شایعه TES V: Skyrim در سایت Bethesda برای Xbox One و PS4 لیست شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
skyrim.jpg

اینطور که به نظر می رسد قرار است بازی The Elder Scrolls V: Skyrim برای دو کنسول Xbox One و PS4 نیز عرضه شود.
اخیرا در سایت رسمی Bethesda نام این دو کنسول جدید همراه پلتفرم های قبلی یعنی PC, PS3 و Xbox 360 مشاهده شده است. ممکن است این یک خطاء باشد یا شاید هم رونمایی زودتر از موعد مقرر!
اسکرین شات تهیه شده:

علاوه بر این موضوع، گزارش شده است که شرکت Bethesda ایمیل هایی را اخیرا به افراد مختلف ارسال کرده است و در آنها از یک چیز هیجان انگیز در تاریخ 12 ژانویه خبر داده شده. سایت های مختلف تصاویری را از این ایمیل ها تهیه کرده اند.

اعضای اصلی از تیم سازندگان Bethesda نیز اعلام شده بود که بر روی یک پروژه جدید (معرفی نشده) در حال کار هستند. عرضه Skyrim برای کنسول های نسل بعد غیر ممکن نیست. این بازی هنوز بر روی PC از فروش خوبی برخوردار است و بهترین عملکرد را هم بر روی این پلتفرم داشته است. حتی Square Enix نیز قرار است TR را به نسل بعد بیاورد. شما چه فکر می کنید؟
VG247
-----------
آپدیت:
این موضوع یک باگ گزارش شده است!

آخرین ویرایش:
اگه قراره همون بازیو بدن برای نسل بعد بهتره باگ هاشو جمعو جور کنن :دی ( گرافیکشم یه دستی روش بکشن ما با خیال راحت بریم کنسول نسل بعدو بخریم :دی )

خبر عالی بود فقط من امید وار بودم میرفتن سراغ نسخه جدید بازی برای عرضه روی نسل بعد هرچند کسایی که بازی نکردن به خاطر باگ برن حالش ببرن . من که رو PC بازی کردم .:d
تا وقتی ویچر 3 هست کی رو نسل بعد کنسول ها سراغ اسکایریم میره اخه:))

بی خیال علی جان جفت بازی ها شاهکار های بودن که من بازی کردم هر کدام لذت زیادی بردم حتی امید وارم روزی یکی از این دو شرکت بازی Game of Thrones رو هم بسازه .:d

با این که متاسفانه از این سبک خوشم نمیاد و فقط 1 ساعت اینو بازی کردم و خوشم نیومد ولی بخودا اگه هایپ باشه دیوونه میشم.
تازگیا دنیای گیم شده تاریخ و هایپ کاری

........ :)
بی خیال علی جان جفت بازی ها شاهکار های بودن که من بازی کردم هر کدام لذت زیادی بردم حتی امید وارم روزی یکی از این دو شرکت بازی Game of Thrones رو هم بسازه .:d
......................:((
خب راست میگه دیگه بنده خدا. اصلا خود بازی ها رو کار نداشته باشیم واقعا چه دلیلی وجود داره آدم برا کنسول نسل بعدی Witcher 3 که از پایه بر مبنای نسل هشتم ساخته شده رو ول کنه بیاد اسکایریم نسل هفتمی که 2 سال قبل اومده رو با 4 تا تکسچر بیشتر و رزولوشن بالاتر بازی کنه؟ اگه میخوای بازی نسل قبلی بازی کنی پس اصلا چه کاریه کنسول نسل بعدی بخری؟

جوابی هم که الان قراره بگیرم رو هم خودم میگم که زحمت دوستان کم بشه: " نه اون اسکایریمه خُ ! "

خب راست میگه دیگه بنده خدا. اصلا خود بازی ها رو کار نداشته باشیم واقعا چه دلیلی وجود داره آدم برا کنسول نسل بعدی Witcher 3 که از پایه بر مبنای نسل هشتم ساخته شده رو ول کنه بیاد اسکایریم نسل هفتمی که 2 سال قبل اومده رو با 4 تا تکسچر بیشتر و رزولوشن بالاتر بازی کنه؟ اگه میخوای بازی نسل قبلی بازی کنی پس اصلا چه کاریه کنسول نسل بعدی بخری؟

جوابی هم که الان قراره بگیرم رو هم خودم میگم که زحمت دوستان کم بشه: " نه اون اسکایریمه خُ ! "
جواب که امد به دلیل باگ بوده اما میشه گفت شاید بعضی ها دوست داشته باشن این بازی دوباره بازیکنن با کیفت بهتر مثل خود من که MGS انقدر دوست دارم که حتی روی PS3 نسخه های قدیمیش گرفتم بازی کردم اینم همینه یکی خوشش میاد میخواد بازی کنه اگه اینجوریه چه دلیلی داره بازی های قدیمی برای کنسول های نسل جدید عرضه بشن کسی هم فکر نمیکنم مشکلی با عرضه بازی های قدیمی برای کنسول ها داشته باشه صحبت من هم سر مقایسه ای بود که علی انجام داده بود وگرنه فکر نمیکنم کسی اسکایرم نسل بعدی بدونه دیگه وقتی قبلا عرضه شده وبخواد با بازی نسل بعدی مقایسه بشه به هر حال بازی اسکاریم زمان خودش کلی GOTY درو کرده انقدر اعتبار و ... داره که حتی طرفدار های داشته باشه که بخوان بازی برای نسل بعد هم عرضه بشه که بتونن بازی با کیفت بهتر دوباره بازی کنن تا وقتی که نسخه جدید بازی عرضه بشه .

دوستان چرا میزنین؟:d
خداییش ویچر 3 چیزی ماورای تصوره من یکی اصلا تو کتم نمیره بخوام ویچر 3 رو ول کنم برم وقتم رو روی اسکایریم بزارم حتی اگه هفته ها بیکار باشم
اون جمله هم نظر شخصی بود فقط دوست دارم همینایی که اینجا منو مسخره کردن روی نسل بعد بخوان یه بازیه اورجینال بگیرن میرن ویچر 3 رو میگیرن که از هر لحاظ یه بازیه نسل بعدیه و تازه جدید هم هست یا اینکه میرن اسکایریمی رو میگرین که 4 سال پیش بازی کردن
لطفا قبل از هرگونه شکلک و جبهه گیری یکم منطقی فکر کنید:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or