شایعه TellTale در حال ساخت بازی Game Of Thrones ؟!

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
24415268554731160628.jpg

به گفته IGN منابع مختلف تایید کرده اند که TellTale Games استدیوی سازنده عناوین موفق The Walking Dead و The Wolf Among Us در حال ساخت و توسعه عنوانی بر اساس اثر George R.R. Martin یعنی همان سری Game of Thrones میباشد.

لازم به ذکر است که با وجود آنکه Game of Thrones عنوانیست که شبکه HBO برای سریال خود برگزیده اما اثر اصلی Martin با نام A Song of Ice and Fire شناخته شده و نام اولین کتاب آن Game of Thrones میباشد. متاسفانه در حال حاضر مشخص نیست که TellTale عنوان خود را بر چه اساسی خواهد ساخت. (کتابها، سریال یا داستانی کاملا جدید)

IGN در رابطه با این شایعه تماسی با TellTale برقرار کرده و جواب زیر را از Steve Alison گرفته است:
همیشه اینجور شایعات در مورد پروژه های بعدی ما وجود دارد. به صورت رسمی، ما هیچ نظری (در مورد این شایعه) نداریم.

شما چه فکر میکنید؟! آیا Game of Thrones همان عنوان رویایی است که TellTale میگفت؟!

منبع

آخرین ویرایش:
امیدوارم نسازند! اینا فقط بلدند یه مشت احساسات و عواطف برای گریه انداختن گیمر بذارند تو بازی! خدایی گیم پلی خاصی + گرافیک تو بازیهاشون معنی نداره.
Got بیشتر درباره خیانت و غرور و جنگ و .... این چیزهاست و با کارهای این شرکت نمیسازه! البته این نظر شخصیه کسی حمله نکنه! من که کلا با این بازی نتونستم کنار بیام.

امیدوارم نسازند! اینا فقط بلدند یه مشت احساسات و عواطف برای گریه انداختن گیمر بذارند تو بازی! خدایی گیم پلی خاصی + گرافیک تو بازیهاشون معنی نداره.
Got بیشتر درباره خیانت و غرور و جنگ و .... این چیزهاست و با کارهای این شرکت نمیسازه! البته این نظر شخصیه کسی حمله نکنه! من که کلا با این بازی نتونستم کنار بیام.

اتفاقا وقتی فکرشو بکنی داستان Game Of Thrones به سبک بازیسازی این شرکت میخوره ! :-b
تو رمان و سریال انتخاب هایی که شخصیت ها در طول داستان انجام میدادند نقش اصلی رو داشت , تو بازیهای Telltale هم دیالوگ ها و انتخاب ها نقش اصلی رو دارند !

البته اگه بسازن بنظر من داستان رمان یا سریالو تغییر میدن , کامل کپی نمیکنند ...
از طرفی جالبم میشه که داستان کپی رمان یا سریال باشه ! گیمر میتونه بر حسب انتخاب هایی که در طول بازی انجام میده مسیر اصلی داستان رو بره یا داستانو هر جور که خودش میخواد تغییر بده و پیش ببره !!!

نگی حمله کردی که حمله نبود !!! :d

اینام که در به در همش دنبال یه سریال یا فیلم موفق میگردن از روش Adventure درست کنن ! اون Sam & Max لعنتی چی شد پس ؟ بهترین آیپیشون رو بیخیال شدن به کل !

اتفاقا وقتی فکرشو بکنی داستان Game Of Thrones به سبک بازیسازی این شرکت میخوره ! :-b
تو رمان و سریال انتخاب هایی که شخصیت ها در طول داستان انجام میدادند نقش اصلی رو داشت , تو بازیهای Telltale هم دیالوگ ها و انتخاب ها نقش اصلی رو دارند !

البته اگه بسازن بنظر من داستان رمان یا سریالو تغییر میدن , کامل کپی نمیکنند ...
از طرفی جالبم میشه که داستان کپی رمان یا سریال باشه ! گیمر میتونه بر حسب انتخاب هایی که در طول بازی انجام میده مسیر اصلی داستان رو بره یا داستانو هر جور که خودش میخواد تغییر بده و پیش ببره !!!

نگی حمله کردی که حمله نبود !!! :d
GOT باید یه دنیای open world با گیم پلی RPG باشه نه QTE:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or