید آخه؟ خود Witcher 3 داره زور میزنه الگو برداری کنه از skyrim . حالا خبر که تکذیب شد ولی اگه درست هم میبود من آرزو داشتم در کنار ویچر 3 ، اسکایریم رو هم با کیفیت گرافیکی بالاتر مجددا تجربه کنم.
اون تاریخه فونتش خیلی به Fallout میزنه ها، خدا کنه یه خبری بشه، بیان بگن داریم میسازیمش هم واسم کافیه.

آقا دنیا به عظمت اسکایریم سجده کرد و رفت، راجب چی بحث میکینید آخه؟ خود Witcher 3 داره زور میزنه الگو برداری کنه از skyrim . حالا خبر که تکذیب شد ولی اگه درست هم میبود من آرزو داشتم در کنار ویچر 3 ، اسکایریم رو هم با کیفیت گرافیکی بالاتر مجددا تجربه کنم.
اون تاریخه فونتش خیلی به Fallout میزنه ها، خدا کنه یه خبری بشه، بیان بگن داریم میسازیمش هم واسم کافیه.
جالبه که تو تک تک مصاحبه های بچه های CDPR یه اسمی از اسکایریم بوده (به غیر از یکیش که اسم Fallout رو آوردن :دی ) مثلاً تو این مصاحبه خواستن در مورد دشمن ها (!!) تو بازی بگن هم از اسکایریم گفتن :
Like Skyrim, the enemies have static difficulties, and there's a variety of enemies with their various degrees of difficulties. The more you progress the harder enemies you find
کلاً انگار ویچر یه بازی ناشناخته است و این اولین شماره اشه که داره میاد :)) :دی یه جاهایی (در حد 1-2 بار) هم زبون درازی کردن که خب ما ندید میگیریم بره :دی
البته بگما CDPR فوق العاده استودیو قابل احترامی و کسی بخواد بشون بی احترامی کنه جفت پا رو باید اومد :| :دی 2 تا بازی خـــــــیلی خوب ساختن به نظر میرسه 2 تا بازی خیلی خیلی خوب هم دارن میسازن :love: :دی از معدود تیم های بازی سازی غیر دزد نیز میباشند :دی ولی خب خودشون میدونن جایگاه کی کجاست :دی

من برات تاییدش میکنم ، در حال ساخته :دی

پ.ن: در مورد Skyrim نسل بعدی ، اگه الآن بیاد به شخصه نمیخرمش و اصلاً چیز خاصی نداره برام که بخوام برم سمتش !! اگه یه بازی کراس جن بود یا یه بازی مثل TR بود که تازگی ها اومده بود باز یه چیزی ، ولی بازی که نه خیلی وقته که اومده ، نه همین تازگی ها اومده نسخه ی نسل 8ــیش خیلی جذابیتی نداره :-" حالا مثلاً TES IV قرار باشه بیاد آره من شیرجه میزنم برا خریدش :دی

تمام این اگه و بیاد و این ها در شرایطی بود که میدانیم قرار نیست بیاد ، کلی گفتم :دی
چقدر حرف رایگان زدم ... :| 8-|

آخرین ویرایش:
امین اگه fallout 4 معرفی بشه، اگه تمام سایت از تو چلو کباب بخوان من یکی خودم بهت چلو کباب میدم:d، فقط تاییدش کنن با زبون خودشون:d.
راجب اسکایریمم من بازم میخرمش:d، ولی قبول دارم، اگه oblivion رو اینکارو کنن واسش خیلی خیلی بهتره.
CDPR هم به قول خودت یکی از بهترین و با استعداد ترین هاست و شکی درش نیست، ولی بازم به قول خودت(حرفتو باید طلا گرفت;) ) هر کسی جایگاهی داره و حضرت bethesda هم که دیگه...:d.

خب راست میگه دیگه بنده خدا. اصلا خود بازی ها رو کار نداشته باشیم واقعا چه دلیلی وجود داره آدم برا کنسول نسل بعدی Witcher 3 که از پایه بر مبنای نسل هشتم ساخته شده رو ول کنه بیاد اسکایریم نسل هفتمی که 2 سال قبل اومده رو با 4 تا تکسچر بیشتر و رزولوشن بالاتر بازی کنه؟ اگه میخوای بازی نسل قبلی بازی کنی پس اصلا چه کاریه کنسول نسل بعدی بخری؟

جوابی هم که الان قراره بگیرم رو هم خودم میگم که زحمت دوستان کم بشه: " نه اون اسکایریمه خُ ! "
هنوز یادمون نرفته فرت و فرت کالکشن GOW عرضه میکردن بعد هرکی جیکش در میومد میگفتید: "مگه تفنگ گذاشتن زیر گلوت که بازی کنی"!

اقا خداییش وقتی یه بازیو انجام ندادید در موردش اظهار نظر نکنید

طرف میاد میگه ( تا وقتی ویتچر هست کی طرف اسکایریم میره ؟ ) !!! :| :| :|

بازی با اینهمه عظمت که از نظر iGN بهترین بازی کل نسل میشه اصلا نباید با کل سری ویتچر ( رو هم ) مقایسه بشه
اسکایریم بازییه که تا بحال ۲۰ میلیون نسخه فروخته و هنوز هم بعد ۲ سال داره میفروشه

من خودم اسکایریم تنها بازیم بوده که روی 360 اوریجش رو خریدم و تمامی DLC هاشو هم خریدم

این حرفاتون از ارزش اسکایریم چیزی کم نمیکنه

آخرین ویرایش:
من باهاش زندگی کردم تو پی اس 3 و با دی ال سی هاش !!
ولی بجای پورت این بازی بنظرم بازی جدید فالوت رو برای نسل جدید درست کنن تا حال کنیم !!
نمیدونم چرا همیشه از فالوت بیشتر از سری الدر اسکرول دوست داشتم !!

اقا خداییش وقتی یه بازیو انجام ندادید در موردش اظهار نظر نکنید

طرف میاد میگه ( تا وقتی ویتچر هست کی طرف اسکایریم میره ؟ ) !!! :| :| :|

بازی با اینهمه عظمت که از نظر iGN بهترین بازی کل نسل میشه اصلا نباید با کل سری ویتچر ( رو هم ) مقایسه بشه
اسکایریم بازییه که تا بحال ۱۲۰ میلیون نسخه فروخته و هنوز هم بعد ۲ سال داره میفروشه

من خودم اسکایریم تنها بازیم بوده که روی 360 اوریجش رو خریدم و تمامی DLC هاشو هم خریدم

این حرفاتون از ارزش اسکایریم چیزی کم نمیکنه
کل سری COD رو هم دیگه 120 میلیون نسخه نفروختن، بعد اسکایریم 120 میلیون بفروشه؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or