Xbox Tell Me Why

122869

عنوان Tell Me Why(به فارسی:به من یگو چرا؟) در مراسم X019 معرفی شد.
این عنوان در تاریخ تابستان2020 برای XB1,PC منتشر خواهد شد.
این عنوان دارای ساختاری اپیزودیک و به تعداد سه اپیزود برنامه ریزی شده که در برنامه ای منظم انتشار خواهد یافت.
تاپیک بزودی با اطلاعات جدید بروز خواهد شد.

بروزرسانی شماره1:
امسال در رویداد X019 واقع در لندن استودیو های سرگرمی اکس باکس با افتخار از عنوان Tell Me Why، یک ماجراجویی داستانی هیجان انگیز که برای رایانه های شخصی و کنسول اکس باکس وان که از طریق سرویس اکس باکس گیم پس و پلتفرم استیم عرضه خواهد شد رونمایی کرد.
Tell Me Why جدیدترین ساخته ی استودیو دونت ناد سازنده ی سری دوست داشتنی Life is Strange می باشد.
جریان بازی در یک شهر کوچک واقع در آلاسکا می باشد. این بازی شما را در قلب یک داستان واقعی اسرار آمیز قرار می دهد که در آن تایلر و الیسون رونان که دوقولو هستند با استفاده از پیوند خارق العاده ی بینشان به بازگشایی خاطرات دوست داشتنی اما مشکل دوران بچگیشان می پردازند.

آقای Florent Guillaume، کارگردان این بازی توضیح می دهد که هسته ی اصلی بازی این پیوند خاص بین تایلر و الیسون می باشد که آن نیز زمینه ای است که استودیو دونت ناد در نوع روایت آن جلو خواهد رفت:

"در طول روند داستان بازی بازیکنان خاطرات منحصر به فرد مهم هرکدام از این دوقولو ها را اکتشاف می کنند و انتخاب می کنند که کدامیک را باور کنند. در نهایت انتخابات بازیکن منجر به تعیین استحکام این پیوند و شکل دادن زندگی آینده ی تایلر و الیسون خواهد بود.

تایلر و الیسون هر دو قابل بازی و دارای قدرت های برابر در داستان خواهند بود. کارگردان بازی بیان می کند که بسیار این دو شخصیت را دوست دارند همچنین قدردان این موضوع هستند که مایکروسافت با آغوش باز از هویت تایلر که یک فرد ترنسجدر می باشد پشتیبانی نموده است.

دونت ناد به طور نزدیکی با مایکروسافت و جوامع مدافع LGBTQ و امثال آن برای شکل دادن به شخصیت درستی از تایلر همکاری کرده است. تایلر اولین شخصیت ترنسجندر قابل بازی از یک استودیوی بزرگ می باشد.

داستان Tell Me Why متشکل از سه بخش می باشد که مطابق یک برنامه ی از قبل تعیین شده منتشر خواهد شد.

آقای پیتر وایز، مدیر کل استودیو های سرگزمی اکس باکس می گوید که آن ها به انتقادات طرفداران این سبک بازی گوش داده اند و آگاهند که فاصله افتادن غیر منتظره بین اپیزود های یک داستان چقد دردآور است و به همین دلیل بسیار خرسندند از این موضوع که تمامی قسمت های این بازی در تابستان سال ۲۰۲۰ منتشر خواهند شد.

آخرین ویرایش:
دوستان بازی در چه حدی هست؟۳ اپیزود هم داونلود شد اما خوب مونده ببینم ارزش گیم رو داره یا خیر؟
بستگی به سلیقت داره.
Life is strange ـو در نظر بگیر اما این بیشتر تمرکزش روی ارتباط برقرار کردن با شخصیتا و دیالوگاشون هست، فضاهاش عالیه و گرافیک هنری خوبی هم داره، اما اگه با انتظار داستان هیجان انگیز و سریع میری سمتش که بیخیالش شو.
اپیزود اولش بنظرم کند هست و ممکنه خسته کننده بشه اما جلوتر بهتر میشه و من بشخصه دوس داشتم بازیرو.

بستگی به سلیقت داره.
Life is strange ـو در نظر بگیر اما این بیشتر تمرکزش روی ارتباط برقرار کردن با شخصیتا و دیالوگاشون هست، فضاهاش عالیه و گرافیک هنری خوبی هم داره، اما اگه با انتظار داستان هیجان انگیز و سریع میری سمتش که بیخیالش شو.
اپیزود اولش بنظرم کند هست و ممکنه خسته کننده بشه اما جلوتر بهتر میشه و من بشخصه دوس داشتم بازیرو.
چیز مرموزی توش نیست؟فقط روایت داستان و قدم زنی؟هرچند محیطش عالیه اما احساس میکنم فقط قراره داستان رو برام خود بازی جلو ببره من فقط تو بازی راه برم

داتسانش اصلا منو راضی نکرد و طوری نبود ک بخوام بدونم چی به چیه
هیچ هیجانی هم نداشت واقعا
منم حس میکردم داستانش پاشنه آشیلش باشه و برا همین، نرفتم تا الان و دیدم بازی از 2021 تو کامپیوترمه و گفتم برم.
اوایل داستان ساده بود و به نظر میاد مشخصه
یه مادر که از دست بچه اش که تراجنسی هست خسته شده و میخواد بکشش و قبل از اونکه اون بکشه اونو، پسره مادره رو میکشه
ولی داستان هر چی جلو میری، قشنگ میشه و میفهمی یکسری علامت سوال وجود داره، ضعف بازی تو بخش داستان نیست تو گیم پلی هست که ماله همه این مدل گیماست و تا حدی عدم تاثیر گزاری بالا تو انتخابات که دلیل این روایت اتفاقی ست که تو گذشته افتاده
ولی وقتی داستان کامل میشه تو اواخر فصل سوم، دیگه داستان یه چیز رو مخ نیست، یهجامعه میبینی که همه مقصرن ولی همه فداکار بودن با یه آدم بده
یه خواهر، برادر شده میبینی که برا خواهرش فداکاری میکنه که آسیب نبینه
یه مادر پولدار میبینی که بخاطر بچه هاش قید ثروتو زده
یه دوست میبینی که میخواسته کمک کنهولی نمیدونسته عامل بدبختب دوستش ، شوهرشه و نمیفهمه
یه پلیس میبینی که فکر کرده کار درستو کرده
و ....
ایراد بازی، صحبتهای گاها بیفایده هست که بخاطر هم جنسگرایان بوده که ماجرا رو بولد کنه و گر نه در سایر موارد بد عمل نکرده، از lis true color بهتر بود، یه تلنگرای باحالی داشت و یکسری جملات باحال
هیچگاه از مشکلات فرار نکن، چون فرار از آن آغازگر مشکل بزرگتری است
اگه تایلر فرار نمیکرد، هیچگاه این اتفاقات نمیففتاد
بازی قشنگه داستان خوبی داره
تکرار پذیری نداره
گیم پلی و چالش خاصی نداره
ولی داستانش جالبه و حس و حال و درام باحالی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or