Tekken Tag Tournament 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
DLCهاش همشون فریه. کپکام باید بیاد یاد بگیره واقعا که برای شرت مارک دار شخصیت ها هم DLC میده بیرون.
این جون هم واقعا آسونه :دی! یکی 2 بار بزنیدش میفهمید چجوری باید دخلش رو بیارید...

کسی متوجه نشد این کد تقلب ها چطوریه؟:-?

اول از همه نیاز به یک فلش مموری دارید که باید توسط کنسول فرمت کنید...

بعدش که فلش فرمت شد وصل کن به pc و فایل زیر را دانلود کن و بعد از خارج کردن از حالت فشرده فولدر اصلی را بر روی فلش مموری کپی کنید :

http://jafile.com/uploads/scoop/tekken_tag_tournament_2.rar

حالا فلش را به کنسول وصل کرده و طبق آموزش تصویری زیر مراحل فعال کردن کدهای تقلب و باز شدن DLC های بازی را دنبال کنید :

trainer demo1 - YouTube

بعدش که فلش فرمت شد وصل کن به pc و فایل زیر را دانلود کن و بعد از خارج کردن از حالت فشرده فولدر اصلی را بر روی فلش مموری کپی کنید :

حالا فلش را به کنسول وصل کرده و طبق آموزش تصویری زیر مراحل فعال کردن کدهای تقلب و باز شدن DLC های بازی را دنبال کنید :

trainer demo1 - YouTube

ممنون دوست عزیز فقط میشه لینک ویدیو رو دانلودشو بزارین یا یه توضیح مختصری بدید ممنونتان میشوم/ سرعت نتم پایینه از چیز شکن نمیتونم استفاده کنم.

trainer demo1 - YouTube

آقا یه لطفی میکنی توضیح بدی چجوری میشه این فایل ها رو اجرا کرد
مگه فرمت xex برا J-tag نیست؟ هر کاری میکنم نمیشه
ممنون میشم اگر توضیح بدید:rose:

بچه ها من امروز بازی رو گرفتم و وقتی دیسک رو داخل دستگاه گذاشتم پیغام آپدیت داد .
حالا نمیدونم آپدیت کنم یا نه ؟
الان همه بازی ها رو میتونم اجرا کنم ، یه وقت با آپدیت مشکلی پیش نیاد ؟

بچه ها من امروز بازی رو گرفتم و وقتی دیسک رو داخل دستگاه گذاشتم پیغام آپدیت داد .
حالا نمیدونم آپدیت کنم یا نه ؟
الان همه بازی ها رو میتونم اجرا کنم ، یه وقت با آپدیت مشکلی پیش نیاد ؟
نه داداش اگه LT3 باشه دسگات مشکلی پیش نمیاد واسه منم آپدیت خواست Yesزدم.
آقا من ار این کد تقلبه سر در نیووردم.

ممنون دوست عزیز فقط میشه لینک ویدیو رو دانلودشو بزارین یا یه توضیح مختصری بدید ممنونتان میشوم/ سرعت نتم پایینه از چیز شکن نمیتونم استفاده کنم.

متاسفانه امکان اپلود 25 مگابایت رو ندارم...

خیلی مختصر از اول توضیح میدم....

http://jafile.com/uploads/scoop/tekk...urnament_2.rar

فولدر اصلی رو که ریختین روی فلش وصل کنید به کنسول...

حالا از گزینه quick play باید فایل با پسوند xex را اجرا کنید که با یک ارور مواجه میشید :

the game couldnt start try downloading the game againe

بعد که این ارور رو مشاهده کردین مستقیم وارد بازی بشید.... و وقتی رسیدین به منوی بازی و انتخاب بازیکنها دکمه back روی دسته رو چند ثانیه فشار میدین تا گزینه ای به نام chetas enable روی تصویر نشون داده بشه....

به همین راحتی کدها فعال شدن و همه چیز در بازی ازاد میشه.

آخرین ویرایش:
فولدر اصلی رو که ریختین روی فلش وصل کنید به کنسول...

حالا از گزینه quick play باید فایل با پسوند xex را اجرا کنید که با یک ارور مواجه میشید :

the game couldnt start try downloading the game againe

بعد که این ارور رو مشاهده کردین مستقیم وارد بازی بشید.... و وقتی رسیدین به منوی بازی و انتخاب بازیکنها دکمه back روی دسته رو چند ثانیه فشار میدین تا گزینه ای به نام chetas enable روی تصویر نشون داده بشه....

به همین راحتی کدها فعال شدن و همه چیز در بازی ازاد میشه.

خوب مشکل همین جاست که تو quick play سه تا بازی هست که رو خود دستگاه نصب بوده اصلا فایل xex رو نمایش نمیده

تکن 6 واقعا روی مخ بود مخصوصا بخش کمپینش که اوج ضد حال بود من تو قسمتی که هی حاجی میشیما روبرو میشی گیر کردم هی میمیرم..

در کل این چه جوریه همون تکن 6 هست یا بهبود یافته..؟

خوب مشکل همین جاست که تو quick play سه تا بازی هست که رو خود دستگاه نصب بوده اصلا فایل xex رو نمایش نمیده

عذر میخوام این قسمتشو یادم رفت اضافه کنم :

برای نمایش پسوند xex در کنسول نیاز به نصب برنامه XeXmenu دارید.

برای اینکار یک فلش مموری را با استفاده از Xbox360 کانفیگ کنید. فلش مموری را به کامپیوتر وصل کنید و برنامه Usb Xtaf را اجرا کنید. از منوی File گزینه Open First USB Drive را بزنید. در ستون سمت چپ Data Partition را انتخاب کنید. در فضای سفید سمت راست، راست کلیک کنید و گزینه Inject Folder را بزنید. در پنجره باز شده پوشه Content را انتخاب کنید. نتیجه نهایی کار باید به صورت زیر باشد :

01.PNG

هر وقت که نیاز به برنامه‌ XeXmenu برای فعال کردن کدهای تقلب و اجرا کردن فایلهای پسوند xex داشته باشید می‌توانید فلش مموری را به Xbox360 وصل کنید و این برنامه را از قسمت my games یا quick games اجرا کنید :

آقا بس کنید دیگه! اینجا تاپیک گیمه. یه پست دیگه در مورد آنلاک کردن و این چیزا باشه گزارش میشه. هر وقت میام تو تاپیک دریغ از یه نظر همش میگن این چجوری باز میشه اونچجوری انجام میشه.
ببرید توی تاپیک مربوط به خودش. ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or