شایعه TellTale در حال ساخت بازی Game Of Thrones ؟!

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
24415268554731160628.jpg

به گفته IGN منابع مختلف تایید کرده اند که TellTale Games استدیوی سازنده عناوین موفق The Walking Dead و The Wolf Among Us در حال ساخت و توسعه عنوانی بر اساس اثر George R.R. Martin یعنی همان سری Game of Thrones میباشد.

لازم به ذکر است که با وجود آنکه Game of Thrones عنوانیست که شبکه HBO برای سریال خود برگزیده اما اثر اصلی Martin با نام A Song of Ice and Fire شناخته شده و نام اولین کتاب آن Game of Thrones میباشد. متاسفانه در حال حاضر مشخص نیست که TellTale عنوان خود را بر چه اساسی خواهد ساخت. (کتابها، سریال یا داستانی کاملا جدید)

IGN در رابطه با این شایعه تماسی با TellTale برقرار کرده و جواب زیر را از Steve Alison گرفته است:
همیشه اینجور شایعات در مورد پروژه های بعدی ما وجود دارد. به صورت رسمی، ما هیچ نظری (در مورد این شایعه) نداریم.

شما چه فکر میکنید؟! آیا Game of Thrones همان عنوان رویایی است که TellTale میگفت؟!

منبع

آخرین ویرایش:
از نظر داستانی که پتانسیل داره . فقط میمونه سبک گیم پلی و گرافیک :-/

ولی کلا میشه به تل تیل اعتماد کرد . حتی اگه اشاره کلیک هم بسازه باز اونقدر بلده که خیلی از عناوین AAA رو به داخل قوطی هدایت کنه :d

توی خبر قبلی که اعلام شده بود پروژه ی بعدی احتمالاً Star Wars ـه اما با توجه به اینکه بازی قبلیش هم الهام گرفته از سریال walking dead بود ، هیچ بعید نیست که Game Of Thrones رو هم برداشته باشند ...

به هر حال با توجه به سابقه ی TellTale میشه مطمئن بود که بازی جدیدشون همچنان موفق خواهد بود ...

مادر آف گاد :|! این هفته چه خبره هی خبرای خوب میاد :دی !
اینو tt بسازه یکی از بهترین ها ت سبک خودش میشه ! یعنی سریالش انقدر خفنه که ارزش داره من الان دوباره بشینم از اول نگاهش کنم :دی !
پ.ن : فقط داستانشو از خودتون درنیارید یه داستان بر اساس همون دنیا و همون بازه زمانی بسازید منتها راجع به برادر ند یا نمیدونم افرادی که ما نمیشناسیم که از پشت پرده به شخصیتای فیلم کمک میکنند :دی

فکر نمیکنم من از بازی خوشم باید اگه قرار باشه مثل TWD ساخته بشه .

اگه کسی قرار باشه GOT بسازه باید اول از همه بازی گرافیک رئالیسم داشته باشه که مشخصا به عنوان های این استدیو نمیخوره مورد بعدی سبک گیم پلی دقیقا چیزیه که باید باشه اما من بیشتر دوست دارم این بازی اگه قراره ساخته بشه به حالت گیم پلی Lord of the Ring conquest باشه تا QTE .

از طرف دیگه به نظرم این بازی باید Open-World ساخته بشه تا خطی دقیقا مثل skyrim که در حالت تک نفره بتونی نقش یک کاراکتر از هر خاندان بازی کنی و در بخش مولتی پلیر بازی بتونی یک کاراکتر سرباز باشی در جنگ .

اگه این بازی میدادن من میساختم برنامه عالی براش زیاد داشتم .:d

من روز اولی که TWD اومد گفتم اینا دارن از موفیت سریال سواستفاده میکنن و البته هنوزم بر سر حرفم هستم :دی الانم که خبر game of thrones رو دیشب خوندم دقیقا دیگه حرفم برای خود م ثابت شد. میرن دست میذارن تو عنناوینی که الان روی بورس هستن و موفقیتشون از طریق سریال ثابت شده، بعد میگن بازی ما ربطی به سریال نداره و از روی کتاب و کامیک هست :-"

فکر نمیکنم من از بازی خوشم باید اگه قرار باشه مثل TWD ساخته بشه .

اگه کسی قرار باشه GOT بسازه باید اول از همه بازی گرافیک رئالیسم داشته باشه که مشخصا به عنوان های این استدیو نمیخوره مورد بعدی سبک گیم پلی دقیقا چیزیه که باید باشه اما من بیشتر دوست دارم این بازی اگه قراره ساخته بشه به حالت گیم پلی Lord of the Ring conquest باشه تا QTE .

از طرف دیگه به نظرم این بازی باید Open-World ساخته بشه تا خطی دقیقا مثل skyrim که در حالت تک نفره بتونی نقش یک کاراکتر از هر خاندان بازی کنی و در بخش مولتی پلیر بازی بتونی یک کاراکتر سرباز باشی در جنگ .

اگه این بازی میدادن من میساختم برنامه عالی براش زیاد داشتم .:d

تارگریان ها رو میدادن به من , من سریع یه اژدها پرورش میدادم میرفتم لنیستر ها رو نابود میکردم و فقط تیریون رو زنده نگه میداشتم :دی

من روز اولی که TWD اومد گفتم اینا دارن از موفیت سریال سواستفاده میکنن و البته هنوزم بر سر حرفم هستم :دی الانم که خبر game of thrones رو دیشب خوندم دقیقا دیگه حرفم برای خود م ثابت شد. میرن دست میذارن تو عنناوینی که الان روی بورس هستن و موفقیتشون از طریق سریال ثابت شده، بعد میگن بازی ما ربطی به سریال نداره و از روی کتاب و کامیک هست :-"

با این رمانی که GoT داره اینا بخوان بازی بسازن از روش 100 درصد میشه یه چیزی مثل همون سریالش. بخوان رمان رو بازی کنن اینجوری که میزنه بالای 1000 اپیزود :دی

The Wolf Among Us ;;) :دی
بعد TWD که اصلا ربطی به سریالش نداره به هیچ وجه!

آخرشم نفهمیدیم مشکل تو با TT چیه. :| بابا یه نگاه به TWD و GOT هایی که کمپانی های دیگه ساختن بنداز دربرابر کاری که TT داره میکنه زاقارتم نیستن!

حتما باید مثل Batman: Arkham گیم پلی آنچنانی و پروسه پرهزینه داشته باشه تا شما راضی شید؟

Keep calm!!!!

بابا هنوز نه سری 2 واکینگ دد رو دادی نه 4 قسمت بعدی وولف آمونگ آس

خیلی عالی خواهد شد ولی من امید وارم این نسخه گرافیکش رئالیسم باشه. در ضمن یکی از تل تیل بپرسه قسمت بعدی Wolf Among Us کی میاد؟ بخدا منتظریم

The Wolf Among Us ;;) :دی
بعد TWD که اصلا ربطی به سریالش نداره به هیچ وجه!
کسی نگفت ربطی به سریالش داره. گفتم اینا زمانی اقدام به ساخت و انتشار عنوانی از روی TWD کردن که سریالش روی بورس بود. :دی
آخرشم نفهمیدیم مشکل تو با TT چیه. :| بابا یه نگاه به TWD و GOT هایی که کمپانی های دیگه ساختن بنداز دربرابر کاری که TT داره میکنه زاقارتم نیستن!

حتما باید مثل Batman: Arkham گیم پلی آنچنانی و پروسه پرهزینه داشته باشه تا شما راضی شید؟
من کاری با کمپانی های دیگه ندارم که چی ساختن. من ووقتی یه نگاه به TWD ساخته TT میندازم میبینم از استاندارد های اشاره و کلیک خیلی عقب هست و رسما یه عنوان معمولی روی به پایین هست. خوب نظرم منم اینه و نمیتونم هیچ گونه برتریتی نسبت به Syberia و یا Monkey Island توی این بازی ببینم و تو ذهنم یه بازی با هایپ کاذب نقش میبنده که 1 ساعت هم نمیتونم تحملش کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or