Tekken X Street Fighter همچنان در دست ساخت است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Tekken-X-Ryu-485x377.jpg

یک سال از عرضه Street Fighter X Tekken بدست Capcom میگذرد.یک بازی مبارزه ای که استقبال خوبی از آن نیز شد.اما آیا به نظرتان جای خالی یک بازی اینبار با محوریت Tekken احساس نمی شد؟نگران نباشید.تهیه کننده سری Tekken آقای Katsuhiro Harada این مورد را فراموش نکرده است.
طی مصاحبه ای که ایشان به سایت Siliconera داشته اند تایید کردند که "این بازی همچنان در دست ساخت" می باشد.
هیچ اطلاعاتی از این بازی بجز یک مدل جدید از Ryu که در سال 2010 دیدیم وجود ندارد.
سخنان Katsuhiro Harada:
بازی هنوز در دست ساخت است نگران نباشید.دلایلی متعددی وجود دارد که چرا ما خبر جدیدی پیرامون آن اعلام نکرده ایم.
یکی از این دلایل، بازی Street Fighter X Tekken است که بازدید خوبی از سوی مردمی که دو بازی را به صورت جداگانه تجربه نکرده بودند به همراه داشت.
کاملا غیر منتظره و بسیار خوب بود.این چیزی است که ما میخواهیم انجام دهیم و آن را پرورش دهیم.
متاسفانه اعلام نشده است که Tekken X Street Fighter کی عرضه خواهد شد.و آقای Harada به جمله "بدنبال زمان صحیحش هستیم" کفایت می کنند.این مدت نا مشخص الزاما بد نیست و به توسعه بازی می تواند کمک کند.
OXM

خب بابا من هرچی توی تمریناش هم رفتم اما نمیشد خوب بازی کنی. بازم تیکن وقتی تمرین میکنی میتونی یه 3 - 4 ضربه پشت سر هم بزنی ولی تو استریت فایتر اصلا نمیشه :|
احیانا ما که استعداد خاص نداریم.چه جوری یاد گرفتیم؟؟بابا یکم وخ بزاری یاد میگیری.
فقط امیدوارم با 360 بازی نکرده باشیش!

این یکی رو بیخیال نوید :دی دسته 360 بدترین دسته برای هر گونه فایتینگی هستش :دی یکی از دلایل نفرت مقطعی از SF همین دسته بود که دهن مارو سرویس میکرد تا یه هادوکن معمولی باهاش زد :دی

من با Zangief هم مشکلی نداشتم دیگه هادوکن که چیزی نیست . نمیدونم والا :d

من با Zangief هم مشکلی نداشتم دیگه هادوکن که چیزی نیست . نمیدونم والا :d
برای حرکات چرخشی که زانگیف داره یه گیم پد ایده آله ولی برای بقیه... نه!:d هیچوقت یادم نمیره علی رغم اینکه میتونم با گیم پد 360 هم به خوبی بازی کنم، چجوری توی مسابقات آنلاین لوله شدم:d

برای حرکات چرخشی که زانگیف داره یه گیم پد ایده آله ولی برای بقیه... نه!:d هیچوقت یادم نمیره علی رغم اینکه میتونم با گیم پد 360 هم به خوبی بازی کنم، چجوری توی مسابقات آنلاین لوله شدم:d
آنلاین خیلی حال میده پارسال تابستون کل ماه رمضونو فقط استریت فایتر زدموخیلی حال میده اونایی که ادعاشون میشه و از تو بالاترن حالشونو میگیری :)) واقعا خاطرات خوبی داشتم از آنلاینش

این یکی رو بیخیال نوید :دی دسته 360 بدترین دسته برای هر گونه فایتینگی هستش :دی یکی از دلایل نفرت مقطعی از SF همین دسته بود که دهن مارو سرویس میکرد تا یه هادوکن معمولی باهاش زد :دی
پس چرا من راحت با دسته چینی 360 Metsu Hadouken میزنم؟ این Zangief هم که کلا کومبو هاش خوراک دسته 360 ه, چرخش زیادی دارن(البته باید سریع بچرخونی که نپره یهو وسط کمبو:دی)
دسته 360 واسه ی SF کلا چیزه خوبیه, نمیدونم چه اصراری ه با D-Pad بازی کنید:دی
پ.ن: با قرار دادن این دکمه که 3 تا ضربه رو همزمان میزنه بازی رو بشدت آسون کردن:دی

آنلاین خیلی حال میده پارسال تابستون کل ماه رمضونو فقط استریت فایتر زدموخیلی حال میده اونایی که ادعاشون میشه و از تو بالاترن حالشونو میگیری
:))
واقعا خاطرات خوبی داشتم از آنلاینش
کاش PC داشتی و یه نمه هم از من حالگیری می کردی... :دی دلم لک زده واسه یه خرده کتک
-------------------------------
جز عکس ریو، دو سه تا ویدئو منتشر شده بود که توش Heihachi انیمیشن شوریوکن رو اجرا می کرد و نینا Spinning Bird Kick می زد. به طور کلی Namco کارش نسبت به Capcom خیلی سخت تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or